מתלבטת

tamari6

New member
מתלבטת

אני מה שאתם מכנים "גולשת סמויה", אי נוהגת להתעדכן מהפורום אך לא נוהגת להשמיע קולי.... אך הפעם אני זקוקה לעצה קטנה לאור העלאת סף הדחייה בת"א. הסכם שלי הוא 727.11 שזהו סכם גבולי עוד מלפני העלאת הרף, כעת אני מבינה שאקבל דחייה. העניין הוא שנרשמתי לקורס קיץ פיזיקה באת"א, האם לבטל את השתתפותי בקורס או שמא יש סיכוי שרף הדחייה ירד? איני מעוניינת לעשות את הקורס לחינם, אין לי כוונה לנסות להתקבל בשנה הבאה כי אני כבר מיואשת! אז מה דעתכם?

ברוכה הכותבת ../images/Emo140.gif

סף הדחיה בדרך כלל לא יורד, אלא רק עולה, כך שלצערי הרוב המוחץ של הסיכויים הוא שתקבלי דחיה בימים הקרובים. אם אין לך כוונה להירשם לרפואה בשנה הבאה, או להתחיל ללמוד משהו מדעי בשנה הקרובה, אין טעם לעשות את הקורס. השאלה היא אם את באמת מיואשת, או שזה רק משהו זמני ושעוד כמה ימים תחזור לך המוטיבציה...

tamari6

New member
סוף להתלבטות../images/Emo13.gif

אני במשך שנתיים שקדתי על שיפורי בגרויות ופסיכומטרי ואני מרגישה שהגעתי לשיא המיצוי העצמי שלי מהבחינה הזו. למען האמת יש בי גם אכזבה מסוימת מהמערכת הזו ומהעובדה שהייתי צריכה לעבור מסכת ארוכה כזו של מכשולים וזאת בסך הכל כדי "להקריב" עצמי כדי להיות רופאה. אז נראה לי שעכשיו אני הולכת פשוט לטוס קצת לחו"ל (מה שלא הזדמן לי לעשות עד עכשיו....) ולחזור עם כוחות מחודשים ללימודים בתחום קצת אחר. תודה רבה בכל אופן על ההבהרה ושיהיה לך המון בהצלחה.

למעלה