מתלבט בין Cowon i7 ל Cowon D2 פתוח להמלצות..

SignedIncognito

New member
מתלבט בין Cowon i7 ל Cowon D2 פתוח להמלצות..

שלום, עקרונית הנגן לא בשבילי אלא מתנה לחברה שלי, השימוש העיקרי הוא שמיעה בדרכים ו ובעיקר אימוני ספורט(חדר כושר אירובי וכו). המליצו לי בעבר בפורם על הD2 אבל חוץ ממסך מגע גדול יותר אני לא רואה שום יתרון..........היא לא הולכת לראות סרטונים\תמונות היא פשוט צריכה נגן איכותי. מבחינת מחירים הם דיי קרובים אחד לשני והI7 נותן לי יותר תמורה מבחינת הנפח הפינמי. אני אשמח אם תאירו את עיניי אם אני מפספס משהו. חוץ מ\ה אני אשמח להמלצות נוספות על נגנים. התקציב הוא 750 שקל בערך. בתודה מראש לעונים.

SignedIncognito

New member
שאלה נוספת לגביי פונקציה בI7 לעומת הD2

הבנתי מקריא בפורם שבD2 יש אפשרות ברגע שנועלים את המסך להעביר את השירים עם קדימה ואחורה בעזרת כתפורי ה + - בצידי המכשיר ואילו אופציה כזו לא קייימת בI7. זה דיי חשוב לי כי זה דיי לא נוח באמצע אימון להתחיל לשחק עם הנגן. והאופציה של מקישי ה + - מאוד נוחה בזמן שהמכשיר על HOLD. *האם יש נרתיק ל D2 \I7 ככה שאפשר יהיה להיתאמן איתו בצורה נוחה?

זה קיים בI7

בעיקרון, לריצה נראה לי שהI7 יותר מתאים. בגלל הגודל ואולי גם בגלל המסך מגע אבל חוץ מזה שניהם מתאימים וזה תלוי בך. אין לI7 כיום נרתיק מיועד שנמכר בארץ. לD2 יש.

SignedIncognito

New member
אתה בטוח שאפשר.....+שאלת עברית

בטוח שאפשר להעביר שירים קדימה ואחורה כאשר המכשיר על HOLD עם כפתורי ה+-? אני פשוט רוצה לוודא כי זה מאוד חשוב לי, אז מה ההבדל העקורני חוץ מיכולת לראות וידיאו? הם נראים לי זהים האם בשניהם יש עברית?

התשובות שאתה שואל נשאלו בערך מיליון פעם.

הנה על השאלה הראשונה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=1292&qId=21967 בI7 יש עברית רק בשמות של השירים לא בממשק עצמו. בD2 גם כן יש עברית. שני הנגנים בעיקרון פונים לדברים שונים לגמרי. הI7 קטן ומיועד למוזיקה בלבד(למרות שהוא יכול להציג תמונות ווידאו) הD2 מיועד לכאלו שרוצים גם את המוזיקה אבל גם את המסביב כמו הוידאו והמסך וכו'.

SignedIncognito

New member
תודה רבה, אני מתלבט רק לגביי הגודל הפיזי

כמו שכתבתי המכשיר מיועד לספורט, ולפי מה שבדקתי לא ראיתי נרתיקים מי יודע מותאים עם תפסן לחגורה ל D2 לעומת זאת את הI7 אפשר לשים אפילו בכיס והוא נירא לי מאוד קומפקטי ביחס לD2. השאלה היא כזו מבין גולשי הפורם יש מישהו שמתעסק בספורט והוא בעלים של אחד המכשירים ויכול לומר לי את דעתו לגביי גודל המכשיר? והאם המסך של הI7 לא קטן מדיי?

יאיר B

New member
לספורט עדיף איאודיו 7 ולו רק בגלל הגדול (או

הקוטן יותר נכון).

SignedIncognito

New member
החלטתי לקחת את הI7 שאלת אוזניות ומטען

אני רואה שמשום מה בחנויות בZAP לא אתוב שהI7 מגיע עם מטען רגיל שמתחבר לשקע למרות שמטען כזה קיים, למה זה והאם יש חנות אינטרנט בארץ שבה ניתן לקנות ערכה עם המטען? הבנתי שהאוזניות שמגיעות עם הI7 דיי חלשות ועדיף לקחת אחרות בנתיים בטווח מחירים שלי יש את הSennheiser CX300 וש את הSennheiser CX500 היור יקרות, ה ההבדל בינהן? או לחלופין האם יש אוזניות טובות יותר באותו טווח מחיר? תודה מראש לעונים

יאיר B

New member
רוב הנגנים לא מגיעים עם ספק לטעינה.

צריך לקנות אחד כזה בנפרד. אוזניות - CX500 הן טובות מאוד לפי הביקורות (יותר מ-CX300).

SignedIncognito

New member
תודה רבה, הזמנתי את הCX500 מאיביי עלו...

שליש מהמחיר בארץ, נבדוק עד כמה הן איכותיות. אני שוב מודה על כול העזרה, אני מרגיש שעשיתי תואר ראשון בנגני MP3 :)

מנגר 4

New member
חבל שלא עשית גם תואר ראשון באוזניות ../images/Emo3.gif

אם המחיר של האוזניות היה כ"כ זול, אז סביר להניח שהן מזוייפות... אם אתה יכול לבטל אני ממליץ לך לעשות את זה

SignedIncognito

New member
אני קונה באיביי לא מאתמול......עשיתי בדיקה...

דבר ראשון אפשר לראות את המחיר באמאזון http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B000VRBLMS/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new דבר שני זה גם טווח המחירים בEBAY המוכר שקניתי ממנו בעל 2500 פידבקים 100% חיוביים. והמון אנשים שרכשו את האוזניות דרכו מרוצים, המוכר מתחייב שהאוזניות מקוריות, למקרה שאני אראה פגם אני פשוט אקבל את הכסף בחזרה. לא טוען שאין זיופיים באיביי, אבל המחיר בארץ מאוד מוגזם ביחס לחול כימעט בהכול. .כשקונים בארץ מאיפה הוודאות שהמוצר שמשלמים בשבילו 250 שקל, 100 אחוז מקורי? אותה חנות קונה את האוזניות שלה מספק ואותו הספק קונה את האוזניות שלו ברוב המקרים בסין, אני מכיר כמה וכמה מקרים שחנויות גדולות מכרו מוצרים לא איכותיים כי הספק שלהן פישל. גם אם במקרה הנוכחי אני אקנה זיוף, זה עדיין לא ישנה את דעתי EBAY הוא מקום הרבה יותר טובלקניות הן מבחינת המחיר הנמוך והן מבחינת אמינות המוכרים, כי לא ניתן להשוות את מערכת הפידבקים שקיימת בEBAY למערכת שקיימת ב ZAP, יותר מזה אני לא רואה סיבה להעדיף מבחינת אמינות את החנות של X בחיפה על פני החנות של Y בסין.

מנגר 4

New member
מקווה בשבילך שזה אכן אמיתי...

כשאתה קונה בארץ אתה פשוט צריך לבדוק שהאוזניות מגיעות מהיבואן הרישמי ואז אתה יכול להיות רגוע שהן אמיתיות... שליש מחיר מהמחיר בארץ זה קצת יותר מ 20 דולר... לי עדיין קשה להאמין שבמחיר הזה האוזניות אמיתיות, אבל נקווה בשבילך

SignedIncognito

New member
גם אני מקווה, אני רק רוצה להוסיף...לרוב המחיר

הנמוך יחסית נובע לא מזיופים אלא מהעובדה שרוב המוצרים מיוצרים בסין, חוץ מהמוצרים הרשמיים יש שלושה סוגי מוצרים(בגדול) יש זיופים(יש זיופים מאוד איכותיים אבל לרוב זה זבל וגם עולה בהתאם). יש בכול פס יצור בכול תעשיה גדולה אחוז של בלאי מקובל, תחת האחוז הזה נופלים גם מוצרים תקיניים שנרשמים כבלאי ונמכרים אחר"כ. ויש גם חומר גלם עודף, מפעל שמקבל הזמנה גדולה של יצרן...לכרטיסיי זכרון(למשל) מייצר את הכמות אבל קונה יותר חומר גלם ממה שהוא באמת צריך ומייצר עודפים שהוא בעצמו אחר כך מוכר. הממשלה בסין דיי מעודדת את כול העניין לכן העסק הזה מאוד פורח שם. ולכן נוצר מצב שהמחירים באיביי אצל סוחרים יוצאים זולים יותר. בנוסף כשקונים בארץ XBOX(למשל) ואין יבוא רשמי ל XBOX, מקבלים מוצר מקורי אבל משלמים לחנות שמצאה לעצמה ספק יחסית אמין בסין, ואילו באיביי פשוט משלמים לאותו ספק ישירות בלי לעבור דרך החנות בארץ ולכן המחיר זול יותר. וזה על רגל אחת :) בארץ הן עולות 265 אני קניתי ב 84.5 שקל , 265 חלקי 3 יוצא 88.8 :)

אפשר לשאול מה עם מכס ושאר הדברים הללו?

רק מכס צריך לשלם ואם זה פחות מ50 דולר אז לא צריך לשלם כלום? או שיש עוד שלל דברים שאמורים לכלכל את המדינה?

SignedIncognito

New member
פרטים

מתחת ל 50$ יש פטור. על אביזרים הקשורים למחשב כולל חלקי מחשב אין מכס ויש רק מע"מ. קורה גם שהחבילה נעצרת במכס ולמרות שערכה עלה על 50$ משחררים אותה בחינם(קרה לי וקרה לכמה חברים שלי).

למעלה