מתלבט- RIVER\POD\ZEN

fire storm

New member
מתלבט- RIVER\POD\ZEN

אמא שלי החליטה שהיא קונה לי, כי מגיע לי, כי אני ילד טוב, כי אני אוכל ברוקולי וכו'. אני רוצה את המכשיר שהכי כדאי. אייפוד לדעתי לא שווה תא המחיר המוגזם בשביל מכשיר שנראה סך הכל כמו חבילת מסטיקים לבנה מאוד ודורש על זה עוד הרבה כסף, אבל בכל זאת, יש לאייפוד מוניטין שקשה להסתיר, לעומת זאת, הRIVERים למיניהם תופסים תאוצה לאחרונה וראיתי את הדגמים שלהם שמעוצבים יותר יפה מהפוד וגם יותר נוחים, ובפינה שמאלית העליונה, יש את סדרת זן של קרייטיב, שבהרבה מקומות ובסקירה הגדולה של ידיעות אחרונות לפני חודשיים, הזן בכללי היה המנצח הגדול. תנו לי את חוות דעתכם. ואני גם אשמח לדעת אם בזן ובריבר אפשר להחליף את הבטריה בקלות(ע"ע סיפור החלפת בטרייה בפוד).

......

1. אל תאמין לעתונים שלא עיקרם הוא בנושא, זה סתם בולשיט.. תקציב? נפח? דרישות מיוחדות מעבר לניגון מוזיקה?

fire storm

New member
אממממ.......

התקציב לא משנה. הנפח גם לא, אבל אני מעדיף מבוססי כונן קשיח(יענו מ 20 ג'יגה ומעלה). אני לא מכיר שום דרישה מיוחדת, אולי מיקרופון טוב ואיכות שמע טובה+כל מיני פילטרים. תצוגה נוחה גם נתן חשוב, יענו שלא יהיה כמו המכשירי פלאש שיש להם מלא מידע דחוס במסך אפור פיצי.

fire storm

New member
מצטער שאני נודניק,

אבל זה ממש חשוב לי, אני רוצה לקנות את הנגן בזמן הקרוב. וגם בקשר למה שכתבת בהתחלה, כיוון שהביטוי לא מוכר לי, לא הבנתי כל כך, אבל הייתה להם ביקורת מאוד היקפית, גם את האייפוד הם שיבחו, אבל מה לעשות שהאייפוד זה לא ההכי טוב שיש.

gt-master

New member
ככה>>

אם חשוב מיקרופון אז איפוד יורד מהפרק. אם חשוב לך סאונד לך בכלל על הסוני HD3 או HD5 שלא ראיתי בארץ אבל גם אין הקלטה. מבחינת סאונד לנסיוני הקראיטיב נשמע פחות טוב מכל מה שהזכרת. יש לך גם את ה X5 של איאודיו שמקבל ביקורות טובות אבל הרבה שאני מכיר אומרים שהוא נשמע פחות טוב מאיריבר וזה מורגש. בקיצר ה H320 לדעתי הטוב ביותר למרות שפחות נוח לשליטה מאיפוד (נמכר ב 1650 ש"ח שזה פחות מהשאר ויש בו הרבה יותר ובאיכות גבוהה מאוד).

נדב8

New member
כל עוד אתה...

קונה בארץ אייריבר h320 הוא האופציה הכי טובה שלך כעת, אני הייתי ממליץ לחכות מעט לh10 בגרסאת ה20 ג'יגה, אבל הוא יהיה יותר מהתקציב שלך אני חושב כשהוא יגיע באופן רשמי.

הH300 עדיף עליו כמעט לגמרי..

היתרון היחיד שאני רואה לקנות את הH10 זה שיש לו פס גלילה וזה מממממששש עוזר כשרוצים לדפדף בין אלפי שירים...

נדב8

New member
לא רק...

הוא גם יותר קטן קצת... אבל חוץ מזה, הדגם הזה הרבה יותר חדש, הרבה יותר איכותי. אתה עצמך אומר שהh10 הרבה יותר טוב. ואתה פוסל אותו בלי סיבה. מה עושה את ה h300 יותר טוב?

...

גודל ומשקל זה תלוי איך אתה מתכוון לקחת אותו, יש כאלה שזה לא ישנה להם ויש כאלה שזה כן, לא חשוב.. לא פוסל את הH10.. לדעתי הH300 יותר טוב, והH100 יותר טוב מה300, אבל מה לעשות שעם הזמן אייריבר רואים שאנשים לא משתמשים ומורידים דברים מהנגן ע"מ לשפר קטעים אחרים בו..

נדב8

New member
קיצר...

אני לא מבין כלום מההודעה שלך... ואני לא מבין למה אתה מעדיף את הh320...תסביר בצורה מסודרת בקשה...

fire storm

New member
וואלה.

ה H 10 נראה לי ההצעה הכי חכמה. מתי תגיע הגרסת 20 ג'יגה?

fire storm

New member
BTW

קראתי איפשהו שאפשר להעביר למכשיר שירים רק דרך WMP10- אני ממש לא סובל את הבתוכנה הזאת. אני כל כך לא סובל אותה שחסמתי את הגישה שלי אליה. אי אפשר להשתמש בו ככונן נייד?

OniOn Of a dOwn

New member
אם אתה קונה בארץ זה גירסה אירופאית

והאירופאית לא צריכה מדיה פלייר רק אמריקאית. חוצמזה עדיף לך לקנות בארץ בגלל האחריות. ואני חושב שאם כבר 20 ג'יגה של אייריבר אז עדיף את הH320 יש בו פיצ'רים שהורידו לH10 והוא גם יותר זול. בקיצור יומטוב

OniOn Of a dOwn

New member
היגרסה האירופאית של הH10

מגיעה עם תוכנה של איריבר לסידור השירים ואפשר גם להעביר שירים ככונן נייד אבל אז לא תוכל לראות אותם בקטגוריה של המוזיקה רק דרך התיקיות שסידרת בנגן... בקטגוריה של בראווזר לדעתי זה מסורבל מדי לחפש שירים ככה. אבל זינתי בשכל יותר מדי בקיצור אירופאי זה בלי מדיה פלייר. או אייריבר פלוס או DOK

~~>

הוא משמש כDOK ךקבצים הנתמכים.. יש אפשרות להגר אותו לאירופאי אבל זה כרוך באיטיות(לא משהו רציני, ולא בניגון אלא בנווט בנגן.) ואני חושב שאם כבר 20 ג'יגה של אייריבר אז עדיף את הH320 יש בו פיצ'רים שהורידו לH10 והוא גם יותר זול. \/ | איך הגעת למסקנה שהוא יותר זול?! בארה"ב הוא נכנס במחיר של הH320 והH320 ירד מהמדפים.. בארץ אולי יעשו אותו יותר זול כדי למכור עודפים או שהם מחכים שיגמר הH320 ואז יחלו ביבוא סדיר של הH10 20GB..

gracie

New member
כמה שטויות אתם אומרים!!!!

גם אם מעבירים שירים לא דרך התכנה אלא דרך "המחשב שלי" רואים את השירים בקטגוריה של המוזיקה! בבראוזר פשוט רואים את התיקיות כפי שאתם סידרתם אותם, לעומת ב"מוזיקה" שהמכשיר מסדר אותם לפי שם האמן וכו'....

eranle25

New member
אני הבנתי שאי אפשר ב h10 לפחות..

לשמוע למשל את השיר ה887 בלבד כאשר יש לי 1000 שירים שהם לא מסודרים בספריות...כלומר זה או הכל או כלום , אני טועה? ושוב אני מדבר על מצב שזה לא 1000 שירים מסודרים באלבומים אלא 1000 שירים מפוזרים. או למשל האופציה לשמוע את השיר ה50 , ה328 וה562 בלבד.

למעלה