מתלבטת.......

כוכבונת

New member
מתלבטת.......

שלום לכולם! רציתי לדעת את דעתכם על קשרים ברשת...אתם חושבים שקשרים שנרקמים דרך צאט יכולים להצליח?

kiticat

New member
כן

הצ´אט הוא סך הכל עוד כלי שדרכו ניתן ליצור קשר. כמובן שצריכים להזהר, ובדיוק כפי שלא חורצים דעה על מישהו שמכירים רק דייט אחד, כך אין לחשוב שאת מכירה בן אדם מסויים לאחר שיחת "נפש" בצ´אט...

אלדד26

New member
בוודאי

יותר מפעם אחת יצא לי קשר רציני בצ´אט. אם את מתלבטת אז אני מניח שיש מישהו על הכוונת.... אם הוא נראה לך מתאים, אז לכי על זה. מה הביג דיל?

כוכבונת

New member
אני פשוט....

היו לי אכזבות..בעצם 2 אגזבות שבהן נפגשתי אם בחורים שהכרתי ברשת אבל לא יצא כלום ויצאה רק אכזבה כשדיברנו ברשת הכל היה טוב ויפה וכשנפגשנו הכל התנפץ... אז כנראה שאני פשוט מפחדת שהכל יהרס.... מה אתם אומרים.....

אלדד26

New member
אני יודע רק מה *אני* אומר

וזה - אל תאבדי את התקווה. נכון, הרשת והטלפון יוצרים אשליות, אבל לא תמיד האשליות מתנפצות. זה גם פקטור של - עד כמה האשליות מנופחות. לטעמי האישי כדאי כמה שיותר מהר להגיע לפגישה, כי אחרת נוצרת מין דמות וירטואלית של הצד השני, ובסוף בד"כ מתאכזבים. כשפגשתי בחורות במהירות, בדרך כלל לא התאכזבתי.

ליאן.

New member
כבר היו דברים מעולם

רצוי שתקראי את הלינק לפני שתפגשי עם אנשים מהרשת. זה יכול להיות מאוד מסוכן !!

כוכבונת

New member
תודה רבה.....

ליאן תודה לך על הלינק...אבל אני יודעת טוב מאוד את הדברים הרשומים שם ואני פועלת בזהירות רבה.... אבל מה את אומרת אם הכל טוב אז להמשיך בקשר? שוב פעם תודה

על האש

New member
כוכבונת ../images/Emo41.gif

קצת פרטים שחסרים לי אמרת שנחלת אכזבה בדייטים שנפגשת איתם בצ´ט למרות שבצ´ט הכול היה נפלא ע"י מה זה בא לביטוי ? בהתנהגות של אותם בחורים אוו במראה אוו אופי וכו´ עם היית מפרטת את הסיבות היה קל יותר אולי להבין.. בכול אופן לא תמיד מה שנראה ורוד מאחורי המסך ורוד גם אחר כך.. מניסיון ! לא כולם לוקחים את הרשת ובמיוחד את הצ´ט ברצינות ויש כאלה שגם עושים צחוק מכול העניין.. בכול אופן עדיף לנסות ליצור קשרים בעולם האמיתי למרות שיש כאלה שיותר קל להם בוירטואליות תמשיכי על תאבדי תקווה אבל תהיי זהירה את כבר מודעת לסכנות בעולם הוירטואלי פדופילים,אנסים,רוצחים,סתם חרמנים וכו´ בכול אופן בהצלחה רבה יותר בפעמים הבאות ותמשיכי לשמור על זהירו

כוכבונת

New member
על האש......

על האש היקרה תודה לך על תגובתך והנה תגובתי שלי..... נחלתי אכזבה בגלל דרך ההתנהגות ואני כן קושרת קשרים במציאות סתם ניסיתי דרך הרשת כמה פעמים אל תחשבי שאני מחפשת אנשים דרך הרשת כי אני לא ממש אוהבת להכיר דרך הרשת אני לא בחורה כזאת...אני אוהבת את העולם האמיתי כמו שאת קוראת לו ותאמיני לי שאין לי בעיה בכלל ליצור קשרים כאלה...ולא דרך הרשת פשוט אני מדברת עכשיו עם בחור ממש אבל מממש חמוד אז שאלתי מה אנשים חושבים על קשרים דרך הרשת..כי אני ממש מחבבת אותו...אבל אני כמובן נוקטת בזהירות אני בחורה זהירה מאוד שלא בוטחת באנשים בקלות... כוכנונת

על האש

New member
חומד אני בן !../images/Emo9.gif

אני באופן אישי חושב שקשרים מהאינטרנט יכולים להיות נחמדים ויכולים להיות גם במקרים הרעים אכזבות מקווה שלא תתאכזבי מאותו בחור ושיהיה המון המון בהצלחה

צר לי לומר לך כוכבונת

וסליחה שנכנסתי לשיחה אבל הכל סובב תחת יחס כלפייך לאו דווקא מראה בנות לא יודעות להעריך יחס טוב לדיוק הן לא נמשכות בקטע רומנטי לבחור שיהיה רומנטי וחמוד אלא למנייאקים חסרי הטקט וכאלו שלא ישימו עליהן וכאן הנקודה היחס תיראי ים כוסיות שנמצאים עם מה זה מכוערים למה? יחס חומד... הכול שאלה של יחס וכמעט לא מראה ...

על האש

New member
אין לך מושג כמה אבל כמה אני מסכים

עם זה...למרות שזה לא קשור לשרשור הזה וזה נושא חדש בפני עצמו אני כול כך מסכים שבנות נמשכות "למנייאקים" ואחר כך טוענות שכול הבנים זבל זה כול כך כואב אבל נכון

טוב וזו ...

רציתי לומר פה כמה וכמה דברים אבל מוטב שאשתוק :) זה לא הפורום שלי כך שלא אתנצח במילים ואגרור אחרי את כל הפמנסטיות למינהן ... אני אישית הייתי פמינסט עד שחלו אצלי מספר שינויים והיום הן (נשים) לא בקו הכבוד והראיה כמו שפעם היו בעיני... במיוחד לאחר מה שראיתי שקרה לסובבים אותי .. יום נעים :)

crazykiki

New member
שטויות!!

מאיפה זה בא לכם.. בגלל שראיתם פעם פעמיים שמישהי נמשכה לאיזה מניאק מתייחס אליה כמו לזבל ומזלזל בה.. אז לא זה לא ככה בכלל.. אני מכירה את הבנות האלו .. מתאהות ברומנטיים האלה .. אני אחת מהן... סוף שבוע נעים בינתיים

חמודה

כל חיי... פעם ? פעמיים? ככה שאני יכול לשבת ולספר לך מה ראיתי ומה חוויתי ומה הסובבים אותי וזה לא יגמר ... אבל היום אני לא כמו מלפני חודשיים כמה דברים השתנו בעיני :) וכל אחת שהכחישה לאחר הסבר קטן הסכימה ...

טל קר

New member
סלח לי קושקוש, אבל אנא פרוש את

ההסבר לפנינו, אולי נשתכנע גם אנחנו. (בינתיים השתכנעתי בכמה דברים, לא חיובים, עליך)

ושוב ....

אני לא קושקוש... ואל תביטי מלמעלה דבר 1... כל חיי הייתי פמינסט... כיום זה שונה אני לא שובניסט אבל דברים השתנו... אני לא צריך להסביר או לשכנע זו לא מטרתי ומטרתי היא לא להתנצח ובטח ובטח לא בפורום של ליאן אז עם כל הכבוד... כמה דברים לא חיוביים אה? חופשי איני מושלם ומעולם לא טענתי שכן כל עוד הכרת אותי ולא שמעת זאת מאחרים וזו דעתך בכיף... לכל אחד דעה משלו ומי שלא יודע לקבל את דעתו של חברו לעת או חברו לחיים אינו יודע לקבל כנות או שוני והינו אגוצנטרי וכפי שאת רואה איני כזה!!!

טל קר

New member
איזה קטע, אם אתה לא קושקוש,

וזה לא נוח שמישהו שאתה לא מכיר ישר מסתכל עליך מלמעלה במילות חיבה לא קשורות, איך זה שבדיוק הודעה אחת לפני ההודעה שלי, קראת למישהי שאתה לא מכיר "חמודה"? כל חייך היית פמיניסט (הי אלדד, זה מצחיק אותי יותר מסטריאוטיפים על פמיניסטיות, הבט ולמד)? דברים השתנו? ספר, שנשמע. זה בהחלט קשור לנושא הפורום של ליאן איך היחס שלך לנשים השתנה עם השנים.

יחי ההבדל הקטן

ותקראי תהודעה האחרונה שהשארתי לך...למטה... וזה לא עם השנים ... ופה תמה השיחה חפשי לך זירה אחרת

למעלה