מתלבט בקניית mp3?

yaniv22

New member
מתלבט בקניית mp3? ../images/Emo104.gif

אני גר בארה"ב ואני מעוניין לקנות נגן שיענה לי על הדרישות הבאות: לא יותר מ 300 $ איכות סאונד גבוהה (צלילים נקיים,באסים ברורים,שליטה באקולייזר וכו') עדיפות למסך צבעוני ממשק קל ונוח נפח של 4-6 גיגה מכשיר אמין מידות קטנות יחסית ומשקל קל אני יודע שביקשתי הרבה ממכשיר אחד אבל אם יש מכשיר שמתקרב לפרטים האלו אני אשמח לדעת עליו. ועוד משהו קטן, בנוסף איזה אוזניות עליי לקנות לאותו מכשיר על מנת לקבל את הסאונד הטוב ביותר (40-80 דולר לאוזניות). תודה מראש

Z E R O

New member
הבנתי שאנטנת הרדיו נמצאת... ../images/Emo182.gif

... באוזניות, זה נכון? פשוט לא נוחות לי אוזניות מהסוג הזה שתוקעים באוזן, כי התנוך אוזן שלי קטן, ואני תמיד קונה אוזניות קשת איכותיות במקום, אז זה אומר שלא יהי לי רדיו!?

shay0600

New member
ת

הנגנים משתמשים בחות של האוזניות כדי לשפר את הקליטה של הרדיו זה לא משנה עם האוזניות הם קשת או כפתור לכולם יש חות הנגנים לא אמורים להישתמש בחות של האוזניות כדי לקלוט החות של האוזניות עוזר לשפר את הקליטה של הרדיו בגלל שהוא מוליך שנימצא ממש קרוב לנגן הנגן יכל לקלוט רדיו גם אם לא היה חות לאוזניות החות לאוזניות הוא בתור תוספת שמשפרת את הקליטה

Perfect sense

New member
נצל"ש

עד עכשיו היה לי מיני דיסק, שהייתי מרוצה ממנו- אבל בשעה טובה, הוא התפגר. אני שומע מוזיקה ה-מ-ו-ן בנגן האישי שלי, וזה דבר שמאוד חשוב לי. הבעיה היא שאין לי המון כסף כסף, וממש עוד מעט דודה שלי באה מארה"ב, וחשבת לבקש ממנה לקנות לי מכשיר MP3 ושאני אחזיר לה כסף, ורציתי לדעת אולי אני אוכל להרשות לעצמי מכשיר MP3 נורמלי- אפילו עם תקציב נמוך כמו שלי. הדרישות שלי: 1. מכשיר אמין, שלא יהיו לו בעיות תוך כמה ימים(ואפילו אף פעם, אם אפשר
) 2.אני לא צריך את כל הדברים עם ה: תמונות, קליפים, ווידאו, כרטיסי זיכרון- רק מכשיר עם רשימת אומנים, שאם לוחצים עליה- יש רשימת דיסקים של האומן- שאם לוחצים על אחד הדיסקים, יש את רשימת השירים, ואם לוחצים על שיר, מן הסתם- שינגן אותו
3. מכשיר שלא משלמים על מותג, אלא שבאמת יהיה שווה את הכסף שלו... 4. ווליום גבוה, ואיכות סאונד טובה. בנוגע לתקציב שלי? אני לא יודע להגיד בדיוק,אבל הוא נמוך, אבל תתחשבו בזה שאני קונה אותו בארה"ב ככה שאפילו עם תקציב דל אני אוכל אולי לקנות משהו די טוב.

RoiRoi88

New member
עד כמה דל התקציב?

וחוץ מזה, תן עוד פרטים.. מה הדרישות שלך? אתה מתכוון לעשות אתו ספורט?? (לרוץ אתו) איזה נפח אתה צריך? חשוב לך שיהיה רדיו?

למעלה