מתלבטת

aquarius girl

New member
מתלבטת

היי לכולם :)
אז במחשבה שלי א מיניים זה אנשים שלא רוצים לעשות סקס.
אני לא חושבת שאני שוללת את אופציית המין בחיים שלי אבל עם זאת בחיים לא נמשכתי למישהו בקטע מיני.
האם אני יכולה להיחשב כ-א מינית או שיש לי חשק מיני מועט?
נ.ב אני לא נמשכת לנשים בכלל

k500

Active member
מנהל
שלום וברוכה הבאה.

א-מיניות מוגדרת כחוסר משיכה מינית לאחרים, זו ההגדרה הכללית וממנה נגזרות אפשרויות נוספות.
לא מדובר במשהו אחד שחור-לבן כך שאת יכולה למצוא את מה שמוצא חן בעינייך ומה שאת מרגישה שמאפיין אותך וחלק ממך.
א-מיניים/ות רבים אמנם לא מעוניינים בסקס אבל מאחר שא-מיניות היא סקאלה (כאמור, לא שחור-לבן), יש א-מיניים שכן מקיימים יחסי מין אחת לכמה זמן אם הם/ן רוצים ובתנאים מסוימים כמו מצב רגשי ועוד.

אם את לא שוללת מין אבל לא נמשכת לאחרים בקטע מיני, זה בסדר. את לא חייבת לשים את עצמך בהגדרות כובלות ולהחליט שמעכשיו את רק x או רק y.
את יכולה להתלבט עוד, לחשוב עוד הרבה ולתת לזמן לעשות את שלו. בסופו של דבר, רק את יכולה לדעת מה את וכמה משיכה מינית יש או אין לך, גם אם זה פעם או מספר פעמים ספורות. אף אחד לא מודד אותך עם סרגל א-מיני וקובע כמה א-מינית את או לא

מה שאני רוצה לומר בעצם, זה שאנחנו לא יכולים לקבוע או להחליט עבורך אם את א-מינית או לא, זה רק את יכולה להחליט בעצמך על סמך הידע שלך בנושא. ואגב ידע בנושא, אני לא יודע מה ואיפה קראת, אבל את מוזמנת לעיין בחומרי הקריאה על א-מיניות כאן בפורום, הן בתחילת הפורום למעלה והן בקישורים, מאמרים וכתבות, אם תרצי.
חוץ מזה, אנחנו תמיד כאן ושמחים לעזור לך בכל שאלה, התלבטות, בקשה ועוד.

למעלה