מתלבטת בין 2 מלונות בקו סמוי לזוג + ילדה

דביבו

New member
מתלבטת בין 2 מלונות בקו סמוי לזוג + ילדה

אנחנו זוג + ילדה בת כמעט 5 טסים לקו סמוי בפסח (אפריל 2014). לאחר המון תחקירים באתר בוקינג וטריפאדוויזר מתלבטת בין 2 בתי מלון: האחד בחוף צאוונג chaweng garden לבין מלון בחוף לאמיי samui jasmin resort. שניהם באותו טווח מחיר ושניהם מציעים חדר עם מיטה זוגית ובנוסף מיטת יחיד לילדה.
מישהו מכיר ויכול לעזור?
תודה,
רוית

sani48

New member
ה chaweng garden

ריזורט נחמד מאוד,נימצא במיקום מצוין בתוך גן נחמד על החוף(במרכז העינינים),קרוב לכל מה שצריך ברגל,בריזורט השני שציינתם לא הייתי

רוית2226

New member
ממליצה על kc

לפני חודש + אני ובעלי היינו במלון ks hote resorts, שנמצא ברחוב הראשי בצוואנג (יש שני מלונות בשם הזה) מרחק הליכה לכל מקום, אינו מקום רועש, מה שכן יש הרבה ישראלים, אפילו בעל המלון ישראלי.. והפלוס בכך שהארוחת בוקר אחלה! מומלץ בחום!

sani48

New member
לא ישנתי שם,אבל

תבדקו אם הריזורט נימצא על קו החוף ולא מעבר לכביש,כי אז זה חיסרון גדול(כל הכיף בקוסמוי שיש כל כך הרבה ריזורטים שיושבים ממש על החוף אז תנצלו את זה)

דביבו

New member
תודה על תשובתך ושאלה נוספת על chaweng garden

הי ותודה על עזרתך - קראתי ביקורות שב chaweng garden יש המון יתושים וזה חזר בכמה ביקורות וזה מאוד מטריד אותי בגלל הילדה שיש לה עור רגיש מעל הממוצע. וגם שעדיף לישון בחדר שינו ולא בחדר רגיל.
האם מנסיונך הרגשת משהו חריג מבחינת היתושים. כמו כן, באיזה חודש היית במלון?
תודה רבה

sani48

New member
אממ

לא יודע מה זה חדר שינו,אני אישית ישנתי באחד מהחדרי בונגלו שהם ניראו לי הרבה יותר טובים מהחדרים שיש שם מבטון,אני הייתי פעם אחת בדצמבר ופעם אחת באפריל,היו יתושים אבל לי אישית זה לא הפריע כל כך,פשוט תמרחו אותה טוב בתרכישי הגנה נגד יתושים,צירפתי לך קישור שידידי הטוב AG רשם בזמנו בפורום למטייל על תכשירי הגנה שיש בתאילנד(תרדי קצת למטה עם העכבר ברגע שאת פותחת את הקישור)-
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1060196/start-0/

למעלה