מתלבטת לגביי ההמשך

מתלבטת לגביי ההמשך../images/Emo152.gif

היכרתי איזה בחור ב"אתר היכרויות". במהלך השיחה הבחור אמר שכרגע לא מתאים לו קשר רציני, והוא מחפש "רק סקס". במשך שבועיים דיברנו במסנג'ר, כל פעם חשב שניפגש למפגש לוהט.בסוף הלכנו לים, לא שכבנו. הוא עינג אותי בצורה מופלאה. העניין הוא שנכנסתי לרכב נראה שהבחור ממש התרשם ממני, אמר יל אח"כ אז מה? את לא נמשכת אליי. אני שונה מאשר במסנג'ר? אני שמרתי על ריחוק בהתחלה.. ולמעשה, חשבתי רק על סיפוקי שלי. אינני יודעת אם אני רוצה להמשיך במפגשים הללו ביננו.. אך ייתכן וזה יהיה בחור פוטנציאלי לקשר רציני?שלח לי כמה הודעות את מתגעגעת אליי? מדובר בבחור שהוא דיי נאה, איכותי, חכם. אני פשוט חושבת שאני צריכה לדעת איך" לתפוס אותו מהביצים".. מה דעתכם? יש טעם??

orenbarkai

New member
תמיד אפשר לנסות

את יכולה קצת לצאת איתו ולראות איך זה מתקדם. יש טעם בהחלט "לתפוס אותו בביצים" תוכלי ע"י שינויי יחס (קריר - חמים)

רציתי לכתוב" את חכמה" אך הבנתי שאתה

חכם. אז תודה רבה על העצה ... ובאמת.. משחק קר-חם... איזה כיףףףףףףףףףף

magenta73

New member
טוב, הנה כבר

תפסת אותו קצת, כי היית קרה אליו, הגעת לסיפוקך, אבל לא שכבתם - מה שהוא רצה, מן הסתם, ועל כך הכריז... ועכשיו הוא רודף אחרייך כמו טטלה קטן. אז אני חושבת שהתשובה לאיך לתפוס אותו היא מול העיניים שלך, למרות שאני לא אוהבת את המשחקים האלה. מה גם שאם הוא באמת רוצה סקס, בסופו של דבר, אם לא תספקי את ה"סחורה" הוא ילך למשהי אחרת. מן הסתם. ושאלה למה את רוצה לתפוס אותו בביצים? הוא הרי אמר שהוא לא רוצה קשר רציני...

מג'נטה- הוא אמר שהוא רוצה

קשר רציני אך רק בעוד כמה חודשים. אמרתי לו נדבר עוד כמה חודשים. ואחרי זה היה ה"קטע" שהיה ביננו.... אבל התשובה שלך היא גם ה"ספקות" שלי למעשה. שכן, מה אני צריכה "להחזיק" אותו בביצים? אני מאמינה שגבר שרוצה פשוט "עושה" ומשקיע... לא יודעת מה מעבר.. אבל.. נראה לי שאומר לו שלא מתאים לי

magenta73

New member
סליחה?

הוא רוצה קשר רציני רק עוד כמה חודשים? מה זה? משהו שמתכננים?... ממתי מתכננים מתי להתאהב?... מה זה הבולשיט הזה?... עזבי, נשמע שהוא לא ממש סגור על עצמו.

את צודקת זה בדיוק מה שאני חשבתי

לעצמי בגיחוך... אח"כ אמר לי אני לפחות כנה בזה שאני מודה שאני רוצה רק סקס... ממש "חסיד אומות עולם"... בקיצור, לא ראיתי לזה עתיד, כעת הוא בחו"ל האהבל שולח לי הודעה כל יום במסנג'ר מתגעגעת אליי?? נראה לי ש"אפרוש בשיא" וכשיחזור מחו"ל אומר לו" לא מתאים"..

orrin

New member
מה????

תקשיבי. אנשים זה דבר פשוט בקטע הזה- כשהם רוצים משהו הם עושים כל מה שהם יכולים כדי להשיג אותו. וזהו. אם זה לא המצב אז או שהוא לא יודע מה הוא רוצה (ואף אחד לא יצליח ללמד אותו מה כן) או שהוא לא רוצה מספיק. תעברי הלאה.... תמצאי מישו שלא משחק את המשחקים האלו של כן-לא-שחור-לבן ומגיע לך. מגיע לך מישו שיאהב אותך ויכבד ויעריך את מי שאת וירצה אותך מספיק בשביל לשים את כל המשחקים המטופשים בצד....

mika tal

New member
לי זה נשמע שהבחור סתם מחפש זיון

הוא לא רציני, משחק איתך משחקים.. שיחפש.. לא אותך..

סתם בשביל הסקרנות שלי....

עם יש שלט "זהירות - חול טובעני לפניך !!" - למה להתפלא אם בשלב מסויים תתחילי לשקוע ? הבחור היה מאוד כנה איתך ואמר שהוא לא בנוי לקשר כרגע ומחפש סקס - מה יכל להיות יותר כנה ופתוח מזה ? אני אישית חושב שכל הכבוד לו - באותה מידה הוא יכל לא למסור את המידע הזה, להגיע לסקס ואז לפרוש - זה היה נותן לך הרגשה טובה יותר ? אם את משתפת פעולה ועונה לו, נפגשת איתו ונותנת לו את כל הסימנים שאת מעוניינת (וזה בדיוק מה שאת עושה) למה את מחפשת בכוח דרכים איך למסד אותו ? לתפוס אותו מהביצים ?? למה ? לשנות יחס ? חם ? קר ? אז מי בדיוק משחק כאן משחקים ?

tips4u

New member
אל תחפשי גברים "לטפל" בהם

נשמע שאת מחפשת אתגר - לשנות את הגבר ולהוכיח לעצמך שאת כן תצליחי "להשיג" אותו. בחור שאומר לך שהוא לא מעונין בקשר רציני - תאמיני לו. אם היית אומרת שאת מחפשת הכרויות למטרת סטוצים אז הוא היה יכול להתאים לך, אבל ברור שזאת לא המטרה. חבל על זמנך איתו.. ושיהיה בהצלחה!

למעלה