מתלבטת
היה לי ידיד, הכרנו לא מזמן. הייתה מריבה כלשהי, הכל נגמר. חוץ, מזה שלקחתי לו דיסק..(ברשותו, מול עינו) שיזהר ממני, אני כן יודעת לעשות וודו הוא כזה דביל, שכשפים לא יעבדו עליו... זה לא שהוא אדם רע, הוא פשוט אידיוט והאנשים כנראה אוהבים אותו... הוא די מפורסם..
חח, יסקלו אותי על דברי שיסקלו. אני אנקום בו, גם אם זה הדבר היחיד, שאעשה עלי אדמות. זה פשוט מתבקש.. ואני, נותנת לאנשים מה שהם מבקשים, כשמתחשק לי. הוא טוב בלהוציא ממני את הרע, מה שנקרא. ואני באמת מתלבטת, בין לקפוץ אליו, כמה דקות הליכה ממני.. או אל מקום העבודה המפורסם שלו ובין לנקום בו משהו שהוא לא ישכח אבל לנקום זה לא מספיק. זאת אומרת, זה לא שווה כלום... כלומר זה שווה, אבל אז הוא "יחזיר לי" לנקום שווה, כשלוקחים את מושא הנקמה, ומוציאים אותו מן העולם, בעילום שם. זה משהו שכאמור, לא ייעשה. לכן נפסלת אפשרות הנקמה. רציתי דווקא לספר לו משהו חיבבתי אותו גם, הוא חיבב אותי פעם אצלו זה אהבה-שינאה אבל עדיין, חבל שהוא לא יודע לדבר בכבוד מילא. בהזדמנות הראשונה, אני אקפוץ לביתו, אשאיר שם את הדיסק המוקצה. דיסק דיכאוני מאוד אגב שיתאבד אם בא לו. הוא לא יחסר לאיש. <אשמח לתגובות>
היה לי ידיד, הכרנו לא מזמן. הייתה מריבה כלשהי, הכל נגמר. חוץ, מזה שלקחתי לו דיסק..(ברשותו, מול עינו) שיזהר ממני, אני כן יודעת לעשות וודו הוא כזה דביל, שכשפים לא יעבדו עליו... זה לא שהוא אדם רע, הוא פשוט אידיוט והאנשים כנראה אוהבים אותו... הוא די מפורסם..