מתלבט בין IPAQ 38XX לבין קסיו

Shahar75

New member
מתלבט בין IPAQ 38XX לבין קסיו

קראתי חוות דעת שונות על שני המכשירים והייתי מעוניין לקבל חוות דעת ממישהו שמשתמש במכשירים. הנקודות להתייחסות: עברית, מסך (גודל,בהירות, אור יום וחושך), אורך חיי סוללה, סינכרון עם ה-PC, איכות הרכבה, שירות והאם תינתן אחריות בקסיו למכשיר מיובא. קריטריונים נוספים להשוואה יתקבלו בברכה. תודה לכל המשיבים, שחר

mihablum

New member
אני דווקא עם הHP

אתמול רכשתי את הHP - ההחלטה שלי: IPAQ שרוול לכל דבר גם מסורבל, גם יקר וכו´ (פרט לSD שיקר מאוד) בCASIO אמנם 2 חרצי הרחבה אך לדעתי הוא אינו יפה וגם מעט כבד מהאחרים. בHP סוללה ממש נשלפת בIPAQ לא נשלפת ולא סוללת גיבוי. בCASIO איכשהו נשלפת אל לא ניתןלטעון לבדה וגם זה לא פשוט להחלפה כמו בHP. כ"כ כפתור ההקלטה בHP נוח יותר לדעתי (קול) והמכסה מאוד נחמד. יצאה גם מקלדת (לא יודע אם גם בעברית) שניתן לשים ישר על המכשיר עבור הHP. בכ"א תכנס להנדי הם מאוד נחמדים ותראה את כל המכשירים

Shahar75

New member
קראתי לגבי ה-568 ומסתבר...

עפ"י ביקורות משתמשים שקיימת בעיה קשה עם אבק והתצוגה פחות בהירה מאשר ב-IPAQ. המסך קטן יותר, לא?

arik7

New member
קראת נכון , אבל גדול..

בתור בעלים הן של הג´ורדנה והן של ה IPAQ לשעבר (3630,3760) , אתה צודק.. המסך הוא יותר גדול ב0.2 (כלום..) והסאונד של הקומפאק יותר טוב במקצת מזה של ה HP , אבל.. מבחינת איכות ההרכבה , השליטה והכלים המובנים של ה HP , הסוללה הנשלפת , חריץ ההרחבה ל CF (TYPE 1 ,המכסה המאוד נוח (עברת פעם חוויה של סריטת מסך ? אני כן ) , הגודל , הגודל , והגודל חבל על הזמן , מכשיר מדהים , והרבה יותר טוב לטעמי. אני חוזר על ההמלצה הקודמת להיכנס להאנדי (שווה...)

Shahar75

New member
מה קורה עם בעית האבק?

כיצד היא משפיעה על המכשיר ואיך נפטרים ממנו? האם המכשיר קטן בצורה משמעותית מה-IPAQ? בביקורות קיבל ה-565 ציון גבוה מה-568. יש לך מושג למה?

Shahar75

New member
מדוע ה-568 קיבל ציון נמוך בסקירות?

אפילו ה-565 קיבל ציון גבוה יותר. יש לך מושג למה? חשבתי שהוא אמור להיות טוב יותר מה-IPAQ.

mihablum

New member
המכשיר כאמור חדש כך שאין בידי מספיק

מידע - נכון הוא מעט קטן יותר אך העדפתי אותו בכ"ז בשל היתרונות הרשומים מעלה. יש לי אכן נקודה במסך שדי מעצבנת - טרם דווחתי עליה - נראה איך מטפלים בזה...

arik7

New member
אין שום בעיית אבק...

לי , לפחות. והאבק אצלי בבית הוא קטסטרופלי... דווקא בגלל הכיסוי , לא נכנס אבק, וגם אם ייכנס אבק , מה העניין ? פשוט מנקים, לא ?

Shahar75

New member
קרא את מה שכתב מיכה בלום

הוא ציין שכבר יש לו נקודה במסך כתוצאה מאבק. כמה זמן מצוי ברשותך ה-568 שלך? מחירו דומה מאוד ל-IPAQ 3835. מה יתרונותיו וחסרונותיו בהשוואה אליו?

למעלה