מתלבט בין IPAQ 1910 לבין DELL

tal8000

New member
מתלבט בין IPAQ 1910 לבין DELL

הי אני מתלבט בין IPAQ 1910 לבין AXIM X5 DELL מה עדיף ?

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

ממ...זה תלוי מה אתה צריך, הדל יותר מתקדם אבל הוא גדול ומגושם לעומת ה1910 הדק והמעוצב... לדל יש יותר זכרון (אם אני לא טועה), מעבד מהיר יותר, שתי יציאות הרחבה לעומת אחת ב1910, אבל היתרון ב1910 הוא הגדול העיצוב, ואם אני לא טועה המסך שלו יותר טוב... אני אישית הייתי לוקח את הדל, בכל מקרה מומלץ שתשחק בשניהם ותראה מה יותר מתאים לך...

shlomi_e

New member
האם לשניהם יש את אותם אפשרויות???

מבחינת תוכנות שנכתבו עבורם? שניהם חולקים את אותה סביבת עבודה???....WINDOWS ?? סליחה על הבורות....ברשותי (כבר המון זמן) PALM VX ות'אמת , אף פעם לא ראיתי אפילו IPAQ/DELL/NEC ....שלא לדבר על להשתמש באחד כזה. אגב , האם ה NEC טוב כמו ה DELL/IPAQ ?? תודה.

mikeoreli

New member
מבחינת תוכנות

אז התשובה חיובית. למרות שמייצרות את מחשבי הפוקט הרבה חברות שונות. כולן מתבססות על מערכת ההפעלה פוקט פיסי 2002. אחת הדרישות של מערכת ההפעלה היא מעבד STRONG ARM או XSCALE. לעת עתה, כל התוכנות עובדות גם על המעבד הזה וגם המעבד השני. לשני המחשבים ששאלת יש את אותו סוג מעבד, XSCALE. לכן הם יעלו את אותן התוכנות. השונה הוא המהירות. נכון לרגע זה אני הבדל משמעותי בין המעבדים למרות מהירותם בגלל מגבלות של מערכת ההפעלה, למעשה יש תוכנות שבהם מעבדי 200MHZ מסוג STRONG ARM עובדים יותר מהר ממעבדי 400MHZ מסוג XSCALE.

למעלה