מתלבטת

אוריתוש

New member
מתלבטת

שלום וחג שמח לכולם!!! אז אני עדיין מתלבטת אם ללכת למבחנים לתפקידי חינוך. זה שבוע הבא ואני ממש לא יודעת מה לעשות. בכל אופן, רציתי לשאול, אם אני לא מתקבלת או לא מקבלת בסוף לשום קד``צ. מה קורה ביום גיוס? זאת אומרת, איך הם קובעים לאן אני משובצת, המנילה שלי, די מלאה בתפקידים מעולים, אין לא טבחית או נהגת או פקידה או משהו כזה. האם יש סיכוי שישלחו אותי למשהו שדורש קד``צ, למרות שאני כבר מגוייסת? תודה!

מלשבית

New member
אל תתלבטי!

קודם כל תלכי למבחנים של חינוך. כל התפקידים שם מעולים: משקית חוויה (עוסקת בפעילויות חינוכיות כמו טיולים, מסיבות, נושאים ערכיים... בכל היחידות בצה``ל), משקית הוראה (התפקיד שלי- שילוב של פיקוד והוראה על אוכלוסיות מיוחדות, תפקיד מעניין, מאתגר וקצת קשה אבל שווה), מדנית בסיס (מעבירה שבוע גדנע לתיכוניסטים), מדנית מרחב (עוזרת למלשבים בבתי הספר בכל הקשור לגיוס ותה``ל ואחה``צ מדריכה במתנסים כמו קרב מגע...) ומשקית עלייה (עוזרת לעולה החדש ביחידות צהל- השתלבות ולימוד העברית). בקיצור תפקידים ממש מעניינים ומספקים. בכל מקרה כדאי לך ללכת למבחנים. אם תעברי ותתחרטי את יכולה לחתום ויתור (קד``צ) למרות שלפעמים הקורסים הם פז``מ (כמו שלי אבל זה כי זה היה גיוס של כלל צהלי ומאוחר יחסית) ואם לא תעברי ישלחו לך מיונים לתפקידים אחרים. אם לא תלכי אולי ישלחו לך עוד מיונים אני לא בטוחה ואם לא ותתגייסי בכל``צ יציעו לך תפקידים לפי מה שיש לקצין מיון באותו יום. יש ימים עם תפקידים טובים ויש ימים שכל התפקידים זה סוגים של פקידות. זה עניין של נתונים אישיים אבל גם של המון מזל!!! בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, אני אישית מורעלת על תפקידי חינוך. זה כיך מעניין ושווה כל רגע. מהמלש``בית לשעבר שהיום משקי``ת הוראה, יעל!

אוריתוש

New member
אותך בדיוק חיפשתי!!!

יעל!!!! באמת בדיוק מאחת כמוך רציתי לשמוע מה לעשות!! זה די ברור שאם אני אלך לתפקידי חינוך אז אני אהיה מש``קית הוראה כי זה הדבר היחיד שנראה לי שווה לי לעשות אותו. אז יש לי המוווון שאלות!! אם את יכולה, אז תסבירי לי מה עושה בדיוק מש``קית הוראה. מהן בדיוק האוכלוסיות הללו שאותן היא מלמדת, וכמובן איפה את משרתת??? בקיצור, אני רוצהנ לדעת כככל מה שאת יכולה לספר לי על התפקיד שלך. כי פשוט אמרו לי שזה לעבוד עם אנשים ממש ממש קשים. הקטע הוא, שאני נורא רוצה להיות מדריכת יח``ש, ותפקידי חינוך זה הקד``צ השני ששלחו לי, ואני לא יודעת אם ישלחו לי אחרי זה עוד זימון. אה, עוד דבר, איך אפשר להתקדם במסגרת התפקיד? תודה!

למעלה