מתלבטת.............

mika tal

New member
מתלבטת.............../images/Emo152.gif

יש לי חברה רחוקה שאני כבר לא ממש בקשר איתה. ביום הולדת שלי היא לא
הגיעה כי"מחר צריך לקום לעבודה ומאוחר מידיי, ולמה לא עשית ביום שישי", בקיצור תירוצים. לא ראיתי אותה קרוב לשנה, היא טיפוס כזה שכל הזמן רק מקטר, ובדר"כ אני מתרחקת מכאלה אנשים כמו מאש. גם דיי ברור שבן אדם מתחתן פתאום הוא נזכר בכל העולם.שנה שעברה הייתי נפגשת עם הזוג וחברים שלהם לכמה מסיבות, אני מתלבטת אם ללכת לחתונה...

magenta73

New member
חברה רחוקה? אין מה ללכת.

גם לי היה קטע כזה עם בחורה שבפעם האחרונה שדיברתי איתה סיפרתי לה בדמעות שסבתא שלי מתה. וזה באמת, היה אחד מהרגעים הקשים בחיי. לא שמעתי ממנה שנה. פתאום התקשרה. כולה בהתלהבות לדבר איתי ומה שלומי ומה קורה. שאלתי אותה, מה קרה? את מתחתנת. אמרה לי כן. אמרתי סבבה. אמרה תבואי. אמרתי נראה... ולא באתי. למה מי מת?

Vdrums

New member
לא ללכת. אם יש משהו מגעיל

זה שאנשים שמתחתנים נזכרים פתאום בכל העולם. 4 שנים לא מדברים איתך ופתאום הם מצפים שתבוא לחתונה? את מי זה מעניין. חבל על הזמן ועל הכסף.

mika tal

New member
ותקלטו את המייל שהחצופה שלחה לי../images/Emo2.gif

אחרי שהחלטתי שאין לי מה ללכת למסיבת רווקות שלה, אני חייבת לציין שזו בחורה קמצנית ביותר, ששלחה לי בהודעת sms שהציעו לה נישואין במקום להתקשר אליי. ביום הולדת שלה לפני שנתיים בערך הזמנית אותה לארוחה, מתנה, וההיא בקושי התקשרה, הלוויתי לה פעם כסף שהזדקקה, ואח"כ כאילו "שכחה" מזה את שביקשתי.. ואני עוד צריכה לשמוע, שאני לא חברה ושלא כדאי ש"תבזבז עליי כסף סתם על הארוחה? גועל נפש. אח. אני חכמה! לא סתם זו לא חברה בעיניי.. המפגרת כתבה לי שהיא מאוכזבת בכדי לדבר( כן בטח, למה לבזבז כסף).. ושחשבה שאני חברה שלה(איפה היית שנה שלמה)?בקיצור, אני מאושרת שאני בעלת אינסטינקטים משובחים..

mika tal

New member
כנראה באמת המעלה היחידה ../images/Emo8.gif

ואולי עוד שתיים..

איך שאני רואה את זה....

יש שתי אפשרויות : א- עצם העובדה שאת מתייסרת במציאת פתרון לבעיה - זה כנראה חשוב לך במידה מסויימת - אז לכי - מה כבר יכול להיות ? - הלך צ'ק ? ב - את יודעת שאת לא תלכי ואת רק מחפשת אישור על כך שזה "בסדר" ולגיטימי להרגיש כך. לדעתי האישית - גם אדם שלא הייתי איתו בקשר שנים ולפתע רצה המקרה ונפגשנו - זה יוצר הרגשה טובה בסופו של דבר, הרגשה של זכרונות ולפעמים גם סגירת מעגל - במיוחד במקה שאני יודע שפגישות כאלה לא יחזרו על עצמם בעתיד הקרוב - כי ברור שהיחסים אינם מה שהיו פעם. אבל עדיין הרגשה טובה - ואפילו רק כדיי להיות ה"בסדר" בכל העסק הזה. גם אם זה רק כדי למלא אולם בכל אותם פרצופים ששנים לא ראיתי אבל הם דורשים 200 מוזמנים מינימום...... בסופו של דבר - ההחלטה תהיה שלך ורק שלך - ובנינו.... את לא צריכה אישור מאף אחד. :) ד"א - מזל טוב.

the match maker

New member
רחוקה?!

היא רחוקה? עזבי אותה באמא ש'ך....חבל על הדלק :) ועכשיו ברצינות... אנחנו ילדים גדולים. אם את עדיין מגדירה אותה בתור חברה, לכי לחתונה, תראי נוכחות, בטח יהיה אוכל טוב, ושלום ולהתראות. ברור שזה שהיא לא באה ליומולדת שלך, זה פוגע ולא במקום, אבל כמו שאמרת - היא חברה רחוקה. תהיי יותר בוגרת מזה. בכל זאת חתונה...

למעלה