מתלבטת...

מתלבטת...

התקבלתי למשלחת לפולין, התחלנו כבר בהכנות, ובמהלך ההכנות התחלתי להתלבט אם אני באמת רוצה לצאת, רציתי לשאול-המסע-הוא לא כזה זול-האם הוא באמת שווה את היציאה? מה הפקתם מהמסע? מה לקחתם איתכם מהמסע?

dandobin

New member
כשאת אומרת 'התקבלתי'

למה בדיוק את מתכוונת? אלו מיונים נעשו לכם? אודה לך על תשובה מפורטת.

כנסי..

נכון המסע לפולין לא כזה זול.
אבל זה שווה..
זה שווה כי את עוברת שם המוןן חויות את מתבגרת את מעריכה דברים את חוזרת שונה ממה שהיית ליפני.. אני אישית מאוד היתבגרתי ומאוד מעריך את כול מה שיש לי. כי בעצם להם לא היה כלום. וחוץ מהמסע יש לך את החוויה אם החברים והחברות יש בין היתר גם הנאה. אני מאוד ממליץ לך לינסוע לשם.
בהצלחה

cohen shir

New member
מבחינתי הוא היה שווה הרבה יותר ממה ששילמנו

באמת שהפקתי ממנו כ"כ הרבה והוא נתן לי כ"כ הרבה ובאמת שבמבט לאחור אני אומרת לעצמי שאין מצב שאני מוותרת עליו!!! אם התקבלת כמו שאת קוראת לזה, לכי על זה ואל תחשבי פעמיים! אם את עדיין רוצה לדבר ולשתף מוזמנת- מסנג'ר - [email protected] איסיקיו - 221790970

לדעתי....

לדעתי כדאי לצאת למסע הזה... הוא תורם המון ... לי בתור ילדה שתמיד התעניינה בסיפורים מהשואה, זו הייתה הדרך שבה יכולתי להבין הכי הרבה מה הרגישו, איפה היו... לדעתי זה מסע חובה.. ואם יש את האפשרות לשלם על המסע כדאי לצאת... אפילו שהמסע אינו זול, אם יש בעיה לשלם אפשר לקבל מלגה מהבית ספר או לפחות עזרה בתשלום... את חוזרת אם המון דברים.. בסוף התהליך את מודה לכולם על מה שיש לך, מעריכה יותר את המשפחה והחברים והבית ...

Pukipsey007

New member
שווה בהחלט

יש דברים [בנוסף למה שכבר רשמו לך] שהם מעבר למילים, .. אם זו ההתלבטות אז כדאי לצאת

לזרושקה

New member
מה זאת אומרת התקבלתי????

עשו לכם ראיונים וכאלה?? בכל מקרה - הוא שווה.. אני יצאתי למסע לפני 3 חודשים בערך והיה לי מדהים.. יצאתי מהנוער העובד והלומד.. הפקתי המון מהמסע, על בחירות בחיים, על החיים עצמם.. מה לקחתי - מכתבי טיסה מחברים, מנות חמות, בגדים חמים.. נו כאלה.. אם את רוצה יותר פרטים תשלחי לי מסר ואני יענה לך

למעלה