מתלבטת בקשר ללימודי-תזונה אקדמאיים:
ברצוני להכנס ללימודים בתחום זה,כל חיי סבבו סביב תזונה נכונה תמיד ייעצתי לקרוביי.הנושא תמיד היה קרוב לי.עכשיו אני עומדת להכנס לללימודים ואחד המקצועות זה התזונה.יש לי כמה שאלות הנובעות מכך שאין לי מושג ירוק בתחום: איזה מסלולים אפשר לבחור לתואר שני(אחרי תואר ראשון בתזונה)?,מהן אפשרויות התעסוקה לבוגרת טרייה של תואר ראשון? ולבסוף(מי בינינו שלא חושש לגבי האופן שבו ירויח את לחמו),מהו השכר המוצע לבוגרת טרייה ללא ניסיון? ועד כמה הוא עולה לאחר ניסיון(כמה זמן ההתמחות=נחשב ניסיון)? תואר שני+ניסיון עבודה מביאים לשיפור ניכר במשכורת? עד כמה זה קריטי איפה עובדים(לדוג'-מכון פרטי/בית-חולים/קופת-חולים)
לכל משימצא דקה פנויה להאיר את עיניי.כל מידע יעזור אני בהתלבטות רצינית
ברצוני להכנס ללימודים בתחום זה,כל חיי סבבו סביב תזונה נכונה תמיד ייעצתי לקרוביי.הנושא תמיד היה קרוב לי.עכשיו אני עומדת להכנס לללימודים ואחד המקצועות זה התזונה.יש לי כמה שאלות הנובעות מכך שאין לי מושג ירוק בתחום: איזה מסלולים אפשר לבחור לתואר שני(אחרי תואר ראשון בתזונה)?,מהן אפשרויות התעסוקה לבוגרת טרייה של תואר ראשון? ולבסוף(מי בינינו שלא חושש לגבי האופן שבו ירויח את לחמו),מהו השכר המוצע לבוגרת טרייה ללא ניסיון? ועד כמה הוא עולה לאחר ניסיון(כמה זמן ההתמחות=נחשב ניסיון)? תואר שני+ניסיון עבודה מביאים לשיפור ניכר במשכורת? עד כמה זה קריטי איפה עובדים(לדוג'-מכון פרטי/בית-חולים/קופת-חולים)
