מתלבטת

cherry1988

New member
מתלבטת

היי חבר'ה! קודם כל עליי לציין שהפורום מעניין וממצה ביותר... ולשאלתי- אני מסיימת יב' אוטוטו וכמו שהבנתם מעוניינת ללמוד רפואה אחרי צב"א. מקריאה בפורום הבנתי שיש אנשים שמשפרים ציוני בגרות שהם +90 כדי להתקבל. האם נראה לכם שיש לי טעם לגשת עכשיו אחרי שכל הבגרויות כבר מאחוריי להבחן בבגרות בספרות(2 יח) בשבוע הבא ולשפר מ 91 ל 94-95 נגיד...? או שחבל על העצבים שלי? (כל החברה צוחקים עליי אבל אני פרנואידית...שמא אני אצטרך לשפר כמה נקודות אחרי צבא..) אין לי ציון פסיכומטרי...אני אעשה באוקטובר תודה רבה רבה על הייעוץ

JackoJack

New member
קודם תעשי פסיכומטרי...

ולשפר מ-91 ל-94-95 מקצוע של 2 יחידות זאת באמת פראנויה

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

שיפור של נקודות ספורות במקצוע של שתי יחידות לדעתי הוא מיותר. אם יש מקצועות אחרים בתעודת הבגרות שלך שאת יכולה לשפר בעשר נקודות או יותר, אז השיפור יהיה משמעותי וכדאי. את יכולה גם לבדוק מה הכי כדאי לך לשפר במחשבונים של אחת מהאוניברסיטאות, למשל תל אביב: http://www.ims.tau.ac.il/md/Ut/Smdp009.aspx בכל מקרה, אני חושבת שאולי עדיף לך כרגע להשקיע רק בדבר אחד, או פסיכומטרי או בגרויות, כדי שבאמת תצליחי להגיע לציונים גבוהים וההשקעה לא תהיה לשווא.

kontsy

New member
2 יחידות זה לא משנה

אני בספרות קיבלתי 82, והנה אני פה קוססת ציפורניים אחרי ראיונות. תבדקי מה הממוצע שלך ולפי זה נוכל אולי לתת עצה. בד"כ ממש אין טעם לשפר מקצועות של 2 יחידות.

למעלה