מתלבטת מה לעשות...

dr1noa

New member
מתלבטת מה לעשות...

שלום לכולן... אני מעריצה ותיקה שלעולם אפילו לא דמיינה שעוד יצא לה בימי חייה לראות הופעה של 5 המופלאים ביחד, ואפילו הצלחתי לרכוש כרטיס ממש ביום שהם התפרסמו, להופעה בלונדון ב- 8.7 וכל כך שמחתי =) אבל עכשיו לצערי אני נאלצת לעבור ניתוח לב, ככל הנראה בחודש מאי, אולי אני אצליח שזה יהיה ב-29 או ממש בתחילת יוני ובינתיים אני יודעת שזה קצת מטומטם לעומת מה שאני הולכת לעבור, אבל אני מאוד מתבאסת על כך שלא אוכל לנסוע ביולי, גם אם אני אהיה כבר מאוששת מהניתוח אין ביטוח נסיעות חצי שנה אחרי ניתוח שכזה... מעיון בפורום חשבתי על כמה אופציות שאולי יהיו רלוונטיות: - להחליף כרטיס עם מישהי להופעות של סוף מאי ב- Sunderland. אם יש מישהי שכבר נוסעת להופעה הזו אני אשמח גם לשמוע איך היא מתכננת להגיע לשם... ולחזור משם... - או החלפה לכרטיס ב-3.6 במנצ'סטר. ושאלות כנ"ל... - אולי בגלל השביתה של הרופאים והכל יהיה לי "מזל" והניתוח יידחה ל-3.7 (הניתוחים מתקיימים רק בימי א') ואז אולי יש מישהי שרוצה להחליף כרטיס להופעות בלונדון מה-30/31.6 ל-8.7 - או שאאלץ פשוט לוותר על חלומי, למכור את הכרטיס שיש לי ולקוות שיהיה עוד סיבוב הופעות בשנה הבאה... כרגע אני בודקת אופצות וחולמת חלומות, אשמח לשמוע תגובות לגבי האופצוית שלי בינתיים, האם הן באמת ממשיות (כלומר, יש למישהי כרטיס שהיא רוצה להחליף...) סביר להניח שרק אחרי פסח אני באמת אדע איפה הניתוח שלי עומד ואוכל באמת לעשות משהו ממשי. תודה רבה מראש נועה

בלבלות12

New member
לעינב יש כרטיס לסאנדרלנד

או לפחות היה לה-תפני אליה. הבנתי שלהגיע לסאנדרלנד זה קצת סיפור, אבל מה לא עושים בשביל הבנים.

dr1noa

New member
לא...

מכל מיני סיבות , ובעיקר תחושה של רצון לשמור על איזשהי פרטיות עדיין לא נכנעתי לפייסבוק... אבל את יכולה לשלוח לי מייל ל- dr.segal.n בג'ימייל תודה

ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

ואני מקווה שתעברי את הניתוח בשלום!
יש כאן מישהי שיש להם כרטיסים לסאנדרלנד שחיפשה כרטיסים לוומבלי, נראה לי שעינב..

קודם כל

בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה, זה הכי חשוב! לגבי הגעה לסאנדרלנד- גם אני חשבתי שזה יהיה סיפור, אבל נראה שזה די פשוט. פשוט לוקחים שתי טיסות, כשטיסת ההמשך היא לניוקאסל. מניוקאסל זו כבר לא בעיה להגיע לסאנדרלנד, באוטובוס או אפילו במטרו (יש תחנה שמגיעה ממש עד האצטדיון, מרחק מס' דקות הליכה). בסאנדרלנד כנראה שאין הרבה מה לעשות, אבל ניוקאסל נראית מגניבה (הרבה שופינג!), ובכלל צפון-מזרח אנגליה אמור להיות איזור יפהפה.

ברוכה הבאה אלינו../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות שהניתוח יעבור (ושאולי יידחה!!) בשלום אמן
הישארי בסביבה, אולי תצוץ מישהי תוכל להחליף איתך
שווה גם לבדוק בפורום הרשמי שלהם
שווה לפשפש שם, או להעלות הודעה משלך- בטוח תמצאי מישהי שלא מסתדר לה עם הכרטיסים שהיא קנתה

למעלה