מתלבט

danny123

New member
מתלבט

שלום ! אני גבר בן 35. BMI=40 ,עומד לפני ניתוח טבעת בבית חולים וולפסון. במסגרת שיטוט באינטרנט גיליתי שישנם מספר סיבוכים לא קטן והשתעבדות מסוימת לנושא דבר שהופך אותו לא קל בכלל. אני לא מצליח לעשות דיאטה בעבר שמתי בלון הורדתי 10 ק"ג ולאחר מכן העליתי הכל חזרה. אני מרגיש שאין לי ברירה אלא לעשות משהו דרסטי שזה הניתוח והחשש שלי שאני אפילו יכול לעשות נזק גדול יותר לעצמי. תעזרו לי

orhen

New member
כדאי לעשות - אבל זה לא פוטר מדיאטה

היי דני, עברתי את הניתוח אצל סובחי לפני 2.5 שנים, אמנם לא ירדתי מספיק, אבל אני יכולה לומר שאני בסה"כ ממליצה על הניתוח, באיזשהו מקום היא מהווה הגבלה, אבל... אתה צריך לקחת בחשבון שפה רק מתחיל המאמץ, עם חלוף הזמן הבנאדם "לומד" לחיות עם הטבעת, וכמו שרק שמנים יודעים..לומדים את המגבלות ואיך לעקוף אותם. בקיצור..צריך להגיע לניתוח מפוכח ולא לצפות לקסם, עם זאת אני בטוחה שתרד במשקל. ומה יקרה אח"כ.. זה תלוי רק בך. [email protected]

מתלבט

כדי לך לדעת שהניתוח הוא כלי עזר שבא לסייע לך בתהליך הירידה במשקל , הניתוח אינו קסם ובהעדר שיתוף פעולה מצידך התוצאות מאכזבות . כדי לך לדעת שאחוז ההצלחה של הניתוח הוא כ 60%-70% כך שכדי שתדע את כל הפרטם אודות הפרוצדורה לפני ביצוע הניתוח

THEFAIRY

New member
תשובה

בתור אחת שהייתה במצב כמו שלך ועברה את הקטע הזה אני ממליצה לך בחום על התהליך עשיתי את הטבעת לפני חודש וחצי ומאז טו טו טו הורדתי 16 קילו אני לא ואמרת שזה קל וזה לא הוקוס פוקוס כל התהליך של ההרזייה תלוי בך אתה צריך לרצות את זה ואנמי נכנסתי לניתוח באי רצון טוטאלי ממש לא רציתי אך בלחץ ההורים זה בוצע בסוף והאמת אני לא מצטערת לדקה היה לי נורא קשה בהתחלה לעבור ממנות ענקיות ואכילה מרובה למרק וטחון ביום אבל מה עכשיו חודש וחצי אחרי אני אומרת בלב שווה שכל אחד יכול צריך קצת לרצות וזה ילך אצלי זה עבד בעיקר בעקבות הפחד שיקרה משהו עם הטבעת והמחשבה על מה שעברתי ועל זה שאני אולי אצטרך לעבור ניתוח תיקון אם אגזים וזה עזר לסיכום אני כותבת וכותבת שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליט מכל הלב תקשיב לעצמך כי בסופו של דבר זה תלוי רק בך ואם יש שאלה תוכל לפנות אליי בפרטי

למעלה