מתלבט בקשר לקנייה

MrMinus

New member
מתלבט בקשר לקנייה

אני מתכנן לקנות נגן MP3. בינתיים אני מתלבט בין ipod 20 giga או הcreative zen touch. אבל אני פתוח להצעות.

והינה שוב אנחנו מגיעים לדיון...

אתה יכול להריץ חיפוש בפורום, כבר היו שרשורים ארוכים בנושא. בכל זאת, בואו נפתח אחד חדש, למה לא. מוצרי האייפוד הרבים נגישים יותר לעם היושב בציון, הנגן יותר 'סקסי' ואיכות הסוללה ארוכה יותר. לזן יש יותר פיצ'רים, גם הוא נחשב מאוד אבל המוצרים שלו (ואין לו כ"כ הרבה כמו לאייפוד, עם כל הכבוד) פחות נגישים בארץ ואיכות הסוללה פחות טובה מזו של האייפוד.

MrMinus

New member
תודה

אבל לפי מה שקראתי, לzen touch יש סוללה של 24 שעות נגינה רצופה... מה שדי מרתיע אותי מהzen זה שהוא כבד ועבה יותר מהipod. יש הבדל משמועתי?

אף פעם לא הרגשתי את שניהם...

אבל עם המשקל משנה לך, ואתה מוכן להטעין את הסוללה כל 15 שעות ולא כל 20 שעות, אז לך על האייפוד.
שלי.

weird dust

New member
היא דיברה על גרסאות המיני

אתה מדבר על הנגנים הגדולים (20 ג'יגה). אני ההיתי הולך על נגן האי פוד הוא יותר קטן ויותר פשוט סך הכל. אכול הקול שלו טובה וזמן הבטריה באמת קצת יותר חלשה אבל הוא קל וקטן יותר שזה מאוד משפיע כזה בכיס. בלי קשר יותר קל להשיג לו אביזרים מאשר לזן שגם כאן לא מגיע במציאה גדולה. מומלץ לחשוב גם על נרתיק כי זה דבר שהוא כמעט בגדר חובה

weird dust

New member
אפשר לקנות בארץ עזרים

כמו מיקרופון, קורא כרטיסים או דברים כאלו באזור. (יש גם תוסף שהופך את האי פוד לשלט - זה מגניב
)

MrMinus

New member
עוד גורם זה המכיר.

אני כניראה קונה אותו בחו"ל, כמה בערך כל אחד מהם יעלה בארה"ב?

weird dust

New member
מחירים

האי פוד 20 עולה 300 דולר הקריאייטיב עולה 250 דור. לא לשכוח מיסים בארץ, שזה יכול להגיע עד 34 אחוז. לא הצלחתי להגיע למי שיגיד מה המכס באתר וחיכיתי מעל שעה.

למעלה