מתלבטת

• פותח הנושא mf10
  • פורסם בתאריך

mf10

New member
מתלבטת

חבר שלי נוסע לחופשת סקי ואני מתלבטת אם להצטרף. לא התנסיתי קודם לכן בספורט הזה, ומאחר והעונה בפתח לא יהיה לי זמן להתנסות בכך בחרמון. מאחר ואני חובבת ספורט (וגם מדריכת אירובי וספינינג), לא נראה לי שתהיה לי בעיה להתמודד עם הקושי הפיזי. מה דעתכם?

rami arnold

New member
איזה תשובה כבר אפשר לקבל פה?../images/Emo140.gif

ל ה צ ת ר ף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמובן, וגם אפשר לנצל את הזמן הנותר לעבוד על הזוגיות... תסעי, תעשי חיים ותחזרי לספר לנו!! *אגב, לאיזה אתר אתם מתכננים ליסוע? רמי.

יוסיסקי

New member
לא מומלץ בכלל

להתחיל לחשוב שלא להצטרף מה זה עולה בדעתך בוודאי בטח ומה בטח שבוודאי וכשתחזרו ספרי לנו אם לא התמכרת סופית...

amircarel

New member
לסוע כמובן לסוע...

ואם יש מקום במזוודה לקחת גם אותי...

moshe1959

New member
אל תתלבטי

בוקר טוב אין לך מה להתלבט וכמו כן אין לך מה לנסות קודם בחרמון כי החוויה בחול שונה לחלוטין מהחרמון. תסעי ותהני מחוויה אחרת שאת לא מכירה . מעבר לכך אם את ספורטאיתצ כפי שציינת אין לך מה לדאוג יש מאמרים שכדאי לפעול עפ ההמלצות אלו שרירים להכין לנסיעה וזה הכל . קחי בחשבון ששלושה ימים ראשונים זו טירונות אבל אחכ זה נפלא . נסיעה טובה מוישה

moshe1959

New member
אין לך על מה להתלבט

בוקר טוב אין לך מה להתלבט וכמו כן אין לך מה לנסות קודם בחרמון כי החוויה בחול שונה לחלוטין מהחרמון. תסעי ותהני מחוויה אחרת שאת לא מכירה . מעבר לכך אם את ספורטאיתצ כפי שציינת אין לך מה לדאוג יש מאמרים שכדאי לפעול עפ ההמלצות אלו שרירים להכין לנסיעה וזה הכל . קחי בחשבון ששלושה ימים ראשונים זו טירונות אבל אחכ זה נפלא . נסיעה טובה מוישה

אלברוש

New member
היתי ממליץ לך לנסוע בכל מקרה אבל...

על תסעו לקלאבים,תבחרו לכם כפר אוסטרי רומנטי,קרוב איזו עיירה,נגיד זלצבורג,שתוכלו גם לטייל קצת(במקרה ולא יילך לך עם סקי בין היתר) ורצוי שבמלון יהיה ספא קטן, הפתרון הזה הרבה יותר נחמד לזוגות מאשר קלאב מד כלשהו בצרפת .

yaircarel

New member
האם את מתלבטת, עדיין? בטוח?

אין שום מצב בעולם שאי פעם ימצאו אותי שוקל אפילו בדעה מוטרפת ממליץ למשהו אשר היכולתו להצטרף לטיול סקי חהמנע מלהצטרף. מדובר בחוויה הכי מ ד ה י מ ה שקיימת בעולם הזה, משהו שכל כך מנותק מהמציאות העכורה במדינה הזו ואשר מכיל את כל הטוב שבעולם. היופי הוא משהו שמילים לא יכולות לתאר, אולי גלויה? האויר הוא צלול שלאחר חופשת סקי לא תוכלי לנשום את האוויר העירוני. הספורט הוא כל כך מרגש. מפחיד קמעה ומהנה בטירוף. מספק ודינאמי והכל בטבע פתוח ומדהים. כמו כן מדובר על חוויה קולינארית מגוונת וטעימה ללא כל יסורי מצפון כי שורפים כל כך הרבה קלוריות בסקי. ובלילה מתפנקים מתחת לפוך, איזה כיף. וצופים בשלג היורד בחוץ. רומנטי זה לא מילה. האם יש לך התלבטות נוספת? חוץ מזה זה מוסיף נופך מסתורי וייחודי לאפיל שלך. אני אישית מחפש בנרות בחורה אשר עושה סקי. אבל לצערי זה נדיר במקומנו.

למעלה