מתלבטת...help

Lady Hawk

New member
מתלבטת...help

שלום לכולם, אני חיילת משוחררת בת 20 שממש נמצאת בסוג של "צומת דרכים" מבחינת הפן המקצועי. ההתלבטות שלי היא כזו: אני כעת לומדת באונ' הפתוחה לתואר 1 במדעי החברה והרוח (התחלתי ללמוד שם ישר אחרי הצבא, כלומר לפני בערך חודשיים). העניין הוא שאני לומדת שם (בפתוחה) מכיוון שאין לי בגרות מלאה (חסר לי מתמטיקה ואני לא מתכוונת להשלים מסיבות אישיות שלא אפרט אותן כעת), לכן הלימודים בפתוחה הם בגדר ברירת מחדל מאחר ובשום מקום אחר לא יקבלו אותי ללא פסיכומטרי+בגרות. העניין הוא שאני תמיד, תמיד רציתי לעסוק בתחום התקשורת, בתחילה חשבתי מאד על עיתונאות, אך כיוון שללא תואר רלוונטי, ספק אם בחוץ יסתכלו עליי רק עם לימודי תעודה...אז חשבתי ללמוד פרסום וקופירייטינג מאחר ואני דיי טובה בכל התחום היצירתי וההתבטאותי (כתיבה וכו')...השאלה אם אכן כדאי לנטוש את הלימודים בפתוחה שהם אינם לימודים קלים ונמרחים לאורך זמן בלתי מוגדר וללכת ללמוד (לתעודת מקצוע) את מה שאני באמת רוצה (קופירייטינג או עיתונאות) ואם כן, אז איזה מבין השניים? אשמח לעצותיכם.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

מצטער על העיכוב בתשובה, לחץ בעבודה. בכל מקרה, הצעתי היא ללכת ללימודים יותר מסיבים של עיתונאות ופרסום במקביל לחיפוש עבודה ולהפצת היכולות שלך ברבים לצורך יצירת קשרים. האונ' הפתוחה מותאמת לאנשים שעובדים ולכן קצב הלימודים איטי יותר וחסר תחרותיות.

למעלה