מתלבט בין 2 דגמים

מתלבט בין 2 דגמים

היי, אני מעוניין לקנות נגן 4 GB (או יותר), קטן כמה שיותר. והכי חשוב : בעל בטריה חזקה , בעל קליטה טובה ברדיו , בעל איכות שמע טובה יש לי נגן 0.5 G של IAUDIO מבחינת שמע ובטריה הוא מעולה, מבחינת רדיו הוא בסדר... (בסללורי אני קולט טוב יותר את גלי הרדיו) אני מתלבט בין Sandisk Sansa Clip 4GB iAudio/Cowon i7 4GB למי לדעתכם, יש רדיו טוב יותר ? בטריה חזקה יותר ? איכות שמע טובה יותר ? תודה רבה

יאיר B

New member
ממממ

רדיו - לא משתמש באפשרות אז לא יודע. בעיקרון נגנים לא ממש מצטיינים בקליטת רדיו (כבל האוזניות משמש כאנטנה). זה גם תלוי במקום שבו נמצאים. סוללה - האיאודיו לוקח בגדול (כ-50+ שעות מול כ-12 שעות לקליפ). איכות שמע - לדעתי של שניהם טובה (אבל אומרים של-I7 יש שמיעה טובה יתר). הנ"ל כאשר משתמשים באוזניות טובות (אלו שבאות עם הקליפ איומות, האיאודיו ככה).

SHAI858

New member
אממ יש ברשותי את הקליפ

רדיו סביר ומטה. עם נגנים אחרים שברשותי אני קולט טוב יותר. איכות השמע טובה, אבל בטריה מספיקה במקרה הטוב 10 שעות, האייאודיו מספיק להרבה יותר!

אפשר להרחיב את ה G3 של COWON ?

היי, כמו שכתבתי יש לי את ה G3 ואני מאוד מאוד מרוצה, הבטריה מחזיקה לי לפחות 40 שעות. והווליום והאיכות מעולים. האם אפשר להרחיב זיכרון לנגן זה? דבר נוסף , מה לדעתכם עדיף, נגן עם בטריה רגילה AA , או נגן עם בטריה נטענת ? אשמח לקבל המלצה לעוד נגנים טובים 4 GB + רדיו. תודה רבה

יאיר B

New member
אם זכרוני אינו מטעני (זה מכשיר ישן), לא ניתן

להגדיל את הזיכרון (תסתכל אם יש חריץ לכרטיס זיכרון, הכי פשוט). אין כיום יותר נגנים עם סוללה מסוג AA או AAA (למעט אולי נגני מדבקה, אבל גם הם כבר בשלב מתקדם של מעבר לסוללות ליטיום). יש לאיריבר דגם שנקרא E100. לא להיט אבל יש רדיו (שאני לא יודע מה היא איכותו), יש 4GB ואפשר להרחיב. אפשרות נוספת היא כמובן סנסא פיוז. כמו האיריבר רק עם עברית ישרה ובלי רמקולים, מסך קצת יותר קטן. אני מאוד אוהב אותו. לאיריבר יש גם משהו שנקרא T5 שנראה כמו DOK. לא יודע עליו יותר מדי מלבד זה שזמן הסוללה שלו הוא כ-12 שעות.

עדי, סוללת ליתיום כפי שיאיר אמר

ואם זה מה שאתה מחפש, ללא וידאו, לך על COWON I7. נגן מעולה

למעלה