מתלבטת בקשר לעבודה

Tammy52

New member
מתלבטת בקשר לעבודה

אני מובטלת כבר מעל חצי שנה ומחפשת עבודה שתתאים לי אך כל מה שאני העדפתי העדיפו לקחת אחרות כרגע עולה על הפרק הצעה לעבודה והשעות בה הן 8-16 שזה מצויין ופעמיים בשבוע 10-18 ועוד יום שישי בסבב היתרון של העבודה שזה מקום טוב מבוסס ורציני ונמצא באיזור בו בעלי עובד ככה שנוכל לנצל את הנסיעה משותפת הבעיה בימים שחוזרים מאוחר אני אצטרך למצוא סידור לילדה מישהי שתיקח מהגן אני מניחה שאם רוצים אז הכל אפשרי למרות שחיפשתי חצי משרה או משהו יותר סולידי בינתיים זה מה יש מה אתם אומרים?? האם אני אשכח איך נראית הילדה הבית??? אשמח לכל עיצה

sipi1

New member
אני הייתי מנסה

אם העבודה מוצאת חן בעינייך, המיקום נוח ואת רוצה לעבוד - זו הזדמנות מצוינת. אולי תצליחי לחלק את השבוע עם בעלך ? גם אני עובדת פעמיים בשבוע עד הערב ואז הוא עם הילדים, ואני חושבת ששני הצדדים מרויחים מהסידור הזה. לדעתי - שוה לנסות. אם לא יתאים לך, תמיד תוכלי לעזוב אחרי תקופת הנסיון. ... ושיהיה בהצלחה !

אפרת12

New member
גם אני הייתי הולכת על זה

אם הנסיעה היא לא יותר מידי ארוכה אז נשאר לך... אולי לא מספיק, אבל נשאר זמן עם הילדה. תנסי - מקסימום תחליטי שזה לא מתאים

dorlim

New member
זה מאד אישי

את צריכה לראות מה מתאים לך - לשאול את עצמך למה חיפשת חצי משרה? ומה היתרונות בעבודה הזו על השעות שלה? קחי בחשבון שיש כאלה (ושוב זה תלוי בך) שאחרי ששבים למעגל העבודה יותר קל להם להחליף מקום עבודה ויש כאלה שנתקעים... שוב את צריכה לשאול את עצמך איזה טיפוס את. אני אישית עובדת גם בשעות מאוחרות (הרבה פעמים גם מהבית) ולנו כמשפחה זה מתאים - יש לנו הסדר נוח עם ההורים שלי ששומרים על שני ואנחנו ביננו מסתדרים. בכל מקרה - בהצלחה!

למעלה