מתלבטת היכן ללמוד -צריכה המלצות

hobitit26

New member
מתלבטת היכן ללמוד -צריכה המלצות

אני צריכה את עזרתכם. אני מעונינת ללמוד שזירת פרחים למטרת עבודה בתחום.אני מאד מתלבטת היכן ללמוד -הקורס של זר פור יו יקר ונחלק לשני חלקים. מעונינת לקבל המלצות על מקומות אחרים ולשמוע היכן אתם למדתם-והאם הקורס ענה על הדרישות שלכם -ואם אפשר-אז גם פירוט לגבי מחירים.

פרלה58

New member
למוד שזירת פרחים

שבת שלום! מנסיון שלי אני ממליצה על ארץ ישראל היפה, יש שם מורה מצוינת אנני זוכרת את שמה. אני אשית למדתי בפת והיה רע מאד- הידע לא ניתן ברחב לב המורה מרח את הזמן לא היה נחמד לתלמידות לבית הספר. אני אישית ממליצה להיות לפחות בשעור לדוגמא אפילו בתשלום. בהצלחה

hobitit26

New member
לא הבנתי

את למדת בארץ ישראל היפה או בפתח תקווה? באיזה מקום בפתח תקווה למדת? חיפשתי בגוגל את ארץ ישראל היפה-ולא מצאתי מקום כזה-האם ככה בדיוק הוא נקרא? תודה על האינפורמציה ,אשמח למענה.

tatiy

New member
סידור פרחים על ידי איתי פרדי

סידור פרחים הוא הן ענף מסחרי מכניס מאוד ופופולרי והן אמנות. האמנות של סידור פרחים היא אמנות עתיקה בעלת שורשים עמוקים בתרבות האנושית. סידור פרחים שימש בהיסטוריה האנושית לקישוט אירועים משמחים כגון חתונות, איתי פרדי חגיגות להולדת ילדים ונשפים, והן לציון ימי אבל ולוויות. קיימים סגנונות שונים של סידור פרחים. הידועים ביניהם הם למשל סגנון האיקבנה היפני המתאפיין בפשטות של קוים, או סגנון הגן האנגלי, המתאפיין באופי מעגלי ובשימוש נרחב בפרחים עונתיים. סידור פרחים הוא תחום מפותח מאד גם איתי פרדי מבחינה תרבותית. תערוכות סידורי פרחים מתקיימות בכל העולם ומושכות אליהן מיליוני מבקרים מדי שנה. התחום של סידור פרחים הוא גם תחביב נפוץ. קיימים כתבי עת המוקדשים לנושא, פורומים באינטרנט, (למשל פורום סידור פרחים בפורטל האינטרנט איתי פרדי "תפוז")כנסים בינלאומיים וכן הלאה. סידור פרחים נעשה לעיתים בתוך כלים ולעיתים בלעדיהם. המסדרים איתי פרדי משתמשים הן בפרחים והן בחומרים שונים הלקוחים מן העולם הבוטני - קוצים, ענפי עצים יבשים, איצטרובלים ועוד. סידור פרחים מסחרי, לעומת זאת, כפוף פחות לחוקים מסוג זה ומשלב גם חומרים טבעיים פחות, כאשר יצירת האפקט האסתטי ניצבת בראש מעייני המסדר.

hobitit26

New member
מישהו מכיר את ביה"ס שירן,אונ' פתוחה,אורט..

מכללת הולידי אין,מועצת הפרחים,מכללת ורצברגר,קונספט,סיגלית,שנקר... מישהו למד שם ויכול להמליץ או לא להמליץ? מישהו למד במקום אחר ויכול להמליץ? תודה על כל פיסת מידע..אני ממש זקוקה לזה

yehudit371

New member
המלצה על לימודים

אני באופן אישי לקחתי את הקורסים של זר פור יו. את צודקת שמאוד יקר שם, אך מקצועי. בכל מקרה פגשתי לא מזמן מישהי שלמדה באיזשהו בית ספר בפתח תקוה איני יודעת את שמו אבל היא הייתה מאוד מרוצה. היא למדה עיצוב אירועים בזר פור יו ואח"כ לקחה את שאר הקורסים בפתח תקוה. כרגע זה כל המידע שאני יכולה לתת לך. אם יהיה לי עוד משהו אשתף אותך. בהצלחה!!

ronaytal

New member
אני למדתי באורט קרירה בכפר סבא והייתי מאוד

מרוצה. לדעתי זה מקצועי בתור שלב ראשון.

hobitit26

New member
בטח החברה שלך למדה ב"גיל"

בדקתי באתר האינטרנט שלהם-באמת נראה מקום איכותי.תודה !!

star 4

New member
אני לומדת אצל מרינה פינס בגבעתיים 0525930973

היא מאוד יסודית ותכנית הלימודים שלה כוללת 17 שיעורים המקיפים נושאים רבים, אני מאוד מרוצה. בהצלחה

אורט כ"ס

גם אני למדתי באורט. אמנם לא ממש בדקתי בתי ספר אחרים, כך שאין לי מקור להשוואה, אבל אני יכולה להגיד לך שלמדתי שם המון, המורה מאוד מקצועי, שנים בתחום ונכון לסייע גם הרבה אחרי סיום הקורס. עם זאת, יש לי גם ביקורת על הלימודים שם, אבל נוכח המחיר הסביר (יחסית לכל מקום אחר)- זה ממש בסדר. בהצלחה!

hobitit26

New member
תודה על האינפורמציה

קבעתי פגישה באורט. אשמח מאד לשמוע איזו ביקורת יש לך על הלימודים שם.

למעלה