מתלבטת...

pgoldi

New member
מתלבטת...

נשארה לי רק עוד בדיקת אחת לסיום סאגת הבדיקות האינסופיות... ובשבוע הבא וועדה של מכבי באסותא

תיכננתי להשתרוול ע"י ד"ר מינץ (שניתח גם את אבא שלי לפני כשנה) אבל הבנתי שתורים באסותא עומדים כרגע על חצי שנה...

כך שאני בודקת אופציה להתנתח אצלו בפרטי במדיקל (יש לו תורים לינואר) אבל לצערי אין לו הסדר עם הביטוח הפרטי שלי (הראל) כך שיתכן שאצטרך לממן חלק מעלות שכר המנתח.

במקביל, התחלתי לשקול ולבדוק 2 מנתחים אחרים שכן נמצאים בהסדר של הראל - ד"ר רזיאל וד"ר סובחי - אבל הבנתי שלוקח מס' חודשים לקבל תור לייעוץ אצל רזיאל (אז אולי זה יעזור כלכלית אבל לא עוזר לקיצור זמן ההמתנה)- מישהו יודע מה מצב התורים אצל סובחי?

צריכה גם כמובן לקבוע וועדה נוספת במדיקל...

זה כ"כ מתסכל... כל הבירוקרטיות האלה גוזלות ממני את מעט האנרגיות שעוד נשארו.... רוצה כבר להיות אחרי הניתוח!

אשמח לעצות/תובנות (או סתם אמפטיה והבנה למצב המתסכל) ממי שיש לו נסיון.

ליבי3617

New member
לגבי עלויות

אם הביטוח שלך הוא הראל, תוכלי לעבור ניתוח דרך מלב"י ללא עלות (כי הביטוח מכסה).
אני אחת הממליצות הראשונות על ד"ר רזיאל אבל גם אם היא לא זמינה, יש עוד שני רופאים כירורגים טובים שמנתחים איתה - ד"ר גוייטין וד"ר סקרן. שניהם מנתחים גם הם במלב"י וכקבוצה הם בהסדר עם מכבי והראל.

לגבי ד"ר סובחי אני לא בטוחה לגבי עלויות.
אגב למלב"י יש מעקב של 3 פגישות חינם אחרי הניתוח, מה שאני לא בטוחה אם יש לד"ר סובחי. מדובר על פגישות עם דיאטנית, פסיכולוגית וקבוצה. זה משמעותי (לפחות לדעתי).

עזבי את המדיקל ותישארי באסותא.
ולגבי להבין שלוקח זמן לתור אצל ד"ר רזיאל - פשוט תנסי

אם את לא סגורה דווקא עליה, אפשר לנסות להשיג לך את התור הקרוב ביותר אצל השניים האחרים. רק תגידי (כלומר תכתבי מסר או מייל) ואני אשתדל עבורך.

eyal1405

New member
אגב גם במדיקל עוד מעט מתחילים לבצע

את המפגש עם הפסיכיאטר , דיאטנית ורופא לאחר 3 שבועות וגם מבצעים שם סדנא עם מ״ס מפגשים ולאחר מכן קבוצות תמיכה. לידיעתך..... כך שאפשרי ביותר להינתח גם במדיקל מכל הבחינות.

eyal1405

New member
מפגשים במדיקל

זה ייצא בתחילת ינואר אם תירצי פרטים נוספים דברי בפרטי ואסביר לך למה התכוונתי

למעלה