מתלבט בין Nexus4, IPHONE 5 ו- Samsung S3

מתלבט בין Nexus4, IPHONE 5 ו- Samsung S3

מי יכול לשפוך קצת אור מיקצועי על ההבדלים בינהם, יתרונות/חסרונות של כל מכשיר וכו'.
תודה

creth11

New member
קודם תחליט איזו מעאכת הפעלה עדיפה

בעיניך ולשימושך,
מערכות ההפעלה שונות לחלוטין בתפיסת העולם שלהן וחלק גדול מההבדלים בין המכשירים ניגזר מהשונות במערכת ההפעלה.
שאלה ראשונה צריכה להיות איזו מערכת הפעלה אתה מעדיף ? לכ אחת היתרונות והחסרונות שלה.

וואו סיבכת אותי חחח

אבל תודה על ההארה. תוכל אולי קצת להסביר לי (ושוב סליחה מראש על החוסר הבנה)? איזה הבדלים יכולים להיות בין מערכות הפעלה? יש משהו ספציפי שכדאי לשקול בתחום הזה?
ומער למערכות הפעלה? מה ההבדלים בחומרה? יש מכשיר שידוע כאמין יותר/מהיר יותר/מתקדם יותר בקטע של החומרה?
תודה

BravoMan

Active member
מה שלא תבחר, תתרחק מה-iPhone:

כעב ראש אחד גדול!
מצריך עבודה עם תוכנה ייעודית (iTunes), מגביל סנכרון מוקמי למחשב אחד בלבד, לא מאפשר הרבה סוגי יישומים, אין וויג'טים להצגה נוחה של מידע, אי אפשר להחליף ממשק, אי אפשר להחליף מקלדת, כבלים ומחברים ייעודיים שעולים הון תועפות, חייגן נכה, ועוד ועוד.

קשה לי לשפוט את ה-Nexus 4 מול S3 כי לא יצא לי אישית להשתמש באף אחד מהם, אבל שניהם אמורים להיות מכשירים מצוינים מהמעלה הראשונה.

מציע לך לברר בפורום Android:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2142

לא הצלחתי להבין מה בדיוק הקשר

לעובדה שלא השתמשתי באייפון....(מה גם שכן השתמשתי)

AYELET1

New member
יש לציין שגם באייפון לא יצא לך להשתמש באופן א

אישי

משתמשת בו ונהנית מאד.

BravoMan

Active member
כן, יצא לי להשתמש בו.

אומנם מעט, המכשיר לא היה שלי וגם לא הצלחתי להתקדם איתו, כי תהליך ההפעלה הראשוני כבר הערים קשיים.

ואני די בטוח שזה לא היה נקודתי, כי אני מכיר מישהו שיש לו iPhone כבר שנים, ועדיין כשהוא בא לעזור לחבר להפעיל iPhone חדש לקח לו 40 דקות עד שהמכשיר הסכים לעבוד ועדיין אי אפשר היה אפילו להוריד אפליקציות...

אבל, בתור מנהלת פורום ובעלם iPhone ו-iPad: האם אחת הנקודות הבעייתיות שציינתי אינה נכונה?

AYELET1

New member
בעיקר זו שאתה טוען שיצא לך להשתמש בו

כי מה שאתה מתאר אינו שימוש. סורי.
כשאתה קובע שאייפון הוא כאב ראש אחד גדול אתה מטעה.
במיוחד לנוכח הסבתא החביבה שאני מכירה שמסתדרת מצויין עם אייפד.
ובנוגע לאייפון- אחד ממכרי , אדם עיוור, מסתדר גם כן היטב עם האייפון.
האייפון אינטואיטיבי ומספק סביבה נוחה גם לסבתא שאינה מורגלת בדברים חדישים וגם לאדם עיוור, שברור שהשימוש שלו אינו טריוויאלי.
האייפון בסופו של יום ידידותי.
לא אומרת שאנדרואיד אינו אלטרנטיבה. אך לקבוע זאת בהחלטיות כזו כשאין לך נסיון ממש עם שימוש, זה בעייתי מאד (בלשון המעטה).

Yuli Gama

New member
אם זה עוזר:

נקסוס 4 עולה 300, שניה האחרים עולים 600+
נקסוס 4 חזק כמו או אפילו יותר משני האחרים.
מבחינתי זה היה השיקול המרכזי.

מאוד אוהבת את הנקסוס 4 שלי

איך קונים נקסוס 4

לא בדיוק עוזר כי את המכשיר אני מקבל מהעבודה

ולכן המחיר טיפה פחות קריטי. זה לא אומר שמרשים לי להתפרע...אבל נושא המחיר קצת פחות רלוונטי מאשר מפרט טכני ונוחות תפעול. בכל מיקרה...תודה על העזרה.

למעלה