מתלבט לגבי mb12

razgalili

New member
אפשר להשיגג בארץ

DMG כמו גם TMG וחומצה פולינית. את רוב התוספים ניתן לקנות דרך האינטרנט מחול ולהזמין בדואר.

ashir7

New member
מתלבט לגבי mb12

עד כמה הטיפול והעדויות אמינות שמעתי בכנס אמא שאמרה שזה חובה ואב שטען לריגרסיה בעקבות הזריקה מישהו עשה איזה שהוא מחקר בנושא או ניסה בעצמו ויכול לדווח תודה

אני דיברתי על רגרסיה

יש הרבה הרבה דיווחים על אפקט טוב מאד של זה.אצלנו היתה תגובה לא טובה. בקליניקה שהיתה עם ד"ר מק'קנדלס לבתי ביום שישי, לאור עוד נתונים מבדיקות מעבדה, עלה שהתגובה שלה חריגה למדי ואנחנו בודקים את זה בבדיקות נוספות. אני חושב שסה"כ התגובות שיש ברשת מעידות שכדאי לך לנסות. זה לא בא לבד, כמובן אלא עם חומצה פולינית, DMG/TMG, GFCF ושאר דברים הכרחיים. שווה מאד לא להתחיל במינון המלא אלא לטפס ממינון של כשמינית מהמלא. זה חשוב כי חייבים להזמין מזרקים במינונים הללו מראש. תסתכל באתר המצורף. זה של הגורו ל- MB12

razgalili

New member
הטיפול והעדויות אמינים

למרות שבפירוש לא כל הילדים נרפאים. רחוק מזה. אבל אין ספק שבעיות של MB12 הן בבסיס האוטיזם, ולנו ולעוד משפחות שאנחנו מכירים הטיפול הזה עזר.

MB12

לא דיברתי בכנס על MB12 אבל אנחנו ניסינו MB12 במשך חודשיים. עכשיו התחלנו מחדש בעקבות הקליניקה עם ד"ד מק'קנדלס. השיפור שראינו היה עליה באנרגייה של הילד + שיפור קל בעירנות. יותר מידע על MB12 אפשר למצא ב .www.drneubrander.com

hagithanan

New member
לגבי הזריקות

אין ספק שלרוב הילדים הזריקות עושות דברים טובים (הילד שלנו ביניהם) אני מצטרף למחפש בנרות בהמלצה להיכנס לאתר של ד"ר ניוברנדר, שם ניתן לראות כמעט מאה סרטוני וידאו של משפחות המטפלות בילדיהם בזריקות, בעיקר סיפורי הצלחה, אך יש כמה התמודדויות עם תופעות לוואי (היפר וכו'). לפני שרצים להזמין את הזריקות (מה שקשה להשיג, כי זה צריך להגיע בקירור, והכי טוב עם מישהו שמביא את זה מאמריקה) כדאי לתסף בתוספים הקשורים לתהליכי המתילציה (להם שייכות הזריקות) שקל יותר להשיג והם: גלוטת'יון (עדיף ליפוצוטיקל), חומצה פולינית, TTFD, וכן DMG או TMG. כל אלו יתחילו להניע את העניינים ואז כשיתאפשר לכם, או כשיהיהו זריקות בארץ (עובדים על זה) תוסיפו אותם. חנן

למעלה