מתלבטת מאד ! צריכה

MASHY BOSTON

New member
מתלבטת מאד ! צריכה ../images/Emo53.gif ../images/Emo60.gif

זה בקשר לעגלה ! קיבלנו מתנה את העגלה מהברזלים שמלבישים עליה את הסלקל. השאלה היא : 1) האם לקנות רק סלקל והמתקן הזה ישמש לנו כעגלה, עד שנקנה טיולון בגיל חצי שנה ? חסרונות - הפחידו אותי שזה לא בריא לשבלולה להיות יותר מדי בסלקל ואז המתקן הזה הוא לא ממש עגלה. גם אי אפשר להשכיב את השבלולה בו. יתרונות - זול יותר, צריך רק לקנות סלקל. 2) או, ששוה להשקיע ולקנות כבר עגלה רצינית, של גרקו, עם סלקל וכו'. חסרונות - יש לנו בערך חודש וחצי של ימים חמים ואז מגיע החורף והשלג וכמה כבר נסתובב עם עגלה. יתרונות - זה זול בארה"ב. זה ישמש את הילדים הבאים. וגם אנחנו נוסעים בספטמבר לחודש לארץ ויש שם עוד שמש ואפשר להסתובב עם עגלה. אז, מה אתם ממליצים לי ? לקנות עגלה ? לקנות רק סלקל ? אני כבר מבולבלת לגמרי ולא יודעת מה להחליט !!! התל"מ הולך ומתקרב בצעדי ענק (עוד שבועיים סה"כ) וחייבים להחליט !!!

17205

New member
בחורף לא מסתובבים?

אז נכון שאנחנו כאן בקליפורניה עם שמש שנתית, אבל כמו שאני מבים גם בצד השני הקפוא יוצאים מהבית בחורף. אין לכם קניונים? לדעתי (ולא בתור אמא) את לא תרגישי בנח לשבת לקשקש בבית הקפה בזמן שהשבלולה מקובצ'צ'ת לה בתוך הסלקל.

עגלה שמתאימה לשלג עם"אמבטיה"

את תראי שעוד תצאי המון בשלג...מנסיוני כאן בנורבגיה ההנחיות הן לצאת עם תינוקות כל עוד הטמפ' הן עד 10-. התינוקות ישנים נהדר בחוץ...עד כדי כך שהאמהות משאירות אותן בחוץ מבתי הקפה ונכנסות לשתות קפה בפנים. אני הייתי בשוק בהתחלה אבל זה מאד מקובל כאן. בכל אופן אם יש אצלכם שלג כדאי עגלה עם גלגלים גדולים. לגבי סלקל תקני רק אם את נוסעת במכונית. כעקרון לא מומלץ לשים אותם יותר מחצי שעה ביום עד גיל 3 חוד'. אלו הנחיות טיפת חלב פה. אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל כאן חופשת הלידה היא בממוצא שנה ואי אפשר כל החורף להשאר בבית. אני יצאתי כל החורף כל עוד הטמפ' "נורמליות". מנסיוני, מאד נוח לקנות עגלה שיש לה כבר טיולון ואת ה"אמבטיה" את יכולה לקחת איתך. לגבי סלקל תנסי להשיג אפילו יד שנייה..זה כסא עד 9 או 13 ק"ג בסך הכל. את צריכה עגלה שיהיה לך קל לקפל

MASHY BOSTON

New member
רק עכשיו קלטתי מה כתבת !? ../images/Emo60.gif

אני ממש מזועזעת ! ! ! אמהות מגיעות לבית קפה. מחנות את העגלות בחוץ, יחד עם התינוקות ונכנסות פנימה לשתות קפה ? התינוקות נשארים בחוץ ? אני ממש בשוק ! ! ! ומה אם מישהו יבוא וייקח את התינוק/ת מבחוץ ? ואם התינוק/ת בוכה ? איזה חוסר אחריות !!! הבנתי אותך נכון ?

אכן כן...כך גם היתה תגובתי בהתחלה

אני הייתי בשוק!!!!! אנחנו היינו ישר חושבים...אולי יחטפו אותם אולי הם יבכו ולא נשמע...אולי הם יתפסו מחלות.... אבל הם ישנים נהדר בטמפ' של 2- ולא תופסים שום חידק בקור הזה. אני עד הים לא מעזה לעשות זאת

את דווקא כן תצאי בחורף

ואני ממליצה בכל זאת לקנות עגלה כי כל היום בסלקל לא נוח והם גם לא אוהבים את זה. מה שכן אם את רוצה לחסוך את יכולה לקנות עגלה יותר קלה של גרקו (טיולון) שבאה עם סל קל או שהסל קל מתלבש עליה, שאמנם לא נשכבת ל-180 מעלות אבל נשכבת מספיק כדי שלשבלולה יהיה נוח. למשל ה- Metrolite שהיא קלה (זאת הולכת להיות העגלה הבאה שלי אחרי שתבור כבר יהיה גדול מדי לשכב בעגלה שלנו). בכל מקרה את תצאי בחורף ועוד איך, יש ימים מקסימים של שמש שאמנם קרים אבל מכסים את הקטנים היטב ואין שום בעיה. אני רואה כאן אמהות לתינוקות מסתובבות בחורף גם בחוץ וגם כמובן במולים וכו'. העגלה הכי טובה (לדעתי) להתחלה היא כאמור ה- Chauffeur של גראקו, שכוללת סל קל ונשכבת לגמרי ויש לה גם כיסוי מיוחד לחורף שמגן מרוח.

Boston Guy

New member
על ROUTE 9 ב CHESTNUT HILL

יש חנות לציוד ילדים שנדמה לי קוראים לה THE CHILDRENS ORCHARD. הם מוכרים גם ציוד יד שניה - והרבה חברים שלנו "מכורים" לחנות הזו. יש להם לפעמים עגלות "לנצח" כמו אימלג'ונגה או קראס במחירים סבירים - וזו עגלה שגם נכדייך יסעו בה... הנסיון שלנו דווקא שונה מזה של עדי - הסל קל והמנשא שלו שמשו אותנן המון, עד גיל 3 חדשים אצל הבן. ה"עגלה מהברזלים" שלנו כבר גידלה 4 תינוקות - שניים שלנו ושניים של חברים, וכולם נהנו ממנה מאוד. היא טובה למי שמשתמש הרבה ברכב - ובחורף משתמשים הרבה ברכב, כי כמעט בכל יציאה נוסעים לקניון מכוסה - לגאלרייה בקיימבריד'ג, לקניונים בצ'סטנט היל או למקומות בפרברים. (אלא אם כן את רוצה לגדל אסקימואי).

G a l i 11

New member
אני מסכימה עם Boston Guy

אמנם מתן נולד בארץ וזה שונה, אבל מהרבה מאד אנשים פה הבנתי שאכן אין הסתובבויות בחוץ בחורף ואכן הרבה יותר נוח זה עם עגלת הברזלים וסל-קל. אני גם לא משוכנעת שחייבים עגלה מהיום הראשון - תלדו, תראו אם נח לכם, תראו כמה אתם מסתדרים עם ה"ברזלים" ואז תחליטו. יכול להיות שתחליטו שאתם זקוקים לעגלה רק בגיל מאוחר יותר (מספר חודשים) ואז זו עגלה אחרת לגמרי...

L i a t 5

New member
אני לא הייתי קונה עגלה

חכי עם העגלה לי נולדה סרבנית עגלות ובשמונה חודשים ראשונים השתמשתי רק בבייבי בירון (מנשא) או בסל קל שמתחבר בעגלה כשהיא ישנה. היו נטע בת שנה ואני משתמשת ב VOLO של מקלארן - מעולה

monni

New member
באמת מה לגבי האופציה של מנשא?

הרי יש אמהות, יותר בז'אנר של ההורות הטבעית, שסוחבות את ילדיהן רק במנשאים, ולכן אני לא יודעת כמה נכונה הטענה שהתינוק צריך להיות על משטח ישר (180 מעלות). הרי הוא ישן בלילה על משטח ישר, ביום הוא יכול להיות מעורסל או במנשא, לא?

למעלה