מתלבט לאיזה משחק ללכת בארה"ב

user1717

New member
מתלבט לאיזה משחק ללכת בארה"ב

באוקטובר הקרוב אני מתכנן טיול לצפון מזרח ארה"ב ואני מתכוון ללכת למשחק NFL אחד בזמן שאני שם.
בשנה האחרונה התחלתי לראות פוטבול בטלוויזיה אבל אין לי באמת קבוצה שאני אוהד אז אני לא בטוח לאיזה משחק כדאי ללכת...
המשחקים שאני יכול ללכת אליהם:

Broncos AT Jets - 12.10
Giants AT Eagles - 12.10
Titans AT Redskins - 19.10

מבחינת עניין ואווירה איזה מבין המשחקים האלה הכי מומלץ לפי דעתכם?
והאם אפשר למצוא כרטיס למשחק במקום סביר במחיר של עד 200$? כדאי לקנות עכשיו כרטיס או לחכות ולקנות יותר קרוב למועד המשחק?

תודה רבה לעוזרים!

y63s

New member
לדעתי

או ג'איינטס-איגלס או ברונקוס-ג'טס, השלישי לא מעניין במיוחד.

המשחק הראשון יהיה כנראה יותר צמוד והאווירה בטח יותר טובה (מהיריבויות העתיקות בNFL). מצד שני אין באף קבוצה איזה שחקן גדול ששווה במיוחד לראות (סליחה יורם).

את התוצאה של המשחק השני אפשר לדעת כמעט בוודאות כבר עכשיו (כל עוד לא יקרה משהו בלתי צפוי). היתרון פה שיש את פייטון מאנינג בדנבר, אחד הקב (והלוזרים) הגדולים בהיסטוריה. זה בהחלט שחקן ששווה ללכת לראות.

אז תעשה שיקול, משחק צמוד עם אווירה או משחק שסביר שלא יהיה מותח אבל עם שחקן גדול.

מחירים וכו' אני לא ממש מבין.

user1717

New member
תודה רבה על העזרה!

נראה לי שאני אלך על ג'איינטס-איגלס. נקווה שבאמת יהיה משחק צמוד וטוב.
עכשיו רק צריך למצוא כרטיס במחיר נורמלי...

ESPN

New member
המחירים מאוד משתנים בין קבוצות ואיצטדיונים

קח בחשבון שככל שהמשחק בין קבוצות יותר טובות, כך הוא גם יותר פופלרי והסיכוי יורד להשיג כרטיסים בזול.

בגדול, אם אתה הולך לבד ולא יכול לקנות כרטיס ישירות באתר הקבוצה ב-face value (חלק מהקבוצות לא משחררות כרטיסים, אלא למנויים), תחכה כמה שיותר ותקנה בstubhub. יכול להיות שאפילו ייצא לך יותר זול מלקנות ישירות מהקבוצה. אפשר להשיג ככה כרטיס במקום לא רע בפחות ממאתיים דולר וכרטיס במקום לא טוב גם בהרבה פחות מזה.

אם אתה הולך עם עוד מישהו/מישהי, זה כבר יותר מסובך להשיג כרטיסים ברגע האחרון...

omrili77

New member
לי דווקא יש בד"כ בעיה הפוכה

מנסיוני, אנשים נוטים למכור כרטיסים בזוגות. המבחר לכרטיסים בודדים קטן משמעותית. יכול להיות שזה משתנה בין קבוצות.

user1717

New member
אני הולך לבד ועכשיו אני רואה שיש כרטיסים

ב 150-250 דולר ביציע העליון בצדדים/אמצע. אתה אומר שעדיף לי לחכות ולא לקנות עכשו? מה הסיכוי שעוד כמה חודשים פשוט לא יהיו כרטיסים או שהם יהיו יקרים נורא?

omrili77

New member
יש לך יתרון בכך שאתה לא אוהד של קבוצה ספציפית

אז יש לך גמישות, מקסימום אם לא תמצא כרטיסים סבירים לאיגלס תוכל לחפש למשחק השני שציינת (ג'טס), ואם גם זה לא יילך לא אמורה להיות לך בעיה למצוא כרטיס למשחק של הרדסקינז שבוע אח"כ (עם הסקינז אני יכול לעזור, כאוהד וושינגטון יש לי מעט ניסיון עם כרטיסים למשחקים שלהם).

250$ ביציע העליון זה די יקר, אבל זה משחק יריבות בתוך הבית אז לא בטוח שהמחירים ירדו משמעותית. בכמה מוכרים ביציעים הנמוכים יותר? אל תחשוש מלהיות מאחורי האנד זון, אגב. רואים לא רע בד"כ (אני לא יודע איך זה בפילי, אבל במקומות אחרים אלה מקומות זולים יחסית עם ראות סבירה כל עוד לא יושבים נמוך מדי)

user1717

New member
הצלחתי בסוף למצוא כרטיס למשחק דרך המכירה

הרשימת ב ticket master.
המכירה התחילה אתמול בלילה והיום בבוקר היו כבר רק כמה כרטיסים בודדים אז קניתי כרטיס ביציע העליון כמעט באמצע ב 100$ (מזל שלא מיהרתי לקנות את הכרטיסים ב 250$).

שוב תודה לכולם על העזרה!

Yo-man

New member
לאיזה משחק?!

תהנה בכל אחד מהם, אבל אני סקרן

Yo-man

New member
עכשיו אני ממש מקנא

שווה לאללה.
תהנה, תצלם ואל תשכח לשתף.

למעלה