מתלבט בין SG3 ל-S2 Note

rpz79

New member
מתלבט בין SG3 ל-S2 Note

רק עוד 500 שקל ואתה מקבל חצי טאבלט (בגודל) עם גלישה מלאה ז"א באתרים ולא באפליקציה של אתרים ברמה טובה.
מעבד יותר חזק, מסך יותר גדול , יותר זכרון RAM , יותר זמן סוללה http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-cellphone&modelsid=822764,833528
הבעיה זה להסתובב איתו, מעניין אם יש מנשא ייעודי...
מה אתם אומרים זה לא עדיף על קניית סמארפון וטאבלט בנפרד ? מה יש בטאבלט שאין בו ?

THNX

AYELET1

New member
לדעתי עדיפה קניה נפרדת.

הנוט ענקקק בתור טלפון (לא רק על האוזן. הוא גם אמור להיכנס לכיס) וקטן בתור טאבלט.
בקיצור- לא לכאן ולא לכאן.

rpz79

New member
כן חשבתי על זה ואני בהחלט מסכים איתך

נאמר שהגבול העליון למסך של טלפון סלולרי הוא 5' מעבר לזה הוא כבר מאבד מנוחיותו ומההתניידות איתו.
תגידי מחיר של אייפון בהשוואה למכשירים מקבילים עם אנדרואיד גבוהים בהרבה כי אפל זה מותג ?
מה יש באייפון הזה ? שיחקתי ב-SG3 והוא פשוט מעולה אפשר להגיד Flawless למה האייפון 5 יקר ממנו בארץ ב-35% ?!

אגב אותו כנ"ל לגבי טאבלטים ? לא היה לי מעולם טאבלט ואני רוצה לקנות להורים שלי אחד...אחיות של אבא שלי (שלא מבדיל בין מסך למסך) הכניסו לו בראש אייפד, אני התלהבתי באינטרנט גם מה-Asus Transformer Pad Infinity 700 יקר אומנם אבל עם ביצועים חבל"ז, השאלה היא שוב יש משהו באייפד הזה ? אייפד 4 מתומחר בארץ 3000 ש"ח האסוס הנ"ל 2600 מי עדיף לדעתך ?

תודה איילת

AYELET1

New member
אפל מתמחרת אחרת את מוצריה. למה? שאל את

אפל

האייפוןו זורם וכיפי, אעם זאת יש לי גלקסי 2 וממש נהנית ממנו, בפרט כשהמסך שלו גדול יותר מהאייפון (וזו אינה רק השוואה של גודל - 4 אינטש מול 4.3 - אלא גם של יחסי רוחב וגובה) ולי זה חשוב.

בנוסף גם השוואה של מסך 5 אינטש מול 5.5 אינה נכונה לדוגמה, גלקסי 2 ו-3 כמעט זהים בגודלם הפיסי למרות של-2 יש מסך 4.3 אינטש ול-3 יש 4.8. הסוד הוא בכך שהקטינו את השוליים של הגלקסי 3, והמסך מגיעה כמעט כמעט עד לקצה המכשיר (ברוחב).

לגבי העדפת טאבלט (וגם טלפון) - קחו ושחקו קצת עם המכשירים. בדקו מה "מרגיש" לכם טוב יותר. אגב, קחו בחשבון גם את הנקסוסים החדשים שיצאו (7 ו-10).
בזמנו השוויתי את האייפד 2 לטרנספורמר (הראשון ) ומצאתי שאייפד זורם חלק יותר ועם פחות קרטועים. זו הסיבה שרכשתי אייפד. כיום יש מבחר טאבלטי אנדרואיד טובים, גדול יותר ושווה לבדוק שוב.

למעלה