מתלבטת נואשות.

salpter

New member
מתלבטת נואשות.

היום נגשתי עם חברה להרשם לחדר כושר אחרי חצי שנה של הפסקה, החברה אינה בסוד הענינים והנה מצאתי את עצמי נרשמת וקובעת עימה להגיע מחר , אך פתאום חששות בלבי אולי חדר כושר יהרוס הפריה? למרות שבד´´כ זה עזר לי מאד להתגבר על קבלת המחזור הייתי מוציאה את העצבים וחוזרת חדשה. לא יודעת מה לעשות עם חדר כושר אין הריון, בלי חדר כושר אין הריון אז ממה עושים ספרו לי מנסיונכם? חוץ מזה כמה ימים אתם סופרים מכוריגון?

אולה *

New member
הי, דפני! ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על הרצון להתעמל. כי אני מצאתי לי תירוץ מדהים לאי-התעמלות - טיפולים. (כמובן, הייתי מוכנה לוותר עליו
) הנושא עלנ מספר פעמים, ואם אני לא טועה המסכנה - אין שום מניעה. את יכולה להתעמל חופשי. כשהייתי בהריון, מדריך כושר אמר לי לוותר על כפיפות בטן. אז אוכל כדאי לא להתאמץ בכיוון זה. לגבי כוריגון - לפחות 12 יום.
אולה

דפנה , מכוריגון נהוג לספור 12 יום

(והמהדרין - 14. מומלץ). לגבי מכון כושר - אני לא רואה סיבה מדוע לא ללכת. ספורט לא הורס ולא פוגע בכלום אם עושים אותו נכון ולא במינונים מטורפים (אני טובה רק בתיאוריה , בטטת כורסה שכמוני...)ואפילו הייתי אומרת שמומלץ שתעשי ספורט , למען ההרגשה הטובה , החיוניות ופריקת המתח הכרוך בטיפולים. בהצלחה , ו"ריבועים בבטן" במהרה, אמן!

טלי2

New member
התלבטות

מבינה אותך מאוד, הייתי גם בהתלבטות דומה.. נראה לי שבאופן כללי פעילות פיזית (ביחוד אם עשית כזו לפני זה) היא בריאה, ואם היא עוזרת לשחרר לחצים, הרי שהיא חשובה גם מבחינה זו, כל עוד את לא מפעילה לחץ רב על שרירי הבטן, נראה לי שזה בסדר (אני כמובן לא מומחית, זה פשוט הכלל שסיגלתי לעצמי כשהייתי בחוג יוגה) והלוואי ותצליחי, אני סופרת מהכוריגון 14 יום, אני יודעת שאפשר כבר לעשות בדיקה קודם, אבל אני מעדיפה לקחת עוד זמן, כדי להיות בטוחה יותר בתוצאה של הבדיקה. בהצלחה!

דפנה אין לך מה להתלבט ../images/Emo70.gif

אני גם התלבטתי כמוך ובסוף נירשמתי לסניף חדש של כושר שניפתח בעוד חודש וחצי ואני כבר מתה להתחיל ...זה ממש חסר לי כי לפני חצי שנה התעמלתי בסטודיוC קבוע והפסקתי עקב הריון שהסתיים לא טוב ..[ואין קשר לכושר ולהריון הכושל] רוב הרופאים שאני מכירה תומכים מאוד בקצת כושר ... כושר תמיד טוב ובזמן הריון לא עושים מאמץ וכפיפות בטן .. זהו בהצלחה

ערכת ביקת ביוץ יחד עם איקאקלומין

שלום לכולן האם מישהי יודעת אם איקאקלומין משפיע על ערכת הביוץ? תודה

salpter

New member
כן , חבל על הכסף את יכולה לראות מתי

מתרחש הביוץ לאחר סיום החבילה (בזמן הלקיחה אנני יודעת)אבל אין קשר בין התוצאות בפועל לבין הערכה מתוך בדיקות דם שנעשו במקביל , צר לי לאכזב חבל על הכסף.

תודה, אבל... ../images/Emo12.gif

האם הבנתי נכון? אחרי שאני מסיימת את האיקאקלומין מתרחש הביוץ? תודה ויום נעים

עמית@

New member
את לוקחת איקק´ 5 ימים,

הביוץ צריך להתרחש סביב היום ה14, לעיתים האיקקלומין דוחה את הביוץ במעט

שושי @:-)

New member
מנסיוני הדל והוא דל ביותר

אם אני עושה מנוי לבריכה או לחדר כושר סופו של מנוי זה לשכב במגירה ללא שימוש תמיד יהיו לי את התרוצים הכי טובים בעולם לא ללכת פעם התחלתי טיפול פעם השחלות גדולות עכשיו אני אחרי החזרה ופה אני בהריון מה פתאום אחרי הפלה? ובמחזור מה את משוגעת? בקיצר אם כל הלקוחות שלהם היו כמוני הם היו מפסידים הרבה כסף ואילו חברת נגרות כלשהיא היתה מרוויחה
אבל אני יודעת יפה לתמוך בכושר אצל אחרים אז לדעתי לכי על זה שושי

מרב.

New member
דפנוש

לא זו בלבד שלא יהרוס, אלא יתרום למוטיבציה של הגוף והנפש ובעקיפין יתרום להריון. לאחר החזרה או הזרעה רצוי להימנע מאימוץ הבטן התחתונה, אבל מעבר לזה, לכי על זה, רוצי על זה! זה עושה טוב לנפש בצורה שלא תתואר. אני מנסה לחזור לצעדות שלי, אני פשוט לא מצליחה להתעורר בבוקר מוקדם, בקושי לעבודה אני מצליחה לקום. אבל מהיום יש לי לגיטימציה ואישור כימי לעייפת הבלתי נסבלת שלי ולזיכרון הקורס שלי- יש לי חוסר בויטמין B12!!! איזה אושר תקף אותי היום בבוקר, עם פרצי צחוק מתגלגלים- סופסופ יש את מה להאשים ב
שהתיישב לי על תאי הזיכרון
עד כאן שידורינו, מרב אדלר פתח תקווה

פתח תקוה ../images/Emo35.gif

מרבי, אני ממש שמחה בשבילך שיש לך סיבה טובה לכל מיני דפיציטים אחרים
את מקבלת כדורים או זריקות??? התחלת כבר??? ובדקת גם ויטמינים אחרים (במיוחד ממשפחת ה-B)?

מרב.

New member
פתח התקווה הופף לצוהר לייאוש ../images/Emo5.gif

בשבוע האחרון של סוף הרבעון... כל היום הסתובבתי בגאווה
והתרברבתי בתוצאות בעיקר לאבא שלי שירד עלי שהסניליות אצלי התחילה בגיל מוקדם
יש וויכוח קל ביני לבין האיש מאילו מאכלים אפשר לקבל B12- הקרניבור הזה טוען שרק מבשר (טוב, ארגנטינאי
) ואני טוענת שלא רק. התערבנו על סרט (כאשר אם אני אזכה זה יהיה סרט איראני/טאדג´יקיסטני/סיני ושות´) ובמקרה שהוא יזכה, אבוי לי, יהיה זה סרט שהצבע האדום שזור בו כחוט השני
זריקות או כדורים- אם התכוונת להורמונים, אז לא, אם להשלמת הויטמין, לא נראה לי, אני אתייעץ עם רופאת המשפחה שלי, אם לא אשכח, כמובן
בדקתי רק B12, לא חשבתי על אחרים, אולי אבל יש עוד תופעות שכדאי לי לנסות להסביר באמצעות חוסר בויטמינים

הרמוניה

New member
אני חוששת שהאני שלך צודק-לפחות

ברובו-בשר הוא הדרך היעילה והמהירה ביותר לספוג את הויטמין הסורר. אני בזמנו לקחתי כדורים הומאופטים בטעם פטל (או אולי היו אלה דובדבנים?) אבל לא אחרי שהפקרתי את ישבני הענוג למספר זריקות כי הרופאים טענו שזו הדרך היעילה ביותר לספיגה... אותי שאלו חוץ מבעיות בזיכרון ובקוגניציה גם על עייםות ותשישות וגם משהו סביב קשיי שינה.... עשיתי אז בדיקה מטופשת של איסוף שתן לראות למה זה לא נספג-אבל היא היתה תקינה לחלוטין אז החלטנו להתעלם מהענין (באמת אני צריכה לבקש בהזדמנות שמוציאים לי דם לבדוק מה המצב....) בכל אופן עכשיו יש לך 2 תרוצים...
הרמוניה

salpter

New member
אני מסתובבת עם B12 ערך 200

זה נמוך מאד הרופא לא מבין איך אני מסתובבת ברחובות, ויש משהוא במה שהוא אומר יש לי כאבי ראש לפעמים אני לא יכולה להרים את הראש מהמיטה ועיפות חבל על הזמן . מקור הירידה לB12 אצלינו מקורו הבדימומים מן הטיפולים כעת קבלתי חודשים וטמין וערכתי בדיקה . הזריקות מאד מאד כואבות בגלל סוג החומר אז תשתדלי לא להגיע למצב כזה.

הרמוניה

New member
הזריקות לא היו עד כדי כך כואבות (לי

לפחות....) אם כי זה היה לפני שהפכתי נרקומנים מדופלמת. בכל אופן מחסור כרוני לאורך זמן עלול לעשות נזקים לא הפיכים(זה מה שהבהיל אותי אז) אז שווה להיות במעקב)

מרב.

New member
דפנוש ../images/Emo2.gif

זה ממש ממש נמוך!! אם זה בערכים של מכבי, הרי שטווח הנורמה הנמוך הוא 465, ואת בחצי ממנו, איך את מתפקדת? יום אחד תשכחי איך קוראים לך!! מייד לעוט על סטייק בשר, לתקוע זריקה בתחת וויטמין על הלשון!!

אין מה לעשות, בשר או זריקות ../images/Emo5.gif

לי היתה בעיה קשה עם מחסור בברזל (היה לי 24 כשצריך להיות 50-150). מצאתי איזשהו שיקוי טבעוני שיש בו המון ברזל, ובכל פעם שאני מתמידה לקחת אותו שבועיים-שלושה רמת הברזל שלי עולה פלאים. מפסיקה לקחת - ותוך שבוע היא שוב בקנטים
. תנסי להתחיל עם כדורים. יש כדורי מציצה של סולגאר, הם קטנים כאלה וצריך להניח אותם מתחת ללשון כדי שהספיגה תהיה יותר טובה. אחרי חודש-חודשיים תבדקי שוב, ואם לא ישתפר - תתחילי לעשות מוווו ולאכול
.

למעלה