מתלבטת

moi24

New member
מתלבטת ../images/Emo4.gif

טוב אז ככה, מאז ומתמיד היה לי חלום כזה, לאמץ איזה תייר מסוקס, שנמצא לבדו בארץ... קיצר, בקיץ האחרון התחיל איתי כזה תייר בן 29, מקסים, נראה סוף, חכם בטירוף, אפוף מסתורין... החיסרון היחיד - שהוא לא יהודי. מפה לשם - פצחנו ברומן של ארבעה חודשים. כולם אהבו אותו, כל החברות קינאו וניסו לחטוף אותו, הבנים חשדו במניעים שלו, אפילו אמא התלהבה (חוץ מהקטע של הלא יהודי...). הסיפור שלו היה קצת חשוד - הוא טען שהוא היה במארינס, ועכשיו עובד בשביל ממשלת ארה"ב בפרויקט מחקרי על נשק רוסי. הראה לי תעודות, תמונות ומה לא. לא האמנתי לו לחלוטין וכל דבר שאמר לקחתי בעירבון מוגבל. במשך השבוע הוא היה עובד במכון המחקרי, וכל סופ"ש היינו מבלים ביחד. ידענו שזה ייגמר בקרוב, וכל הזמן צחקנו, שאחרי שנתחתן, ניפגש בסתר על איזה אי בודד לפחות פעם בשנה. בסוף הקיץ הוא חזר לארה"ב, ומאז היינו בקשר במייל. היום הוא כתב לי במייל שיש לו עבודה חדשה, שבמסגרתה הוא יבוא לפה בקרוב, לתקופות ארוכות, ושהוא כבר מת להיפגש... בעבר שקלתי להתנתק ממנו לגמרי, לא לענות למיילים. ידעתי שאין מצב שיהיה משהו רציני, בגלל שהוא גוי. בזמן האחרון הוא מדבר על דודה שלו שהתגיירה לאחרונה, ובאה לגור בארץ. לא יודעת מה לעשות! מצד אחד, הראש אומר לי להתעלם - כמה שהיה לי כיף איתו, זה סתם יסבך לי את החיים. מצד שני - היה לי ממש כיף, אז מה אכפת לי?

magenta73

New member
מילא גוי, אבל שב"כניק?

אני כנראה לא הבחורה הנכונה לשאול אותה על גוי כן לא, לי זה לא מזיז את הקטן. מה שמוזר לי בסיפור איתו זה רק ה"עבודה" שלו...

moi24

New member
נכון...

הבעיה שאין לי איך לבדוק את זה. יש מצב שהוא ניצל אותי כדי להיכנס לארץ, או משהו בסגנון. הוא פשוט נראה כל כך תמים... הראה לי תמונות מכל מקום בעולם, תמונות שלו מעירק כשהיה במארינס, בדרכון שלו יש חותמות מכל העולם. גם נראה לי מוזר שבדייט הראשון הוא ישר הוציא לי את כל התעודות, כנראה לחסל את הספקות. הוא נכנס לאימייל שלו לידי, הראה לי את כל החברים שלו, משפחה... לא היתה לי סיבה לחשוד בכלום.

moi24

New member
המכון שלו

היה בשגרירות בעמאן. כל שבוע הוא חצה את הגבול פעמיים. אגב מתישהו הוא השחיל - לא רוצה להפחיד אותך, אבל כדאי שתדעי שאני מקווה להיכנס ל-CIA בחודשים הקרובים. לא יודעת למה זה צריך להפחיד אותי, אבל זה לא מרגיע את החשדות...

כי הרי ברור שישראל היא החלום הרטוב

של כל תיירי העולם , מי לא פינטז לעלות לישראל ולקבל את מיטב המנעמים שיש לארץ לתת? יאלללהה מי ייקח אותי מכאן לונדון מחכה לי...

Barvazoom

New member
הילדים שלכם יהיו יהודים, הנישואין -

לא יהוו בעיה כי תוכלו להנשא בקפריסין ועדיין שהילדים שלכם יירשמו בצורה רגילה כמו כולם פה... לא חשוב בגרוש זה שהוא לא יהודי מהבחינה של הילדים. אם הוא בא מבית שמבינים את ערך היהדות (עייני ערך דודה שלו) אז מה רע? חגים? מסורת? תבדקי איתו מה חשוב לו...

אנילא מבינה מה הבעיה?

אני לא חושבת שגוי אולא יהודי צריך להפריע לך דדרלינג אצלי במשפחה יש כמה וכמה בני דודים שהתחתנו עם גויים חלק מהם יתגירו וחלק לא יתגירו אני בעצמי שגרתתי בניו יורק לפני שנים היה לי חבר גוי שחשבנו להתחתן. אם טוב לך איתו ונעים לך איתו שימי את עיניין הגוי בצד זה לא צריך להפריע לקשר ביניכם וגם על פי ההלכה אם תתחתנו ויוולדו לכם ילדים הם יהיו יהודים אז מה את דואגת?

moi24

New member
גם אצלנו

במשפחה, בכל דור יש מישהו שהתחתן עם גוי, ותמיד הם מצהירים שהם "בתהליכי גיור". לפי מה שאני יודעת זה לא לוקח 20 שנה. הבעיה איתם, שתמיד הצד היהודי "נכנע" וירד מהארץ, ואני לא רואה את עצמי עושה את זה. טוב נסחפתי קצת, אני עוד לא מתחתנת איתו, רק חושבת על העתיד ועל מה יקרה אם...

דרלינג תחיי את הרגע

אם תתחילי לחשוב ולהעסיק את עצמך בכל פעם בפרטים כאלה את יכולה לשגע את עצמך. תחיי את הרגע תזרמי עם זה את לא חייבת לחיות בחו"ל אם תתחתני כל דבר והשלב שלו שתגיעו לשלב הזה תתחילי לחשוב לעומק לבנתיים את צעירה ויש לך עוד המון זמן לחשוב איך ומה יהיה תהני כל עוד את יכולה חיים פעם אחת דרלינג ותפסיקי להעסיק את הראש שלך בשטויות

moi24

New member
אני האחרונה שתתעסק בשטויות

אם כבר... זהו שאת הלזרום כבר עשיתי. עכשיו זו לא זרימה, זו טביעה בפוטנציה...

moi24

New member
אם וכאשר אחליט שכן

זה לא יהיה בשביל משהו חולף, ואני גם אחדיר לו את זה טוב טוב לראש...

moi24

New member
גוי !!!

ברצינות לאף אחד לא אכפת?? ויש גם את כל החשדות בקשר לעבודה שלו...

באז באז

New member
זה הדבר האחרון שמציק לי

למרות שהטענה שלך, בקשר לאלה שיורדים בסוף כן גורמת לי לתהות קצת.

Old Girl

New member
אכן לא אכפת

לא אכפת לי גוי, לא אכפת לי עור כהה, לא אכפת לי תרבות שונה - אבל זו אני וזו את, כל אחד וההעדפות שלו. אם את חרדה שיכפה עליך עזיבת הארץ - את יכולה להמליץ עליו לחברות, אני מכירה הרבה בחורות שיעשו שמיניות באוויר בשביל אזרחות ארה"ב.

למעלה