מתלבטת לגבי לימודים

דנית106

New member
מתלבטת לגבי לימודים

שלום לכולם אני גרה בצפון ומאוד מתעניית ברפואה סינית. בדקתי כבר ב2 מכללות שיחסית קרובות אליי ואני מתלבטת לגביהן: 1. מכללת רידמן בכינרת שהיא הכי מוכרת בתחום 2. מכללת דאו ברמת יוחנן שקרובה יותר למקום מגוריי, אך פחות מוכרת. לגבי תוכנית הלימוד אני עדיין מבולבלת ולא יודעת מה עדיף. למישהו מכם יש המלצות? תודה.

shahaful

New member
עצה לדרך

אני לא מכיר את המכללות הללו באופן ספציפי, אך נסי למצוא בוגרים או סטודנטים ולדבר עימם, מהם אפשר לדעת על דברים שהסגל עצמו ואנשי המכירות לא תמיד מספרים. בגדול, נראה לי שמעבר לשעות הלימוד, חשובה מאוד האווירה, את הולכת להעביר שם 4 שנים, כדאי שתתחברי למקום לא רק ברמה השכלית-מעשית אלא גם ברמת ההרגשה. בהצלחה

לימודי רפואה סינית

היי דנית106, הסיבה שמכללת דאו פחות מוכרת היא כיוון והיא חדשה יחסית. יחד עם זאת, המורים שם הם ותיקים עם הרבה ניסיון. את הסניף של רידמן בכנרת אני לא מכירה, אבל זה לא אומר שום דבר.
אני מצרפת לך קישור לקובץ שיכול לעזור לך למצוא את המכללה הנכונה עבורך. כמו ששחף ציין, חשוב שתרגישי בנוח במקום שבו בחרת ותזכרי תמיד שהלימודים האלו יהיו מה שאת תעשי מהם. מורים ומקום יכולים לספק לך דברים עד גבול מסוים. השאלה היא מה את תעשי עם כל מה שמציעים לך, והאם את תהיי מוכנה להקדיש זמן וסבלנות ללמידה עצמאית והעמקה בחומר, שבסופ ושל דבר את זו שתצא נשכרת (ומטופלייך בעתיד). בהצלחה, יעל

ערן611

New member
לימודי רפואה סינית

מה שהייתי ממליץ לך, זה לבוא ולהתרשם משני המקומות, ואז לקחת החלטה. גילוי נאות: אני המנהל של מכללת דאו. ערן גלוסקא

דנית106

New member
תודה רבה

תודה לכולם אני מתכוננת באמת ללכת לבדוק ולהתרשם משתי המכללות כנראה בשבוע הבא. :)

למעלה