מתלבטת בקול

מתלבטת בקול

אני מאמנת למציאת זוגיות. האימונים נערכיים באופן פרטני וכוללים התיחסות לשפת גוף , התנהלות בדייטים , פחדיים . בסימולציות,בעבודה על התת מודע והמודע. ועדיין....ישנו פער בן תנאי "מעבדה" להלכה למעשה בשטח. רעיונות,הארות שיתופיות מהתנסויות שלכם אשמח לשמוע.

ramib6

New member
אני כמאמן

שמאמן גם לדייטים לפעמים יוצא לשטח עם המאומן כלומר המאומן יוצר לדייט אני יושב בקרבת מקום ולאחר מכן פשוט ממשב אותו בעיקר בדברים שקשורים לשפת גוף תשדורות סמויות וכו. זה מאד אפקטיבי. רמי בוכניק מאמן

שפת גוף

רמי תודה על השיתופיות. גם אני עם כל מאומן שלי יוצאת לכמה דייטים. ויושבת במרחק תמיד מאחורי בן/בת הזוג של המאומן שלי. וצופה במאומן בלבד. ועדיין מחפשת את הדרך ליישום האפקטיבית ביותר לזהות הלכה למעשה בשטח !!! פחדיים , התנהלות ,שתוך כדי תנועה יכולתי לזהות. מצלמה נסתרת....טייפ..... בהצלחה ויום נפלא

ramib6

New member
אני שמח שאת חולקת איתי

ואני שמח שאנו מוצאים דרכים משותפות ןטכניקות משותפות שאנו משתמשים. בדיוק כמו שמשחק כדורסל אפשר לנתח וללמוד ממנו כך גם מדייט ניתן ללמוד ולשפר רמי

לרמי מאד מאמינה...

בלשתף ולהתייעץ. חושבת שפורום ספציפי שכזה ,יכול לתת המון זויות לכל מאמן . כפי שאנו מאמניים את המאומניים שלנו לא להשאר באזור הנוחות,לשנות כיוונים, לעמת ולאמת . יום נפלא והמון הצלחה.

מתלבטת איתך

אני לא באה מתחום האימון למציאת זוגיות אבל ניסיתי למצוא באימונים שלי סיטואציות שהיו מקבילות משהו (אם כי בהקשר אחר כמובן). לאחד המאומנים שלי (מנהל חברה) יש בעיה קשה מאד בשיחה עם לקוחות. הוא חסר סבלנות, נעלב, יוצר אנטגוניזם, לא פעם מגיע לויכוחים ומריבות ומתרפד עיסקאות פוטנציאליות - כל אלה, הם עדות שלו כמובן. ניתחנו כמה שיחות כאלה, פרט אחרי פרט בעיקר בתהליכים שעוברים לו בראש באותו זמן אח"כ, עבדנו על refraiming : זיהוי נקודות חולשה, זיהוי סימנים מקדימים לנקודות החולשה (אפילו איתור פיזיולוגי כמו רגל עצבנית..) מצאנו דרכים להתמודד עם הנקודות האלה ביצירת מעקף (כמו ניתוח מעקפים) השתמשנו במטאפורות שהוא יצר נתנו למטאפורות האלה סמלים וסימנים ויזואליים עשינו סימולציות (הייתי לקוחה מעצבנת, נחמדה, מתחנחנת, קשת עורף וכו') והוא יצא לתרגל שיחה נוספת עם לקוח, מצוייד בתרמיל החדש של מטאפורות, סמלים, מעקפים וכו'. לא השתתפתי בשיחה אבל על פי עדותו, הוא היה אחר לחלוטין. זה לא קורה בפעם אחת כמובן. מדובר בתהליך של הצלחות ונפילות, עד שעולים בבטחה על הנתיב ההתנהגותי הנכון. אולי משהו מכאן אפשר לקחת גם לאימון בזוגיות. משהו נוסף שעולה לי כרגע בראש הוא האפשרות להשתמש באדם נוסף (מתנדב שאת תמצאי) כסימולטור. זה כבר יהיה חצי מציאות... ולכן יכול להיות אפקטיבי יותר מאשר סימולציה טהורה. בהצלחה, להם וגם לך. ענת

תודה ענת

באימון שאני מעבירה למאומניים אני משתמשת המון במודעות (זיהוי) אני עובדת המון עם דמיון מודרך . החלק האחרון של ההודעה שהתייחס לסימולאציה עם אדם זר העשיר אותי ברעיון שלא חשבתי עליו,ובהחלט הולכת ליישם אותו הלכה למעשה במהירות האפשרית. המון המון תודות יום נפלא

למעלה