מתלבטת מה לראות

מתלבטת מה לראות

הניצוץ סיוט ברחוב אלם קנסן [אבל אין לי תרגום :(] אני יודע מה עשית בקיץ האחרון [גם לזה לא מוצאת תרגום!!! :(] מולהלנד דרייב נראה לי שאני אלך על הניצוץ... כדאי? וכן, אני יודעת שיש לי בור גדול מאוד, לא ראיתי המון סרטים עדיין ואני עכשיו מנסה להשלים פערים...

odysee

New member
סיוט ברחוב אלם..

אני בכלל לא התלהבתי מהניצוץ

liavsayegh

New member
הניצוץ...

למרות שאת חייבת לראות "אני יודע מה עשית..." לא הגיוני שלא ראית.

NiKi†a

New member
אכן.

בדיוק אותו ראית? זה חרא סרט. היית רואה סיוט ברחוב אלם או משו.. \:

Janey Briggs

New member
אני יודע מה עשית בקיץ האחרון../images/Emo121.gif

את "הניצוץ" אהבתי, אבל "אני יודע..." הוא סרט רציחות מעולה ומאוד אהבתי אותו.

scoti5

New member
איך אתם משווים????

איך בכלל אתם שמים את "הניצוץ" מול "סיוט ברחוב אלם"???? שני סוגים שונים לגמרי של אימה. אם לא אהבתם את הניצוץ, אז כנראה שאימה פסיכוטית לא עושה לכם את זה. לכן, אני מציע לכם לא לראות סרטים כמו: * פרוייקט המכשפה מבלייר (הראשון) * מיזרי * כל סרט שמבוסס על ספר של סטיבן קינג הניצוץ הוא יצירה מבריקה ועיבוד מדהים לספרו של סטיבן קינג. אי-הבנה של הסרט מצביעה על חוסר בגרות (אל תעלבו, אבל זה נכון). סיוט ברחוב אלם זה נוסטלגיה לסרטי אימה של שנות השמונים. מה גם שזה סרט האימה הראשון שראיתי ויש לי סנטימנטים כלפיו. שניהם מומלצים, השאלה מה תעדיפי. אימת רציחות או אימה פסיכוטית/פסיכולוגית?

דם דם

New member
זה לא הכי מדוייק

הרי תשים לב מה היא שאלה,מה כדאי לה לראות את הסרטים: הניצוץ, סיוט ברחוב אלם,קנסן,אני יודע מה עשית בקיץ האחרון,מולהלנד דרייב..אז אנשים המליצו לה על הסרט סיוט ברחוב אלם,וגם על אני יודע מה עשית בקיץ האחרון, חלקם לא ממש הבינו את הסרט הניצוץ כי הוא דיי כבד ארוך ומסובך אז אמרו לה שלא שווה לראות...והאמת שהסרט באמת מסורבל גם אני לא אהבתי אותו ממש,והאמת שדווקא נורא התלהבתי מהספר הניצוץ בזמנו ולדעתי(דעתי בלבד) הסרט לא מוצלח כמו הספר. סך הכול היא שאלה מה מומלץ לה לראות בין הסרטים שהיא ציינה ואנשים אמרו את דעתם,זה שיש לך סנטימנטים לסרטים כאלה ואחרים,ברכותיי לך אבל יש גם סרטים שמאבדים מגדולתם עם השנים.

scoti5

New member
אתה טועה

אתה טועה בטענותיך בכך שיש לי סנטימנטלים לכל הסרטים שצויינו, ואם היית קורא את התגובה שלי היית מבין שהסברתי שאי אפשר להשוות בין הסרטים. כל הסרטים שהיא רשמה הם סרטים טובים. שווה לראות את כולם. אבל עובדתית, הסרט הניצוץ פונה לקהל יעד בוגר יותר בגילו. תסכים איתי שלא כל חובב אימה בן 45, שגדל על סרטי אימה כמו הפלישה ממאדים או הדבר, יהנה עכשיו מהסרט SAW. אם יש סרטים שאיבדו מגדולתם בשבילך במשך שנות חייך, ברכותיי לך, בעייתך, וחבל. אשמח אם מישהו ינסה להסביר מה בדיוק מסובך ב"ניצוץ" ואם אתם מתכוונים להסביר, אנא ציינו לאיזו גרסה של הסרט אתם מתכוונים. ואגב, רק לרקורד - 98% מהסרטים שמבוססים על ספרים אינם טובים כמו הספר.

דם דם

New member
גם נכון

אני פשוט מתכוו ןלומר שהיא ביקשה הלצה לאותם סרטים שהיא ציינה, ואנשים אמרו את דעתם,בכול מקרה זה שיש לך רגשות סנטימנטלים לסרט מסויים או לכמה סרטים זה נחמד גם לי יש העדפות לסרטים מסויים ואני "מת" עליהם. על כול פנים סרט כמו הניצוץ או למשל חניבעל ,התפוז המכני וסרטים מהסוג הזה הם יותר סרטים פסיכולוגיים שצריך להבין ולנתח אותם קצת יותר מסרט אחר, לכן גם קל להבין למה יש אנשים שלא נהנים מסרטים פסיכולוגיים כבדים. אני בכול מקרה לא ממש אהבתי את העיבוד של הסרט הניצוץ, אני זוכר כשהייתי ילד וקראתי את הספר הוא עיניין אותי יותר מאשר הסרט בזמנו, אולי בגלל שכבר ידעתי את העלילה או השד לא יודע מה. ואגב כן שמעתי על זה שהרבה סרטים שהם לפי ספר הם לא מוצלחים כמו הספר המקורי. אבל כול אחד והעדפותיו

תראה.

אני מאוד אוהבת סרטים פסיכולוגיים. את הניצוץ אני כן הבנתי, אולי לא את כולו אבל את רובו... לא כלכך אהבתי.. הוא לא ריתק אותי למסך ולא עורר בי שום רגש. זה עניין של טעם.. לא עניין של "בגרות"! אשמח אם תמליצו לי על סרט אימה פסיכולוגי טוב אחר! אני ממש אוהבת... ולכל האחרים - אני יודעת שאין קשר בין הסרטים, מישהו אמר שיש ? רק הורדתי כמה סרטים ואלה בינתיים מה שירדו, רצתיתי לדעת מה לראות ראשון...

cj20

New member
כמו שאמרו לך כבר פה:

מולהלנד דרייב - אימתי, פסיכולוגי, פסיכופטי, פסיכופנוזי (טוב עכשיו אני סתם מפליצה מילים)... מובטח לך שלא תוכלי להרדם כמה לילות, יותר בגלל שתנסי להבין מה לעזעזאל הלך בסרט, מאשר בגלל שהוא היה מפחיד. למרות שיש בו קטעים מטרידים. בכלל כל סרט של דיוויד לינץ' מטריד ביותר, ואישית, הם נורא מפחידים אותי.

דם דם

New member
כבר היה כאן שרשור

על סרטי אימה פסיכולוגיים, ומותחנים פסיכולוגיים וכאלה, אני לא ממש זוכר עכשיו שמות של סרטים, אני יזכר וימליץ לך..זה כרגע מה שעולה לי בראש על סרטי אימה פסיכולוגיים מיזרי חניבעל התפוז המכני שתיקת הכבשים זה כרגע מה שעולה לי בראש בינתיים אולי האחרים יוכלו לתת לך המלצות אחרות יותר טובות ממני.. זה לפחות מהסרטים הכי אהובים עלי

kfir number 1

New member
מה הקשר

מה הקשר בין כולם??.? כל הסרטים אימה ומלהולנד דרייב לא. זה יותר מסתורין. בכל מקרה תלוי מה את מחפשת אם אימה אז הניצוץ אם לא ראית

kfir number 1

New member
תלוי

ברור שבין כל הסרטים עדיף מלהולנד של לינץ אבל תלוי מה היא מחפשת. אם היא מחפשת אימה אז הניצוץ או כל דבר אחד אבל אם היא מחפשת סרט סהרורי אז מלהולנד.

למעלה