מתלבט אם להגר ל"ישראל"

moshehan

New member
מתלבט אם להגר ל"ישראל"

אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד אם הכותר הזאת, ואני כמובן לא רוצה להכליל וכו' , אבל קצת קשה לי להאמין שכזה דבר קרה בישראל ובמיוחד לחייל, בכל מקום בעולם אם הדגשה "בעולם" אם היה עולה חייל לאוטובוס הוא היה מקבל את כל הכבוד שמגיע לו, אולי המצב הזה נוצר מכיוון שבישראל יש חיילים בכל מקום וזה לא מרגיש לאף אחד מיוחד, אני חושב שאת הערך של "חייל אסור לאבד, אני אפסיק לקשקש ואראה לכם במה מדובר

RonspotNL14

New member
עכשיו ראיתי את זה

גועל נפש זה פשוט מגעיל מקווה שעכשיו הנהג הזה לא יוציא את הראש שלו מהבית

mTOR5

New member
לא סביר שיהיה לו אכפת מדי

ודי בטוח שאף אחד לא יעשה לו כלום

סתם חיכה להזדמנות להוציא אגרסיות והצליח

forglemmigej

New member
לא הבנתי מה בדיוק הפריע לחייל

אם הנהג אמר לו מה הוא מתוכח ? הבעיה בישראל שאף אחד לא מכבד שום חוק או רשות ולכן המדינה על הקרשים.

RonspotNL14

New member
זה פשוט

החייל היה עם תיק גב קטן( כזה שאפשר לעלות על כל אוטובוס ללא בעיה ומבחינה חוקית אין כל בעיה לעשות את זה) ועם מחשב נייד לפטופ או טאב בתוכו (מבחינתי זה לא משנה) הנהג היתה עם שריטת צומי התקשר למשטרה ורצה להזמין ניידת אין קשר לאי כיבוד חוק או רשות במקרה הזה

forglemmigej

New member
החייל חייב לציית לחוקים של הנהג

או חברת האוטובוסים, בנוסף מה הוא מצלם את הנהג מה הוא מבצלם או הרשות הפלשתינאית שתמיד מזמינה צלמים ויוזמת פרובוקציות..אעני מדברת על החוצפה שלו בכלל להתוכח עם מישהו שאתה חייב להיות כפוף לנהלים שלו, לא מתאים לו שירד מהאוטובוס.

RonspotNL14

New member
לא ממש

כי אין כל חוק המונע מחיילים להביא תיק גב קטן לאוטובוס ככה שלנהג לא צריכה להיות כאן כל בעיה עם החייל יש את החוקים והנהלים בדף של משרד התחבורה אם אינני טועה את מוזמנת להציץ בהם אני חושב שאלה נמצאים גם בקישור הזה בפייס שווה לך לקרוא אותם

למעלה