מתלבטת...

שירקית

New member
מתלבטת...

עוד מעט מתחילים אצלנו השיבוצים להדרכה... מסתבר שלכל אחד יש ישיבה עם המרכז והוא צריך לבקש כיתה מסוימת שהוא רוצה להדריך... עכשיו... אני בהתלבטות קשה.. ז´ או ו´? אני מחפשת כמה שיותר גדולים להדריך כי אין לי כימיה עם ילדים קטנים... הבעיה היא שכיתה ז´ היא תמיד מאוד קשה ובעייתית כי הם עולים לחטיבה ופתאום צופים זה לא לרמה שלהם,וזו בכלל כיתה קשה ועוד יותר גרוע-הכיתה של אח שלי... המון סיבות לא לבחור אבל אני מחפשת אתגרים...ואני חושבת שיש לי את הכוח להדריך אותם...גם מה שהם מתחננים שאני אדריך אותם.. ומצד שני כיתה ו´ שהיא בסדר...לא יודעת...אני לא מכירה ממש...מה אתם אומרים?

manga girl

New member
אני חושבת שעדיף ו´ כי בז´ יש בנים ו

הם לאללה מופרעים ובו´ יש רק בנות ( אם תבחרי להדריך בנות) אני אישית מאוד נהניתי בו´ כי הייתה לי כזאת מדריכה חמודה ומתוקה( אני אוהבת אותך דורית!!) ובז´ אה היה צולע...חוץ מזה בז´ לא משהו באים ובו´ יש עוד מההתלהבות של ה´

AgEnT OO7

New member
מתי יש לכל אחד את הישבה עם המרכז?

אני רוצה לדעת....

שירקית

New member
היי אבי מותק...

כן תהיה לנו בקרוב ישיבה עם המרכזת (מיכל) והיא תשבץ אותנו...איזה כיתה אתה רוצה להדריך? אתה מדריך עם ניצי נכון? אצלנו ו´ זה ביחד ולא מחולק לבנים בנות...נו אז חברה מה כדאי לייי?

AgEnT OO7

New member
כן, אני מדריך עם "ניצי"

היא רוצה להדריך ו או ז אבל אני רוצה להדריך את כיתה ה ....... לך כדאי את ו!

שירקית

New member
אני בטוחה בזה...

אבל בכל זאת...אפשר להינות יותר ברגע שאתה מקבל את הכיתה שביקשת...ואת הכיתה שאתה הכי מסתדר איתה.. ואבי....ניצן לא תרצה להדריך ה´...ניצן צריכה חבר´ה גדולים...אין לה מה לחפש עם חניכים קטנים...

שירקית...

רק שתדעי..... שיש לך שם מ-ה-מ-ם........! בכל מקרה , תקשיבי, לדעתי כדאי לך יותר להדריך ו´..... כי כיתה ו´ זה שנה מה זה כיפית זאת הייתה השנה הראשונה שלי בצופים ובכיתה ז´ יש את המעבר לחטיבה ואת כל הקטע של הפוזה אז חניכים עוזבים את הצופים..... ואם זה אומר שתצתרכי להדריך את אח שלך זה נראה לי יהיה מה זה קשה...... אני בכיתה ז´ עזבתי את הצופים כי היה לנו במקיף את כל הקטע של הפוזה ושאף אחד לא הולך לצופים וגם לא אהבתי את המדריכה שלי.... היא הייתה בשלה כזאת.... בכל מקרה, לדעתי כדאי לך להדריך ו´.... שבט שנה"ב שולט......... הסגול בולט.......!

שירקית

New member
מה קוף?

ניצן עכשיו לידי והיא מוסרת שהיא לא רוצה להדריך איתך בכלל...ואתה בכלל לא מושלם אז צא מהבועה......סתם סתם חולים עליך!!!

AgEnT OO7

New member
תגידי לניצן שאני לא מדריך איתה@

סתם סתם..... תשאלי אותה את מי היא רוצה להדריך...

למעלה