מתלבט לגבי מסלול - זקוק לעזרת נשים רומנטיות

batman56

New member
מתלבט לגבי מסלול - זקוק לעזרת נשים רומנטיות

רוצה לעשות כהפתעה לאישתי טיול רומנטי - ללא לינה -לכיוון כללי - צפון. חסר לי : 1. מקום קסום לארוחת בוקר רומנטית בדרך צפונה. 2. אתרי ביקור לזוג בדרך לראש פינה ובסביבתה. --- אפשרות שניה (שעלתה מרוב ייאוש) = אותם דברים אבל מסביב לזכרון יעקב.... ה צ י ל ו

הרומנטית לרשותך ../images/Emo6.gif

אני "מטורפת" על זכרון, בלחם ארז במדרחוב וביקב יש ארוחות בוקר נהדרות. שסיימתם על בטן מלאה לטייל שלובי זרועות בין החנויות המדהימות ורובן ממש לא יקרות. להמשיך לחוף הים בחוף הבונים. והרי לך טיול רומנטי, לפחות כפי שאני אוהבת. סחתיקה על הרומנטיקה

batman56

New member
מה יש בחוף הבונים ?

האם שם יש מקום "מסודר" לשבת ולשוחח או שזה מסלול הליכה על חול הים? אני חשבתי על ארוחת בוקר בדרך לזכרון, ובזכרון לקחת אותה לראות את בית אהרונסון (קראה את "אות מאבשלום" והושפעה מאד מהתקופה) ואז באמת לטייל במדרחוב בזכרון. חסרה לי ארוחת צהריים (אני אוהב לדעת מראש היכן). לגבי ארוחת בוקר בדרך חשבתי על משהו בסגנון יקבי בנימינה אבל רציתי עוד רעיונות כדי לא לנהוג שיכור.....

אנפה2

New member
ביקב התשבי יש מסעדה,תברר קודם.

בעתלית יש מסעדת דגים טובה אצל עזרא הדייג. בזכרון יש גם את מסעדת "הנשיקה" מאוד מומלצת. חוף דור הוא חוף מסודר, אפשר לטייל שם ברגל לאורך החוף ולהתרחץ במים הנפלאים שהם כמו בריכה. אפשר גם לעשות יום כף בלי לינה ביערות הכרמל, תצלצל ותשאל מה כלול ומה העלות. והכי חשוב שיהיה במזל טוב.

batman56

New member
תודה רבה, אבל אין צורך בברכת מזל טוב

אנחנו כבר נשואים 18 שנה.......סתם רוצה להפתיע את אישתי ולשמח אותה - בגלל זה אני כל כך מתלבט כדי שייצא טוב והיא תהנה

באטמן תן לנו ../images/Emo92.gifאת המתכון .....

לזוגיות מאושרת ושמירה על גחלת הרומנטיקה לאורך שנים בתמורה אתה מקבל מאתנו הצעות ל 20 השנים הבאות ללא תשלום דמי מועדון -
ההצעה שלי ליום כייף, טיול בראש פינה באתר המשוחזר. אבל קודם גיחה ממול לאגמון של החולה, עופות החורף הגיעו בהמוניהם ואפשר לעשות טיול בשמורה באופן עצמאי ברכב חשמלי המותאם לזוג. אם אתה רומנטי אמיתי, עזוב ארוחת בוקר קונבנציונלית ...קח אתך על הרכב הזה סלסלת פיקניק שתכין מבעוד מועד ( גם בנושא הזה נוכל לעזור לך) ותאכלו בשמורה. יש שם שולחנות פיקניק מול מאגרי המים ובעלי הכנף , יחד עם הטבע והנוף הפרוש סביב, זו חוויה!

maybesure

New member
זכרון יעקב

גני קבר הנדיב חנות המפעל של קהילת בית אל מוזיאון העליה הראשונה כמובן גם בית אהרונסון - מרתק וגם, אם הנכם חובבי ספרים, מומלץ להכנס לחנות הספרים של איתמר ששוכנת בקצה המדרחוב ימינה. בקצה המדרחוב ממש ממול מעבר לכביש גלידת אלדו - מעולה!!!

למעלה