מתלבט בקניית fuji team

mazursky

New member
מתלבט בקניית fuji team

שלום שני מעוניין בשידרוג רציני לאופניים שלי מ-giant ocr 3 מודל 2001 לבין fuji team מודל 2003 אני רוצה לדעת האם האופניים הם אופניים איכותיות איך היא מערכת ultegra מבחינת שחיכה בהשוואה ל-sora?. מחיר המבוקש הינו 4000 ש"ח. האם זאת תמורה טובה למחיר?. האם יש דגם או חברה שאתם ממליצים בסדר גודל של מחיר זה?

אני הייתי ממליץ להיזהר עם השאלה

הזו בפורום, "פוג'י" היא מילה שיכולה להרגיז פה לא מעט אנשים, ואם במקרה תזכיר גם את "סקוט" אז בכלל העסק יכול לצאת משליטה. * אל תיקח אותי ברצינות בנושא הזה, לצערי אני לא יכול לתת תשובה מועילה יותר, כי אני לא מכיר את האופניים הללו.

Gal isr

New member
שוב פוג'י? ../images/Emo6.gif עזוב- קנה טרק

uricane

New member
קצת מידע

לגבי האופניים ,את fuji אני פחות מכיר , אבל במכלולים אתה יודע מה אתה מקבל ultegra זה.. אני לא בקיא במחירי השוק אבל אני אבדוק נהיה בקשר במסרים אורי חננאל

ר ו נ ן ג

New member
fuji team

התלבטתי בעצמי לגבי הדגם הזה לפני כחודש, (אולי אפילו מאותו מוכר?) האפניים קלים מאוד - 7.5-8 ק"ג, מערכות אולטגרה - רמה אחת מתחת ל top של שימנו (דורה אייס). נראה לי כמו קנייה טובה, כמובן יש לבדוק שהמידה מתאימה.

נשר7777

New member
מתלבט fuji team

קיימות מספר מערכות יפניות ומספר מערכות ארופאיות. יפניות 1.סורה 2טיאגרה 3.שימנו 105 4. אולטגרה 5. דורה אס. על פי המיקום אפשר לראות כי האולטגרה כמעט הכי טובה. בניגוד לסורה שמעבר ההילוכים בה הוא רועש ולא חלק,באולטגרה ישנם חצאי הילוכים ומעבר חלק יותר.ללא קשר הגאומטריה של הפוגי ותוספת הקרבון משפרת את הנוחות בסוף יש לזכור הכל טמון בנשמה!!!!!!!

למעלה