מתלבט בין די 2 לאס 9

מכבידנט

New member
מתלבט בין די 2 לאס 9

יש לי די 2 16 גיגה וכרטיס 16, האם שוה למכור אותו ולקנות אס 9, אני יכול להשיג את האס 9 ב 850 שח , (קשרים בבאג), תודה על תגובתכם, צריך להחליט עד מחר

or121210

New member
לדעתי במחיר הזה שווה

אתה יכול לסדר גם לי קשרים כאלה?
גם לי יש D2, אך נראה לי שאפסול לבינתיים אתה-S9 בגלל מחירו הגבוה, והרכיבה הרבה שלי באופניים (אם ה-D2 אני עוד מסתדר). לדעתי זו התלבטות שלך האם אתה מוכן להוציא עוד קצת כסף על S9 או לא. ה-S9 עדיף בכל פרמטר כמעט על ה-D2 חוץ מ: - מחיר - הרחבת זיכרון לשיקולך.

מכבידנט

New member
ב 1400 גם לא הייתי קונה

אבל ב 850 זו התלבטות, השאלה מה עם הרדיו והעברית, ובאמת הוא גדול מדי

Word Up

New member
איך אפשר להסתדר איתו ברכיבה ?

אני בקושי מצליח ללחוץ על הדבר הנכון בD2 כשאני יושב ומרוכז בו.

or121210

New member
מצחיק מאוד....

ולשאלתך, אני משתמש בו במצב LOCK, ומעביר שירים בעזרת מקשי הווליום.

מכבידנט

New member
דעתך חשובה לי

מה אתה אומר על המחיר האם במחיר הזה שוה, כאילו מה אני מרויח יותר ממה שיש לי עכשיו, ושאלת השאלות מה עם העברית

יאיר B

New member
כרגע העברית של ה-S9 הפוכה.

אני לא יכול להבטיח ב-100% שתהיה עברית ישרה בעתיד (אבל הסיכויים טובים). מה אתה מקבל יותר מאשר ב-D2? מסך גדול יותר ובעל צבעים עשירים יותר (חשוב אם אתה צופה בסרטים), ממשק נוח יותר (לדעתי), מספר פורמטי וידיאו ללא צורך בהמרה, יש כבר הרבה תוכנות ומשחקים עבורו (ויש את החיישן שמאפשר לעשות כל מני דברים איתו, בעיקר בתחום המשחקים). זמן סוללה טיפה ארוך יותר. מצד שני, ל-D2 עדיין כמה יתרונות על ה-S9: חיבור סטנדרטי (כלומר לא צריך כבל יחודי שאם הוא אובד/מתקלקל - בעיה), אפשרות הרחבה (ואפשר לקחת יותר מכרטיס אחד לדרך), עברית מלאה, יותר קטן וקומפקטי (בגלל שהמסך שלו קטן יותר), את גרסת ה-16GB שקנו לי קיבלתי עם ספק כוח, ל-S9 אין ספק כוח בבאנדל. המסך של ה-S9 הוא קיבולי, כלומר מזהה רק אצבעות בעוד המסך של ה-D2 מזהה גם אצבע וגם סטילוס (שמגיע בערכה). השיקול הוא רק שלך.

Word Up

New member
יש לי טאצ',אבל יצא לי הרבה מאוד פעמים

לשחק בD2[יש אותו לכמה חברים שלי וגם לבן דוד שלי]

למעלה