מתלבטת התעמלות נשים או זומבה

yalyal3

New member
מתלבטת התעמלות נשים או זומבה

אני חצי שנה אחרי לידה.יעצו לי להתחיל עם פעילות מתונה והצטרפתי לחוג פילטיס.
אחרי חיזוק שרירים רפויים אני רוצה לעבור לפעילות יותר אינטנסיבית שעיקרה חיטוב האגן,הבטן הרפויה וירידה במשקל.
לא יודעת מה יותר מתאים,התעמלות נשים או זומבה.מקטעי וידאו זומבה נראה מאד מאד אינטנסיבי ומצריך כישרון תנועה וקואורדינציה.
אשמח לעצות.

שנה טובה לכולן

הכי כדאי לנסות את שניהם

ברוב המקומות שיעור ניסיון הוא חינם. בסופו של דבר, כל ספורט שתעשי יחטב אותך (לא בהכרח יעזור לך לרדת במשקל, בשביל זה צריך לשנות הרגלי תזונה, או לעשות המוווון ספורט). ולכן כדאי לבחור משהו שיהיה לך קל להתמיד בו: שעות נוחות, מיקום נוח, מדריך שאת מתחברת אליו, קבוצה כייפית. אגב, גם פילאטיס יכול להיות מאאאאד אינטנסיבי.
לגבי "מצריך כשרון" - אין דבר כזה. מן הסתם בהתחלה יהיה לך קצת יותר קשה ותרגישי מגושמת, אבל אני בטוחה שתשתפרי מהר (יותר מהר ממה שאת מדמיינת). אנחנו עושות ספורט כדי להשתפר, לא כי אנחנו "מוכשרות" מראש.

hagitdasit

New member
מסכימה אתך, תנסי אבל אישית ממליצה זומבה, כנסי

אני באופן אישי עושה זומבה בספורטן בהוד השרון, יש גם התעמלות שם ועוד כמה חוגים טובים לעיצוב הגוף..מה שטוב זה שאת יכולה להחליף חוג מתי שבא לך למה שאת רוצה כי ברגע שיש מנוי אז את רשומה אוטומט לכל החוגים... אני אישית התחלתי אירובי אבל החלטתי לעבור לזומבה כי רציתי יותר חזק, את לא חייבת לעשות לפי הקצב של המדריכה, זה לא תחרות וכל אחת עושה בקצב שלה זה בסדר..

למעלה