מתלבט בין a2 ל d2 מוזיקה רדיו וקצת סרטים, חשוב לי הרמקול החיצוני
י יאיר B New member 15/3/09 #2 A2 מתוכנן לסרטים - הוא גדול פיזית בגלל המסך. ה-D2 מתוכנן בעיקר למוזיקה, אבל אפשר להריץ עליו גם סרטים. A2 עד כמה שאני זוכר לא צריך המרה של סרטים לפורמט יעודי כמו ה-D2. אז השאלה מה יותר חשוב לך - מוזיקה או סרטים ולפי זה לקנות.
A2 מתוכנן לסרטים - הוא גדול פיזית בגלל המסך. ה-D2 מתוכנן בעיקר למוזיקה, אבל אפשר להריץ עליו גם סרטים. A2 עד כמה שאני זוכר לא צריך המרה של סרטים לפורמט יעודי כמו ה-D2. אז השאלה מה יותר חשוב לך - מוזיקה או סרטים ולפי זה לקנות.
י יאיר B New member 15/3/09 #3 וכמובן ש-A2 מכיל דיסק גדול יותר (לעומת פלאש קטן שיש ב-D2 על כל המשתמע בנושא העמידות).
O or121210 New member 16/3/09 #5 ה-D2, הוא מבוסס פלאש. לא נוח וגם לא כדאי לעשות ספורט עם ה-A2. דבר נוסף הוא שה-A2 הוא דגםישן, והחליף אותו לפני בערך שנה וחצי ה-A3
ה-D2, הוא מבוסס פלאש. לא נוח וגם לא כדאי לעשות ספורט עם ה-A2. דבר נוסף הוא שה-A2 הוא דגםישן, והחליף אותו לפני בערך שנה וחצי ה-A3
י יאיר B New member 16/3/09 #6 היום ראיתי A2 או A3. מכשיר ענק. אם משיהו בונה על ספורט איתו - לדעתי זה ממש לא מתאים (לא נוח בכלל להסתובב איתו).
היום ראיתי A2 או A3. מכשיר ענק. אם משיהו בונה על ספורט איתו - לדעתי זה ממש לא מתאים (לא נוח בכלל להסתובב איתו).