מתלבט בין אגרוף תאילנדי ללחימה משולבת..

FIN bit

New member
מתלבט בין אגרוף תאילנדי ללחימה משולבת..

אני מחפש מקום ללמוד ולהתנסות בתורת קרב העמידה(להתמקד בזה בלבד), מקום ששם דגש על טכניקה ותנועה. מורה שיודע להצביע היכן ואיך יש להשתפר. אני מתלבט בין אגרוף תאילנדי ללחימה משולבת. מצד אחד אני מאוד נמשך לאגרסיביות ולתכליתיות של אגרוף תאילנדי, מצד שני בלחימה משולבת טוענים שהם יצרו את השילוב המנצח(למרות ש"קאטות באוויר" זה לא ממש אני). כל הארה ו/או הערה תתקבל בברכה! תודה ושבוע טוב

ETZ301

New member
אם טכניקה ותנועה כל כך חשוב לך.

הייתי מתחיל דווקא מאגרוף קלאסי, יש לך קבוצה מעולה בתל אביב. אבל זאת רק דעתי, לשאלתך, אני מסכים שאם החלטת שאתה רוצה להתמקד בקרב עמידה, אין טעם להתאמן במקום שמכניס גם קאטות, עבודת קרקע, וכו'... במיוחד שבת"א יש לא מעט מאמני אגרוף תאילנדי, קיקבוקס שיתנו לך את מה שאתה מחפש.

FIN bit

New member
תודה, באגרוף תאילנדי יש דגש על אסטרטגיית קרב?

אני מתעקש ושואל כי אני עוזב עכשיו מקום אימונים מפני שהתאכזבתי בנקודה הזו. שם זה היה משהו בסגנון "הנה יד, הנה רגל ויאללה תזרקו אותם לכיוון היריב"(המיקוד שם היה הגנה עצמית למען האמת).

ETZ301

New member
זה תלוי ברמה כן ?

באגרוף תאלינדי, כמו בכל ספורט זירה אחר, יש דגש על אסטרטגיית קרב. עם זאת לימוד ובניית אסטרטגיית קרב, רלוונטית לחניכים מתקדמים, עם יכולות טכניות טובות,. אתה מביןם שזה קצת מצחיק לשים דגש על אסטרטגיית קרב עם חניך שלא שולטבטכניקה בסיסית, בקיצור אין טעם בתכנון מהלכים אסטרטגיים, שאין להם גב טקטי. במידה ואתה מתמן במקום מסוים כבר, אני ממליץ לך להתחיל מאימוני ניסיון במספר מקומות.... אל תתעצל גם להגיע לצפות באימון וגם להגיע לשיעור התנסות בעצמך.

למעלה