מתלבטת לגבי החלקה

מתלבטת לגבי החלקה

שלום לכולם
יש לי שיער גלי,דק,דליל ובלי נפח.
מתחשק לי להסתפר (כרגע הוא ממש חסר צורה)
אבל חוץ מתספורת אני מתלבטת אם לעשות גם החלקה ע"מ שיסתדר יותר טוב.
בעבר הרחוק מאוד השתמשתי במיישר שיער ומאוד אהבתי את השיער שהוא מסודר ככה.
ראיתי המלצות על החלקת קראטין אבל האם היא מיועדת גם לשיער טבעי? יש החלקה אחרת?
או להסתפק במייבש שיער או מיישר?
תודה

החלקה לשיערך

לפי התיאור שנתת, ובהסתייגות כי כמובן לא ראיתי את שיערך, החלקת קראטין לא תיתן לך תוצאה מספקת וגם אם תיתן היא תיעלם מהר מאוד מכיוון שהקראטין מומלצת לשיער שעבר פעולות כימיות והוא פגום מאוד.
&nbsp
במקרה כמו שלך בהנחה שהשיער בריא (יש לבדוק אותו לפני על מנת לדעת בוודאות), אפשרי כי החלקה איכותית ועדינה תיתן לך את המראה המבוקש, ולעתים ניתן להסתפק בהחלקה רק לחצי עד שני שלישים תחתונים של השיער. כך תרוויחי נפח שנשאר למעלה ושיער מסודר.
&nbsp
בכל מקרה ממליץ לך על מעבר ממוצרים שנמכרים בפארמים השונים למוצרים ממספרות בדגש על מוצרים שמיוצרים באירופה ויתאימו לשיער מהסוג שאת מתארת.
&nbsp
בברכה,
עומר שמעוני

תודה ושאלה נוספת

איזה סוגי החלקות יכולות להיות רלוונטיות לי? יש לך עלות משוערת או אולי טווח של מחירים?
ודוגמאות למוצרים ספציפיים? אני לא משתמשת במרכך כי הוא עוד יותר משטח את השיער שלי.
שוב פעם תודה!

ורציתי להוסיף

שחלק מהסיבה שהחלקת קרטין נראתה לי אופציה טובה זה בגלל שאחרי זה השיער חוזר למצבו הרגיל.
ככה שאין בולטות של שורשים שעדיין לא עברו החלקה וזאת לא השתעבדות אם מחליטים שזה לא מתאים
תודה!

החלקה

אין באפשרותי לענות לך על השאלה בנוגע לחומרים. אני לא ראיתי את שיערך ולכן לא יכול וגם לא נוהג להמליץ על מוצרים או סוגי החלקות ספציפיים מבלי לבחון את השיער. לכל שיער מתאים משהו אחר. טווחי מחירים משתנים בהתאם לסוג החומר. החלקות לרוב עולות בין 1000 ל2000 ש"ח אך גם יכול להיות יותר בהתאם לאורך השיער, עובי השיער ומצב השיער.
&nbsp
בנוגע להחלקת קרטין, השיער לא חוזר למצבו הרגיל ב100%. שוב, לא ראיתי את שיערך ולכן בנוגע לשאר הדברים שכתבת על החלקת קרטין אני לא יכול לומר אם זה נכון לגבייך או לא.

למעלה