מתלבטת

orly_lucky

New member
מתלבטת

אם למישהי יש ניסיון, אשמח לשמוע. אני שבוע אחרי הזרעה וקיבלתי כבר פעמיים כוריגון 2500 כתמיכה, היום הייתי צריכה לקבל שוב, אך מכיוון שאתמול קצת סבלתי מנפיחות וכאב בבטן תחתונה, התיעצתי עם הרופא והוא אמר לא לגעת בכוריגון ולבוא מחר לביקורת. נראה לי קצת מוזר שעל סמך שיחת טלפון בלבד (ללא US או בדיקות הורמונים בדם) הוא הפסיק לי את התמיכה בתינוקות שלי, מה אתן אומרות? מצד שני לא רוצה לסכן את עצמי...

אין לי נסיון

אבל בטח יענו לך המומחיות עוד מעט. (רק אל תשכחי מי מומחה באמת).

TWEETY =^.^= 6

New member
הממממ,,,,,,,,,

גם אני לא ממש יודעת מה לענות לך למרות שלשנינו אותו הטיפול. אני לעומתך רק מחר מקבלת את זריקת הכוריגון השניה וביום שישי את האחרונה, ואתמול היו לי קצת דקירות מעומעמות בשחלה השמאלית שהיא לא השחלה שבייצה לי, בנתיים אני לא ממש מתייחסת וממשיכה עם המתח והתקווה לעוד שבוע וחצי לערך. אני במקומך הייתי נוסעת כבר היום לבדיקה, עם תור או בלי, העיקר שאהיה רגועה, חוצמיזה שאת יכולה לשאול בפורום של פרופ´ דני זיידמן, הוא עונה כמעט מידי והוא ממש אחלה. הליינק למטה.

באבו

New member
יכול להיות ש.. ../images/Emo132.gif

הוא החליט ככה על סמך תוצאות הדם וה- us הקודמים שלך, וראה שהתמיכה היא די בסדר, כך שתמיכה נוספת תהיה על בסיס של "על בטוח"... יענו.. משהו בסגנון של לא חובה, לא מזיק... אל דאגה!! התינוקות שלך נשמעים לי בסדר.. והרופא באמת יודע מה שהוא אומר, לא?????????

TWEETY =^.^= 6

New member
אלוהההה בראבו באבו שאמבו ../images/Emo24.gif

נוווווווווווו מה התקדם בעניין הטופסולוגיה?????..

באבו

New member
טוויטוש... ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

בדיוק היום שאלו אותי, וגם עניתי.. היום הלכתי לבלפור, להוציא טופס 17 (זה נשמע לי כזה ישן, כמו הסידורים של "הגדולים", כשהיינו קטנים..)
בכל מקרה, הפקידה אמרה לי שמחר יש ועדה, ויאשרו או לא יאשרו לי את ההזרעה.. ועכשיו, לשאלות
- קרה פעם שהאם לא אישרו הזרעה???
- על סמך מה?????
- מי שכבר עברה הזרעות באיכילוב, יכולה לומר לי לאן ניגשים, מי הכי נחמד וממי צריך להיזהר שם???? וכמה זה זה לוקח, ואיך ??????? פליז..
.
- האם אפשר לעשות הזרעות גם בתל-השומר??????? (אוף, זה מטר מהבית..) תודה!!!

TWEETY =^.^= 6

New member
מבחינת החוק יש מה שנקרא

"רצף טיפולים" אז הם לא יכולים לסרב מה שכן הם יכולים לעשות שרירים לגבי היכן להמשיך את אותו רצף, אבל לא נראה לי שיעשו בגלל ההד התקשורתי שהקימו החד הוריות. והעיקררררר,,,,,,,,,,ב ה צ ל ח ה

orly_lucky

New member
../images/Emo24.gif אהבתי את "התינוקות שלך

נשמעים לי בסדר", וואו איזה כיף לשמוע משפט כזה, נקווה שיוכיח את עצמו... רוצה כבר על אמת !

אולה *

New member
אורלי, נראה לי שהרופא

לא רוצה להחמיר את ההיפרסטימולציה, שממנה את כנראה כבר סובלת. דוגמא, אני אחרי ההחזרה האחרונה לא קיבלתי בכלל כוריגון ע"מ לא להחמיר את המצב. תרגישי טוב, ובהצלחה! אולה.

orly_lucky

New member
החלטתי להתעקש ולא להשאיר את הענינים

ליד הגורל, התקשרתי שוב לרופא (שוב הנודניקית הזו...) והתעקשתי להגיע עוד היום, נקווה שעל סמך הUS יהיה יותר קל להחליט. תודה

TWEETY =^.^= 6

New member
אחלהההה אורלי,,,,,,,,,,,

מעז יצא מתוק,,,,,,,,הטיפולים ילמדו אותך איך להיות קצת יותר אסטרטיבית

למעלה