מתלבטת נואשות.

מרב.

New member
היום היינו אצל הרופא-

נתחיל עם הזריקות, הוא טוען שקשה להשלים חוסרים בויטמינים על ידי מזון בלבד. ואם אבי יהיה המזריק, אני מוכנה לסבול בשקט
ואגב, לכל המלעיזים, B12 נמצא גם בקטניות ובעוד מאכלים- זאת על פי הרופא. האיש מסרב להכיר בהפסד שלו בהתערבות, וטוען כי הכוונתי את הרופא, אבל אני כבר מתחילה לחפש סרט תמהוני במיוחד לסחוב אותו איתי, זה הפרס על ההתערבות... לחיי הויטמינים, מרב

../images/Emo5.gif למזלי הוא לא מציג יותר

חוצמזה שעוד אין פסיקה חד משמעית אז עוד לא בטוח אם נראה סרט קירג´יסטני על אדם שחוזר מהעיר הגדולה לעיירת הולדתו על גבול קזחטן בשחיה צורנית דרך האגם רק כדי לגלות שהפכו את הבית שבו גדלה בת דודתו מקירבה שנייה למחסן פעמוני רוח כאשר ברקע מתחוללים מאבקים פוליטיים בועדת התרבות של אותו חבל ארץ או סרט על הנוקם שמחסל לפחות 267 אנשים בלפחות 7 סוגי כלי נשק שונים בתכלית. דרך אגב, אני מתנצל מראש בפני מי שראה את הסרט הראשון שהזכרתי ואהב אותו.

yaelhul

New member
הוא גדול, הוא גדול, הוא גדול ../images/Emo6.gif

אני של מירב, הצלחת להעלות חיוך גדול גדול על פני ההודעה שלך היא בבחינת "גזור ושמור" תודה על שיפור מצב הרוח, ואני מחזיקה לכל אחד מכם אצבעות לסוג הסרטים שהוא אוהב, רק ש... אהםםםם זה עושה אתכם תיקו
ויוצא שלא עזרתי בכלל... גמר חתימה טובה יעל

אולה *

New member
../images/Emo93.gif , אני ממש לא מקנא

פעם קיבלתי זריקות B12 (בשילוב של B6), ואני חייבת להגיד שזה לא נעים. אני רק מקווה, שידו של אבי תהיה עדינה מאוד. אולה

salpter

New member
למרב מרביבו של דפנה לפני הזריקה

יש ברשותינו ספריי של "סאן ריידר" שמטופלות רבות לפני קבלת זריקות השתמשו בו ולא נזקקו לזריקות. דפנה משתמשת בספריי אחד ואנו ממתינים לתשובות של בדיקת הדם.אם את מעונינת לנסות אשמח להביא לך את הספריי אפילו הביתה. (ללא שום קטע שיווקי או פרסומי)

מרב.

New member
אני אחפש קצת מידע על זה, יש לי את ה ../images/Emo56.gif

שלכם, ותודה על המידע!

@שירי

New member
מכון כושר

היי דפנה עד שהתחלתי את הטיפולים עם הזריקות עשיתי כושר 4 פעמים בשבוע. הרופא שלי המליץ לי בשבועיים של אחרי הביוץ לעשות רק הליכה על מהירות נמוכה ובלי שיפועים. היום אני מתחילה שוב כי המכנסיים פשוט לא נסגרות. כל חודש יש לי תירוץ שאולי זה הריון אבל כשבא המחזור אני מבינה שזה פשוט מאוכל. אז בהצלחה ובפשוא בימים של אחרי הביוץ - קצת יותר בעדינות. שירי

יפית@

New member
ההתלבטויות שלנו דומות מאוד

גם אני לא הולכת לחדר כושר- וזה שיש לי מנוי כבר חצי שנה, סתם בטטא מגעילה אני! אבל החלטתי שממחר אני הולכת ופשוט לא יתאמן במאמץ גבוה מדי. אז תרימי ת´רגליים ותעופי לחדר כושר, למרות שעד כמה שאני זוכרת את רזונת! שיהיה בהצלחה, ושנה טובה. יפית

salpter

New member
יפית

איך קוראים לבחורה מירושלים שישבה לידך במפגש וספרה שהיא עובדת כרגע בחברת חשמל?

salpter

New member
מירה חיפשתי אותך

העבודה בחברת חשמל זה דרך משרד כח אדם ? אם כן איזה. ביי דפנה

אני נרשמתי לפני חודשיים

אחרי שבדקץי וביררתי חזור וברר שזה באמת בסדר. מהתחלה אמרתי למדריך שאני לא מתאמנת כדי להגיע לאולימיפאדה, שאני עושה הכל בeasy וכך אני עושה, מתקדמת בצעדים של
אבל מרגישה מצוים עם זה שאני עושה משהו בשבילי ובשביל הגוף שלי, ולא רק דוחפת לתוכו הורמונים. אז לכי תעשי קצת כושר בכיף, אל תתאמצי יותר מדי, ואני מקווה שבקרוב מאוש תשאלי אם זה בסדר ללכת לחדר כושר גם בהריון, כי חבל על המנוי

ligo

New member
לא צריך להתלבט כל כך

כשאני שאלתי את רופא הנשים שלי אם מותר להמשיך להתאמן הוא אמר לי שכל עוד אני לא בהריון שאני אמשיך להתנהג כרגיל. שאלתי אותו אם מותר גם לרוץ, אם זה לא יפיל את התינוק (אם יש) אבל הוא צחק ואמר שאין שום סיבה שהתינוק יפול למטה בגלל ריצה... בכל מקרה- אני אישית לא רצה סביב מועד הביוץ . אח"כ, כשאני מקבלת ווסת אני באה לחדר הכושר ורצה כדי לפרוק את התסכול...
בקיצור-תיכנסי לכושר. זה לא מה שיפריע לך להיכנס להריון...

למעלה