מתלבט אם לקנות ps4

boxerhamster

New member
מתלבט אם לקנות ps4

אהלן רציתי לברר פרטים לגבי ה PS4....כרגע יש לי xbox one והתלבטתי אם למכור אותו ולקנות במקומו Ps4...עכשיו כל העניין הזה של דברים בנוסף למשחקים ולמולטיפלייר לא מעניינים אותי ואת זה יש הרבה ב one כמו למשל הטלוייזיה שיכולה להתחבר וסקייפ וגאג'טים ווינדוס 10 וכל הדברים ה"בידוריים" שהם בנוסף למשחקים אז זה ממש לא מעניין אותי...מה שחשוב לי בקונסולה זה נטו נטו רק המשחקים ומולטיפלייר....כל מה שמסביב ממש לא!!...אז בזמן האחרון התלבטתי עם עצמי וחשבתי שאולי ה ps4 תתאים לי יותר אבל במידה ואם בכלל אחליט כן לקנות אותה רציתי לשאול אתכם מספר שאלות לגביה...הבנתי שב ps4 אין תאימות לאחור במשחקים מ ps3 ו ps2 וגם שאין משהו כמו ה ea eccess של האקס בוקס one זה נכון?...גם אם אין אז זה עוד יותר טוב מבחינתי כמה שזה נשמע לכם מוזר שאני אומר את זה כי מבחינתי אין לי כוח להתעסק בדברים שמעבר למשחקים של הקונסולה הנוכחית שמציעה( זה מוריד לי את הרגשת הספק)...ואיזה משתמש הכי טוב לפתוח?...כי הבנתי שזה לא כמו באקס בוקס שכל add on יכול לפעול בכל איזור...סליחה על כמות השאלות אשמח אם תעשו לי סדר בדברים תודה

אחלה החלטה מצידך למכור את האקסבוקס וואן.

גם למי שמתעניין בו בגלל התכונות הבידוריות שלו עדיף להשקיע בסטריימר איכותי לצד הPS4.

בנוגע לשאלות שלך, זה נכון, אין תאימות לאחור עם הPS3 בפס4. מה שכן יש זה שירות משחקים שנותן לשחק במשחקי פס3 בתשלום חודשי, אבל לנו זה לא רלוונטי בארץ מימלא.

מה שכן, רוב הקלאסיקות של הPS3 זמינות לPS4 גם ככה דרך רימאסטרים שסוני עשתה/עושה אז סביר להניח שתוכל לשחק בהרבה ממשחקי הפס3 שמענינים אותך על הפס4.

זה גם נכון שאין משהו כמו שירות המשחקים של EA.
וDLC אתה באמת צריך להוריד מהחנות/אזור שקנית ממנו את המשחק, אבל זה לא בעיה ואתה יכול לקנות מארצות הברית קוד של 50$ לחנות שמגיע במייל באמזון אם יש לך כרטיס אשראי בינלאומי, ככה שאם תרצה לקנות משחק מהחנות האמריקאית אתה כן תוכל לעשות את זה, אתה רק תצטרך להקפיד לקנות את כל הDLC מהחנות האמריקאית, ואותו דבר אם קנית משחק מסוים מהחנות האירופית.

boxerhamster

New member
תודה אחי עוד שאלות ברשותך...

נאמר לי שאם פותחים משתמש אמריקאי יש סיכוי לקבל באן זה נכון??

PlayGirl3

New member
לא

מה שאתה צריך לקחת בחשבון בפתיחת משתמש:

-בעקרון אתה יכול לפתוח כמה משתמשים שונים ולהתקין את כולם על אותה קונסולה וככה המשחקים שאתה קונה עם כל משתמש משותפים לכולם על גבי הקונסולה הזו.
-החנות האמריקאית הרבה יותר זולה והמבצעים בה הרבה יותר שווים.
-כדי לקנות בחנות אמריקאית/אירופאית אתה תצטרף לקנות כרטיסי הטענה ל-PSN שאפשר לקנות באמאזון אמריקאי/בריטי או באתרים שונים ואז להזין את הקוד שקיבלת בחנות הדיגיטלית, כי אי אפשר לשלם בחנות הדיגיטלית האמריקאית/בריטית עם כרטיס אשראי או פייפאל ישראלי.

קח גם בחשבון שיש מצב שבאוקטובר יוצא ה-PS4 Neo אז אולי תעדיף לחכות קצת עם הקנייה.

meishar84

New member
או לקנות PS4 משומש ממני אחרי שאני קונה את הניאו בDay 1

שמבול

New member
ברור שההחלטה לקנות ps4 היא נכונה אבל...

כמו ש-PlayGirl3 אמרה: למה לא לחכות עוד קצת ולקנות ps4 ניאו?

אני אישית לא מתלהב מהניאו

בדיוק אותו דבר רק רזולוציה יותר טובה, זה שווה רק אם ממש חשוב לך הרזולוציה ואם יש לך מסך 4k יקר רצח... full hd מספיק לי

meishar84

New member
הרזולוציה לא "בדיוק אותו דבר"

בNeo הביצועים הגרפיים וגם החישוביים יהיו הרבה יותר טובים ,
לא יהיו נפילות פריימים, הרזולוציה תהיה Native 1080p ולא כל מיני רזולוציות הזויות כמו 900p והגרפיקה תהיה הרבה יותר חדה ומפורטת.
לך אולי זה לא חשוב במיוחד אם אתה עם מסך 32, במסכים של "42 ומעלה ההבדלים בגרפיקה יורגשו היטב.
לגבי ה4K, כמו שזה נראה זה יהיה לסרטים במועד ההשקה, משחקים ירוצו על 1080p, אולי בהמשך משחקים ירוצו גם על 4K

מישהו 2

New member
מי שמבין בעניין יודע ש- meishar84 צודק

ל- ps neo יצא שם של פליסטיישן למי שרוצה לשחק ב- 4K וחשוב להבין שזה ממש ממש לא נכון.
&nbsp
תשכחו מ- 4K, בשביל לשחק משחקים רציניים ב- 4K צריך חומרה מפלצתית, לא משהו שסוני יכולים להרשות לעצמם להכניס לקופסה קטנה ולמכור ב- 400-600$ בלבד.
&nbsp
למי שעוד לא קנה PS4 אני בהחלט הייתי ממליץ בחום לחכות עד אוקטובר, לאזור היציאה של ה- PS VR , כי סביר להניח שה- PS NEO מעבר לפינה והוא בהחלט שווה את ההמתנה אליו. בגלל מה ש meishar84 אמר מעליי, יכול להיות שבבלעדיים זה גם יהיה ממש שיפור גרפי שלא מסתכם ברזולוציה ו - FPS אלא בטקסטורות ואפקטים טובים יותר.

karatekahamster

New member
היי תודה

תודה לכל מי שהגיב...אגב זה אני boxerhamster...פשוט סגרתי אותו ופתחתי את המשתמש הזה....בשעה טובה קניתי את ה ps4 ואני מבסוט אבל כמה דברים שעדיין לא ברורים לי במאה אחוז...
1: לגבי nat type אז אני פתחתי לו את הפורטים וגם עשיתי static ip ו net type שלי על nat type 2 זה בסדר או שעדיף nat type 1?...כי קראתי בכל מיני פורומים שאומרים ש 2 עדיף מ 1 כי הוא יותר בטוח או משהו כזה וכי ב 1 אתה פתוח לגמריי ללא אבטחה ושדיי קשה גם כך להשיג נט 1 ושאין צורך...אז זה בסדר??

2: פתחתי משתמש אמריקאי לסוני וניסיתי לגלוש בדפדפן של האינטרנט אבל משום מה הכיתוב של אתרים בעברית מופיע לי כריבועים...האם זה קשור לעובדה שעשיתי משתמש אמריקאי ובחרתי בשפה אנגלית?...או שאין קשר וגם אם הייתי פותח משתמש ישראלי אז גם לא הייתה תמיכה בעברית בדפדפן?

תודה על העזרה

מישהו 2

New member
תשובות

1. Nat type 2 זה בסדר גמור, זה ההגדרה הרצויה. רק אם היה לך 3 אז היה צריך לשנות. 2. אין תמיכה בפונטים עבריים ולכן עברית נראה כמו ג'יבריש. אין מה לעשות לגבי זה.

karatekahamster

New member
תודה ועוד משהו...

איך מנקים מטמון(clear cache) ב ps4?...וגם איך אני אמור לנקות ממנו אבק לעתיד?...כי יש לי את הפחיות של האוויר דחוס אבל האם צריך לפתוח את הקונסולה עם מברגה?...או שעדיף להמנע מכך?...כי פשוט ראיתי סרטונים ביוטיוב שכולם שם פותחים את הקונסולה במטרה להגיע למאוורר שלה ואז בעזרת שואב אבק או פחית אוויר דחוס מנקים אותו...אבל אני פוחד שאולי אגרום נזק בפתיחה של הקונסולה...הכרחי לפתוח אותה כדי לנקות את האבק?...הריי לא נראה לי שאפשרי לנקות את המאוורר אם לא פותחים את הקונסולה או שאני טועה??

מישהו 2

New member
יש לי את ה- PS4

מהימים הראשונים שהוא הגיע לארץ , כשזה עוד אפילו לא היה רשמי (ישפאר).
חוץ מניקוי חיצוני בלבד של האבק מעולם לא פתחתי את הקונסולה בשביל זה, וזה עובד לי בסדר גמור.
&nbsp
לא הייתי ממליץ לפתוח את הקונסולה בשביל לנקות אותה. בטח לא להשתמש בשואב אבק זה יכול להרוס את החלקים הפנימיים. רק תשמור על הסביבה של הקונסולה ועל הקונסולה עצמה מבחוץ נקיים.
&nbsp
כדי להגיע למאוורר בהחלט צריך כבר ממש לפתוח את הקונסולה, אתה לא אמור לעשות את זה, לא אתפלא אם זה גם פוגע באחריות

karatekahamster

New member
הבנתי אז איך?

ואיך לנקות אבק מבחוץ?...יש לי כפי שאמרתי את המיכלית של אוויר דחוס שרכשתי בבאג שהיא מיועדת לניקוי אבק ממכשיאים אלקטרוניים כמו מחשבים ניידים וקונסולות...האם להשתמש בה מבחוץ על החריצים של הקונסולה או שגם בזה לא מומלץ לדעתך??...ואיך אתה מנקה את האבק??

מישהו 2

New member
אני משתמש במטלית לחה או מגבון

ואחרי זה עובר על הקונסולה עם בד יבש. באמת שהכול בסדר ושעובד לי סבבה. אם אתה ממש מודאג לגבי ניקיון הקונסולה אתה יכול פשוט לחפש סרטונים ביוטיוב, אני מאמין שהמיכל של האוויר הדחוס על החריצים, אם עושים את זה בעדינות הוא סבבה.

אבל זה הכול, מעולם לא עשיתי לקונסולה שלי ניקוי יסודי/ ניסיתי לשאוב אבק מבפנים ככה שמה שתחליט לעשות על אחריותך

למעלה