מתלבטת-קורס אימון חדר כושר כעב' סטודנטיאלית?

anat concept

New member
מתלבטת-קורס אימון חדר כושר כעב' סטודנטיאלית?

שלום, אני נמצאת בשלב בו אני מתלבטת האם לקחת קורס אימון חדר כושר כדי לעבוד בו במהלך לימודים אקדמאים הקרובים. אני לפני הרשמה למועדי קיץ ולא בטוחה במהלך. לכן רציתי להעלות כאן מס' שאלות. ההתלבטות העיקרית שלי נובעת מהשכר היחסית נמוך. רציתי לשאול: 1) מה הסבירות שמאמנת חדשה תוכל ללמד קליינטים בחדר כושר בנוסף לעבודה הרגילה 2) האם חדרי הכושר מאפשרים למדריכים להתאמן (על מכשירי ריצה/אליפטי) במהלך משמרת שקטה? 3) האם העבודה יכולה לאפשר ללמוד (לעשות שיעורי בית) במהלך משמרת (אני מדברת חדרי כושר שיש בהם שעות שקטות) 4) האם יש חדרי כושר שמשלמים יותר למשמרות לילה/סופ"ש תודה מראש לכל עצה!

johnniewalker20

New member
תשובות

1.את מתכוונת לאימונים אישיים? אם כן, אז הדבר בעיקר ביכולות השיווק והמכירה שלך. אם את מקצועית בנוסף לכל , אזי תוכלי לצבור לך קהל מתאמנים אישיים לא קטן. 2.רישמית לא, מה שקורה בפועל תלוי אך ורק ברצינות המקום והמנהלים. 3.ראי סעיף 2. 4.אין משמרות לילה (אני לא מכיר חדרי כושר בארץ שפתוחים בלילות). בשבת משלמים לרוב 150 אחוז מהשכר הרגיל. מוזמנת לשאול שאלות נוספות

anat concept

New member
תודה עוד שאלות

לגבי מה שעניתי - מה הכוונה אם את מקצועית? לגבי שיווק עצמי ומכירתי, אני לא בטוחה שאני ממש בעניין של שיווק עצמי. אני יותר נעה לכיוון הבין-אישי ופחות ציבורי, פחות אוהבת קהל, אבל מרגישה יותר נוח ב1 על 1. אני הייתי רוצה להאמין ששם טמון ה"שארם" שלי
איך הולך התהליך של השגת קליינטים, האם זה משהו שהמכון מקצה לך, או שצריך באמת לגשהת לאנשים להתחיל לדבר איתם ולהציע. האם יש אפשרות לתת אימונים מחוץ למכון או שצריך ביטוח? כמה עולה ביטוח? האם יש מקומות מומלצים יותר לעבוד בהם? למשל בתור מתאמנת היו חדרי כושר בת"א שהייתי בהם ולא אהבתי ואחד שדווקא היה בסדר.

johnniewalker20

New member
תשובות

"מה הכוונה אם את מקצועית?" - הכוונה היא לידע המקצועי שלך , וליכולת שלך לישם אותו. ברגע שמתאמנים יתרשמו ויראו בך סמכות בתחום , סיכוייך להגדיל את מספר המתאמנים האישיים יגדל. "לגבי שיווק עצמי ומכירתי, אני לא בטוחה שאני ממש בעניין של שיווק עצמי. אני יותר נעה לכיוון הבין-אישי ופחות ציבורי, פחות אוהבת קהל, אבל מרגישה יותר נוח ב1 על 1. אני הייתי רוצה להאמין ששם טמון ה"שארם" שלי " - בשיווק עצמי התכוונתי ליכולת שלך "למכור" את עצמך כמאמנת אישית. כמובן שהכוונה לאימון אחד על אחד ולא קבוצתי. "איך הולך התהליך של השגת קליינטים, האם זה משהו שהמכון מקצה לך, או שצריך באמת לגשהת לאנשים להתחיל לדבר איתם ולהציע. האם יש אפשרות לתת אימונים מחוץ למכון או שצריך ביטוח? כמה עולה ביטוח?" - בחלק מהרשתות המקום מקציב לך את האימונים ואת לא ממש צריכה לעסוק בשיווק עצמי (אני מאוד נוטה להסכים עם הקונספט הזה) , ובחלק מהרשתות תהליך השיווק והמכירה מוטל עליך. מחוץ לחדר הכושר לא ניתן לתת אימונים במסגרת חבילת האימונים שרכש מתאמן דרך החדר כושר (מטעמי ביטוח). את יכולה לערוך אימונים אישיים בחוץ בצורה פרטית . ממליץ לך לבטח את עצמך בביטוח מקצועי. מחירים ניתן לברר אצל סוכניות הביטוח. מקומות מומלצים? זה כבר את צריכה להחליט אחרי ניסיון אישי...

Itay Ziv

New member
היי ענת

1.אין שום בעיה לעבוד בנוסף לעבודה הרגילה כמאמנת אישית. תלוי רבות במקום העבודה מבחינת הפוטנציאל לאימונים אישים, מקצועיות המדריך, אופן הפנייה/השיווק וכדומה. יש רבים שעושים זאת מזה שנים כעבודה משנית ולא עיקרית. 2. לא נהוג שחדר הכושר יאפשר למדריכים להתאמן במהלך משמרת. גם אם יש מתאמן אחד בחדר הכושר. המדריך תפקידו לתת שירות ולא להתאמן במקביל למנויים. ייתכן שישנם מקומות מסוימים שמאפשרים זאת אך יש בכך טעם לפגם. 3. לגבי שיעורי בית בשעות שאין בהן מנויים רבים ייתכן שאת תצליחי לקרוא חומר מסוים אך גם במקרה זה הדבר לא שכיח. אפשרי יותר אולי בחדרי כושר בחברות שונות. אזי ייתכנו שעות מסוימות שאין אפילו מתאמן אחד בחדר הכושר. 4. בשעות הערב/לילה משלמים אותו דבר כמו בשעות הבוקר. בעבר היה חדר כושר שפתח שעריו 24 שעות ביממה על השבוע, אזי היה נהוג לשלם למדריכים בשעות הלילה יותר מאשר שעות מוקדמות יותר. ברם, אם המדריך עובד שעות נוספות בחדר הכושר הוא זכאי על פי חוק לתשלום גבוה יותר פר שעה. 5. המגמה היום בתחום הנה להשתכר מאימונים אישיים ופחות מעבודה במשמרות. המודעות לאימונים אישיים בארץ גבוהה מאוד וגם באזורי מגורים השייכים לעשירון הבינוני או נמוך יש הרבה אימונים אישיים. בהצלחה רבה. איתי

למעלה