מתלבט בין אוזניות

s h a l e v 3

New member
מתלבט בין אוזניות

שלום כמו שהזכרתי לפני כמה ימים יש לי אייפוד 20 ג'יגה דור רביעי חדש שקניתי לפני חודש בערך ותוך שבועיים נהרסו לי האוזניות... עכשיו אני ממש רוצה אוזניות לבנות כאלה של האייפוד (זה ממש נותן לי את החשק לשמוע מוזיקה וזה גם נותן הרגשה שיש לך ביד דבר יקר וטוב..) עכשיו מצאתי באתר buy4less כמה אוזניות שנראות לי נחמדות ובנוסף ראיתי עוד נרתיק יפה, ואני רוצה לשתף אותכם שתיתנו לי הצעות או הערות, מה יותר טוב ומומלץ! תודה! נרתיק

weird dust

New member
אני ההיתי קונה את...

האוזניות עם הכבל המיתקצר, זה יותר מ-גניב אני חושב שגם האוזניות של אפל טובות מאוד אבל הן יותר יקרות לא? קצת הרבה יותר יקרות (כפול) ולכן באמת עדיף לדעתי את הקטנות יותר זה גם ניכנס טוב יותר לקיס הנרתיק נחמד אבל אני לא מתלהב ממנו הוא אחד היחידים שיש בארץ בטח כמו שאני מכיר את הייבוא. שמתי לב שכמה כאן קנו אי סקין והם שולחים לארץ והמחיר די דומה ההיתי הולך על האי סקין ושוב זאת דעתי

JustThomas

New member
אני קניתי לא מזמן אוזניות של סוני

אוזניות כפתור, עם פלסטיק סמתלבש מאחוריה האוזן (בשביל לתפוס את האוזניות שלא יפלו) האיכות לא רעה בכלל, אומנם לא מדהימה. בארץ הם עולות משהו כמו 120 שקל. בארה"ב קניתי אותם ב10 דולר.

weird dust

New member
אני קניתי אוזניות של ויונקו

קניתי אוזניות של ויונקו מתקפלות עם קשת אחורית ומתג לשינוי העוצה של הסאוונד זה עלה לאחותי הקטנה 10 שקל בדיוטי פרי כמובן מיד שלקחתי לה את זה ואמרתי לה שזה טוב שהיא קנתנתה לי מתנה מחול ואני יבקש ממי ששוב יסע לקנות לי עוד זוג 10 שקל זה מחיר מצויין למה שבאוזניות האלו בלי השם עושות

JustThomas

New member
בעע, לא סובל אוזניות עם דימר

של וליום... מספיק יש לי אחד בנגן ואחד בשלט, לא צריך עוד אחד...

weird dust

New member
אתה לא חייב להפעיל אותו

וזה מיועד שבמקרה ואין לך שלט אז זה מה שאתה עושה בשביל להנמיך

s h a l e v 3

New member
תודה עזרתם לי מאד!

אוקיי עזרתם לי מאד! עכשיו גיליתי שבן דוד שלי נוסע ביום ראשון לגור בלוס אנגלס! אז הוא יקנה לי שם אוזניות ואייסקין. עוד שלוש שאלות וזהו.. בכתובת הזאת: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=486&p=0 האוזניות הן מקוריות של אייפוד או שזה סתם אוזניות ולא אפל ייצרה אותם. ומישהו יודע את הכתובת של החנות של אפל בלוס אנגלס (אני זוכר שזה ברחוב הקניות מול old navy אבל אני לא יודע את הכתובת) ושאלה אחרונה האם מותר להעביר את האייסקין ואת האוזניות דרך הדואר? אם למישהו יש הצעות או הערות בשבילי בקשר למה שרשמתי על האוזניות מה עדיף יותר מביניהם או על הנרתיק- אם עדיף יותר נרתיק או אייסקין בקשה תכתבו פה למה זה דברים שעולים הרבה וחבל לי לבזבז על משהו שאני לא יאהב אחר כך.

לוס אנג'לס זה מקום גדול אבל

דודה שלי הביאה לי מיניפוד מלוס אנג'לס והיא אמרה לי שהיא קנתה אותו בחנות ענקית של אפל (היא גרה בבוורלי הילס, אז החנות בטח באיזור שם
)

s h a l e v 3

New member
כן היא שם

כן החנות היא די קרובה לבוורלי הילס. אז זה שם ואם אני לא טועה יש רק חנות אחת בלוס אנג'לס. ואני מאמין שלא יקרה לזה כלום בדואר אחרי הכל שולחים לי רק אוזניות ואייסקין..

למעלה