מתלבטת אם לעשות קורס "מאמני חדר כושר"

anat concept

New member
מתלבטת אם לעשות קורס "מאמני חדר כושר"

שלום, מתלבטת אם לעשות קורס "מאמני חדר כושר" עלו בי כמה תהיות שהייתי רוצה לשאול הקשורים בעבודה המעשית שאחרי. המטרה שלי: ללמוד את הקורס של מאמני חדר כושר הסיבה הפרקטית: כדי לעבוד במשרה חלקית בזמן לימודים אוניברסיטאים. כמו"כ, אני עוסקת בספורט מאז שאני זוכרת את עצמי ומאוד אוהבת, ולכן חשבתי שזה יכול להיות שילוב טוב של לעסוק שמשהו שאני אוהבת, עם אפשרות למשרה גמישה. יחד עם זאת, עולות בי השאלות הבאות: 1) ראשית, עד כמה פתוחות האפשרויות למצוא עבודה אחרי הקורס (למישהי ללא נסיון). 2) שנית, כיצד נראית העבודה. אמנם הייתי בעברי בחדרי כושר והרשמים שקיבלתי מהמאמנים שם הם שהמדובר יותר באימונים אישיים או סוג תפקיד להעלות מוראל במועדון ולהסתובב בין האנשים 3) שלישית, האם ישנה אפשרות לתת אימונים אישיים, כלומר להיות מאמן אישי, על בסיס הידע שנצבר בקורס מאמני חדר כושר? 4) רביעית, האם השכר סביר או שהוא מינימאלי לאנשים ללא נסיון? תודה תודה בברכת חג שמח לכולם/ן!

oridoron77

New member
היי ענת, תשובות

אם יש לך זיקה לספורט, ועולה בך הצורך להדריך אנשים, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות את הקורס. אגב, אני ממליץ לברר את 2 הנקודות הללו, מאחר ויש כאלה שעושים זאת מטעמי נוחות, וזה ניכר על המקצועיות וטיב השירות שהם נותנים, וחבל. 1. פתוחות מאוד, אני חושב שהתחום מפתח כל הזמן, וחדרי כושר מורכבים מקהל שבחלקם מורכב מסטודנטים (ככה שכוח האדם משתנה מעת לעת). 2. העבודה כוללת עבודה לוגיסטית בחדר כושר כמו כל עבודה (נוהל פתיחה, נוהל סגירה, במקרה של תקלות מה עושים, כללים והנחיות לגבי מתאמנים וכו' וכו'..). מבחינת העבודה, את מחוייבת לעמוד לרשות כל המתאמנים הנוכחים במשמרת שלך, להכין תוכניות אימון למתאמנים, לתקן במידה ואת רואה טכניקה לקויה, ולשמור על מתאמנים בעת ביצוע תרגילים מורכבים. אין לך מה לחשוש, מאחר והכל נלמד בקורס שאת מתלבטת לגביו. 3. ישנה אפשרות לבצע אימונים אישיים, וההכשרה שתקבלי תספיק לך. בכל אופן, עניין התמחור והתשורה של האימונים האישיים משתנה ממקום למקום (ככה שיש רשתות שתקבלי 60-80 ש"ח לאימון, בעוד שבאחרות הפונטציאל הוא 100+). 4. כמו שאמרתי השכר משתנה ממקום למקום, וזהו דבר שצריך לברר. השכר לשעה במשמרת עומד על 21-25 ברוב המקומות שאני מכיר. בהצלחה חג שמח אורי

למעלה